Morgondagen

I morgon verkar det bli tre rätters middag hos en kompis till daniel hoppas det bli trevligt. utöver det så är inget bestämt men jag vet ju två fester som man skulle kunna dra till ifall det inte dyker upp någon annat..
vet inte ännu när jag ska åka i morgon. hoppas daniel tänkter på att medela mig i tid det tar ju sin tid att göra sig klar och åka sen skulle jag vilja lämna bilen hos daniel så man kan ta sig hem på torsdagen..
 
måste även åka till tumba i morgon dels ska jag köpa en kofta åt mamma och sen måste jag kolla på strumpbyxor till mig sj. Vill inte gå barbent i morgon kväll..

Tror detta inlägg vart väldig luddigt men men

sent

Hörde inte klockan i dag så vaknade inte förens kl tio över tre oj.. hur ska jag kunna somna i kväll?  i dag hade jag tänkt att åka och köpa fler ramar och sen ta och ha ett mini hemma spa men det blir ju antagligen inte av när man vaknar så sent..  måste i alla fall hinna noppa ögonbryenen i dag. gör jag det i morgon kommer jag antagligen bara vara röd och irreterad på kvällen och det vill vi ju inte.. ska även försöka bestämma något att göra tills i morgon. hehe

har ni några planer iför nyår?

Sova..

.. eller inte sova det är frågan. hehe nee men ska man sova två timmar innan jobbet eller  inte. brukar ju sova men nu är jag inte trött iof kommer jag kanske att bli riktigt trött på jobbet sen om jag inte gör det.. ska nog vila en stund i alla fall.. I natt är det sista jobb natten för i år. vad härligt det låter tills man tänker på hur många dagar det är kvar av detta år.. men nu ska jag bara vara glad över att jag är ledig :)

Sov gott allioppa


10 enkla sätt att bli vardags snygg

1. Beige eller vit kajal
Varför? Öppnar upp ögat och får dig att se pigg ut utan större ansträngning.
Hur? Måla innanför franskanten och borsta på mascara på över- och underfransarna.

2. Rosa rouge
Varför? Ger dig en sund och frisk look och är perfekt när du inte vill vara för sminkad men ändå vill ha lite färg.
Hur? Glöm 80talet och satsa istället på äppelkindslooken. Borsta på med en liten mjuk rougeborste och jobba i cirklar på mitten av kinden. Se upp för överdos och börja i liten skala.

3. Parfymerad bodylotion
Varför? Billigare alternativ än en parfym och är mjukgörande samtidigt som den ger din kropp en härlig doft.
Hur? Smörj in hela dig eller bara på de ställen där du vill dofta extra gott, till exempel i nacken, i svanken och på axlarna.

4. Välmanikyrerade naglar
Varför? En välvårdad nagel i fin form och färg kan göra lika mycket för din look som den snyggaste designerväskan gör som accessoar till din outfit.
Hur? Korta och rundfilade naglar är ultimat för höstens mörka eller metalliska lack. Om lacket kommer utanför väntar du tills det torkat för att sedan skölja händerna under varmt vatten och skrapa lite lätt på det. Perfekt lackning utan ansträngning. 

5. Strama knuten
Varför? Håller det mest bångstyriga håret på plats och ger ansiktet ett lyft.
Hur? Samla allt hår bak på hjässan och borsta det stramt med en mjuk borste. Spreja ordentligt över hela håret och fäst med en snodd. Snurra tofsen kring fästet och håll på plats med hårnålar.

6. Perfekta bryn
Varför? Om brynen är snyggt formade ramar de in ögonen så pass bra att mascara är överflödigt.
Hur? Måla med en ljus kajal där du vill ta bort stråna och fyll i brynen i en snygg form så kan du enkelt plocka bort det som är överflödigt. Fyll ut med brynskugga i samma nyans som ditt hår och borsta in ordentligt med en brynborste.

7. Plattång
Varför? Tar bort frissigt hår och kan samtidigt forma din frisyr på flera olika sätt.
Hur? Fördela en värmeskyddande produkt i hela håret och borsta igenom. Sätt upp det övre håret med klämmor och platta slinga för slinga tills allt underhår är rakt. Fortsätt på samma sätt med överhåret. Avsluta gärna med att vika in topparna när du plattar så får du en klassisk form på håret.

8. Glittrande mascara
Varför? Ger en vardaglig makeup det lilla extra
Hur? Låt den glittra till i det annars ganska naket målade ansiktet. För starkare effekt målar du med en glittrande eyeliner närmast fransraden innan du borstar på mascaran.

9. Lysterkräm
Varför? Ger din hud en riktig se pigg ut-boost och räddar dig från en glåmig dag.
Hur? Stryk över kindben, näsben och i ögonvrån eller blanda med din foundation och använd över hela ansiktet. Proffsens favoritknep!

10. Håraccessoarer
Varför? Det kanske snabbaste knepet att uppdatera stilen med.
Hur? I höst är snedbenan och mittbenan på delad förstaplats. Satsa på den frisyr som du vill ha (gärna en stram knut eller ett hår med mycket volym) och fäst accessoarer som till exempel gamla broscher med hjälp av hårnålar på utvalda ställen.

Hittade detta här

Vad jag vill göra innan jag fyller 25

Tänkte skriva en lite lista med saker jag vill göra innan jag fyllt 25 :P

Hoppa bongynjump.
Köra cross.
Ta dykcertifikat.
Resa och dyka.
Åka på shopping weekend i new york.
Simma med delfiner.
Resa.

detta är vad jag kommer på just nu men det finns säkert mer så får väl uppdatera listan senare.

shopping

I dag har jag varit och hälsat på carro på jobbet sen åkte jag till tumba och handlade lite på hemtex och hm. Köpte underlakan i satin två örgot i satin och två foto ramar på hemtex allt för 296kr bra med rea då underlakanet egentligen kostar 249kr.  sen på hm så köpte jag en lång kofta för 198kr. Ska försöka lägga in en bild senare om jag hinner.

Annar har jag mest tagit det lugnt gick ju inte upp fören kl ett i dag eftersom att jag jobbade i natt.. ska även jobba i natt som kommer sen är jag ledig två nätter ska bli skönt..

hur har eran dag varit?

TWILIGHT



"Tre saker var jag absolut övertygad om. Den första var att Edward var vampyr. Den andra var att det fanns en del av honom - och jag visste inte hur stark den delen kunde vara - som törstade efter mitt blod. Och den tredje var att jag var villkorslöst och ohjälpligt förälskad i honom." BELLA SWAN

Isabella Swan flyttar till Forks, en liten regnig sovstad i Washington. Hon förväntar sig att hennes nya liv ska bli lika långtråkigt som staden själv. Men när hon träffar den gåtfulle och förföriske Edward Cullen tar hennes liv en oväntad och farlig vändning. Edward har länge lyckas hålla sin identitet som vampyr hemlig. Men nu går ingen säker, minst av allt Bella som är den person Edward håller mest av. Edward och Bellas förhållande balanserar på knivseggen mellan begär och livsfara.

Denna boken är en av det bästa böker jag har läst. Man fastnar direkt och kan inte sluta läsa den. jag läste väl ut den på mindre än två dagar.

Denna bok har även kommit ut på filmen och filmen är otroligt väl gjord och jag som inte brukar vilja se filmerna efter att ha läst bökerna gillar fortfarande denna filmen dom har inte ändrat en massa vilket är bra tycker jag.




Bella firar sin födelsedag tillsammans med Edward och hans familj. Men firandet får ett minst sagt abrupt slut när Bella skär sig på en glasskärva och familjens "yngsta" vampyr inte kan lägga band på sina känslor utan kastar sig över henne. Händelsen får Edward att inse vilken fara han och hans familj utgör för Bella och han ser ingen annan utväg än att lämna henne. Bella sörjer Edward och dras djupare och djupare ner i en depression.

En dag får hon se en av männen som Edward tvingades rädda henne ifrån. Utan att tänka på konsekvenserna närmar hon sig mannen. Plötsligt hör hon Edwards röst inuti sitt huvud. Med orolig stämma varnar han henne och hon fylls av ett märkligt lugn. Efter den händelsen ser Bella till att hamna i den ena farliga situationen efter den andra för att få höra hans röst igen. Tills hon kastar sig utför klipporna …

Tvåan i serien. Även denna väldig bra men jag tycker inte att den är lika bra som ettan eller trean men fortfarande så kan man inte sluta läsa den.

"Bella?" Edwards mjuka röst hördes bakom mig. Jag vände mig om och såg honom jogga uppför trappan, med vindrufsigt hår efter att ha sprungit. Han omfamnade mig genast, precis som på parkeringsplatsen, och kysste mig igen. Kyssen skrämde mig. Den var för laddad och hans läppar pressades alltför hårt och desperat mot mina - som om han var rädd att vår tid höll på att rinna ut.

En våldsam seriemördare härjar i Seattle och en ondskefull vampyr fortsätter sin jakt för att ta ut sin hämnd på Bella som åter igen befinner sig omgiven av fara. Samtidigt tvingas hon att välja mellan sin älskade Edward och sin vänskap med Jacob. Och hennes val riskerar att blåsa liv i den urgamla kampen mellan vampyrer och varulvar.

Tredje boken i serien otroligt bra kan jag bara säga. den bästa hittils. Och nu lägnatar jag tills den fjärde boken ska släppas. Tror den ska komma ut i mars.. Vill ha den nu!


Julen

Har inte bloggat på ett tag nu.. men det har ju varit jul och sen har jag sysselsatt mig med annat. men i alla fall..

Julafon: Spenderades hemma hos kusinerna och sen hem till daniel.. riktigt trevlig jul men massa bra julkappar.

Juldagen: var ganska lugnt på dagen låg och läste ljudet av ditt hjärta som jag fick av daniel i julklapp sen på kvällen vart det bio, vi såg yes man riktigt rolig film, man fick skratta mycket i alla fall.. sen efter det drog jag och rickard till Tb´s där man träffa på massa folk man känner och även gamla klasskompisar från både gymnasiet och högstadiet. riktigt roligt hade man även om man var nyckter var hemma vid halv fem på morgonen typ.

Annandagen:  tog det lugn och forsatte att läsa boken.. Jobbade på natten

Lördagen: var med daniel och jobbade på natten

I dag vet jag inte riktigt vad som häner ev hem till en kompis och snacka lite skit. men får se..

Hur har eran jul varit?

Kärlekens tio budord

♥Kärlekens budord nr 1: Följ ditt eget hjärta! Den gamla klyschan om att följa sitt eget hjärta har en sann innebörd, för följer vi egentligen vårt eget hjärta eller låter vi andra styra det i form av normer från samhället?

♥Kärlekens budord nr 2: Våga vara självständig! Visst är kärleken någonting underbart och man vill göra allt för sin älskade! Du får aldrig glömma att du har en egen personlighet, vänner som du ska ta tillvara på - glöm inte att kunna vara självständig och låt inte ditt livs kärlek styra över dig till 100 %.

0 Kärlekens budord nr 3: Njut av alla positiva stunder! För visst är det härlig med kärlek och visst finns magin där mellan er? Genom att ta tillvara på alla positiva stunder, vågar du visa de äkta känslorna, kärleken är evig, även om ni av en händelse skulle gå skilda vägar.

♥Kärlekens budord nr 4: Våga ge och ta! Kärleken har sitt pris - genom att kunna ha förmågan att både ge och ta. Ett äkta kärleksförhållande bygger på ömsesidg förtroende och respekt och ett likvärdigt beroende av varandra!

♥Kärlekens budord nr 5: Visa kärlek varje dag! Förutsätt inte att kärleken finns där, om ni inte aktivt arbetar för att låta kärleken blomstra ut varje dag. Visa kärlek varje dag, ofta räcker det med små, enkla kärleksmeddelanden eller tecken för att ni ska veta var ni har varandra.

♥Kärlekens budord nr 6: Var trogen din kärlek! Att gräset skulle vara grönare på andra sidan må vara möjligt. Vill du ha gräset som finns på andra sidan, visa ärlighet och berätta det för din nuvarande kärlek - ärlighet ger resepekt och visar på viljan för öppen kommunikation.

♥Kärlekens budord nr 7: Stimulera kärleken! Låt er unna er av en extra krydda i ert kärleksförhållande - en romantisk weekend, fin romantisk middag eller dejta för att åter känna fjäriljarna i magen.

♥Kärlekens budord nr 8: Var lite kärleksgalen! Ta fram poeten och trubaduren i dig - skriv en kärlekssång till din älskade och visa din äkta kärleksförklaring som i en dikt.

♥Kärlekens budord nr 9: All kärlek är bra kärlek! Visa att du älskar den du älskar - för all kärlek är bra kärlek, så länge det är ömsesidigt, frivilligt mellan er båda och respekt er emellan finns.

♥Kärlekens budord nr 10: Kärleksmagi! Visst vill du vara lite magisk av dig, när du ser din älskade vara så där tindrande som ingen annan kan se? Våga göra lite galna saker tillsammans, gör något nytt och genomför kärleksfulla saker tillsammans - för det binder er samman på ett kärleksfullt sätt som för ert förhållande vidare.

Klar

Nu är klanen klädd och alla julklappar är inslagna..  Ska snart åka hemmifrån och plocka upp carro för att käka middag..
Skönt att julkapparna är klara nu det var en del att slå in.Två grejjer till varje person ungefär och det är 10 personer jag köpt till med andra ord 20 st julklappar att slå in.. Nu får man bara hoppas att alla blir nöjda.

ha en trevlig kväll

Dan före dopparedan!

Fullrulle i dag igen. Har varit på systemet och köpt glögg inte dåligt med folk.. sen hem och städa och baka julgodis som jag inte hann med igår.. snart ska vi ta och klä granen och sen ska jag slå in alla julklappar. Vi sju ska jag plocka upp carro och vi ska dra till pizza och käka och snacka skit. Perfekt lugnt slut på dagen. 

Men nu har julkänslorna kommit på riktigt mysigt tycker jag.. Fasten vi har K som klagar på allt sätter man på julmusik så skicker han nästan rätt ut i dag när vi pratade om att ta fram granen vid halv fem svor han och sa att vi fan inte ska ha någon gran.. Sur gubbe säger jag bara..

Fullrulle

Blev full rulle i dag.. åkte som sagt iväg och fixade det sista julklapparna. sen åkte jag hem för att hämta avin som jag glömt hemma sen tillbaka till vårsta för att hämta paketet. sen hem käka middag och sen åka till tina och björne direkt för glögg kväll så nu är jag hemma igen har precis pakat upp paketet jag hämtade.. lyckad beställning men är lite osäker på stoleken på en del saker.. jaja det går ju att byta. sen vet man ju aldrig om den som får det gillar det eller inte..

i natt är det jobba igen. Och det blåser ute inte kul alls urs.. börjar vid två i natt igen.. men sen är jag ledig i alla fall ska bli riktigt skönt..

I morgon ska jag baka lite till. städa (hann inte med det i dag) slå in julklappar och så självklart klä granen..

Hörs i morgon

Dan före dan före dopparedan!

Så var det julveckan då.. helt otroligt vad tiden går fort, i dag hade jag tänkt att städa baka och fixa hemma och sen i morgon när lönen kommer hämta ut ett paket på posten och besöka systemet men såg nu att lönen redan har kommit inte alls illa :) så ska bara göra mig i ordning och så åka iväg till systemet och fixa lite andra saker. Ska även träffa rickard då han hänger med har ju inte setts sen 20 års festen i slutet på okt..

har i alla fall hunnit med och baka lite.. så nu är det bara att baka mer rischoklad som behövs så familjen redan har ätit upp allt jag gjorde för ett par dagar sen..

vad gör ni i dag?

Julbord

Hemma igen efter julbordet hos mormor, det var min familj min morbror och familj och så självklart mormor.. jätte trevlig känndes som jul.. det är ju alltid vi som firar jul tillsammans på onsdag är det alla vi fast utan mormor.. Jätte godmat och mycket prat som alltid..

nu händer det inte så mycket resten av kvällen ska jobba i två områden inatt igen urs jag som har sovit så dåligt 3,5 timmar kunde jag bara sova i morse efter jobbet suck.. men det ska nog gå bra om det vill sluta regna och blåsa..

Julens historia


Pepparkakshus
Pepparkakor är en av våra äldsta bakverk. De omtalas redan på 1300-talet. Ännu på 1700-talet gjorde de skäl för sitt namn, eftersom de smaksattes med bland annat peppar. Kryddstyrkan gjorde att de även ansågs ha medicinsk effekt. Traditionen att göra pepparkakshus kommer från Tyskland och har spritt sig över hela världen. Det finns också ett talesätt att man bli snäll av pepparkakor.


Julpynt
Att pynta julgranen var en tradition som kom från Tyskland. På den tiden hängde man upp leksaker och godis. Fortfarande hänger vi upp godis men också kulor, ljus, glitter och mycket annat i granen.


Julgranen
Att ha julgranseden kom från Tyskland och infördes i Sverige ( till och börja med i slottsmiljö) under mitten av 1700-talet. Det var först under 1900-talets början som julgranen blev en mera allmän sed i vårt land. Julgranen hade från början till uppgift att hålla onda makter på avstånd.


Julklappar
Seden att ge julklappar härstammar från de nyårsgåvor som är kända sedan antiken. En annan källa är skolornas och kyrkans firande av S:t Nicholaus dag den 6 december då barnen fick "niklaspresenter". Själva ordet julklapp härstammar förmodligen från en tradition att överlämna skämtsamt eller ironiskt menade gåvor. Man smög sig fram, klappade på dörren, slängde in presenten och sprang sedan sin väg.


Julkrubban
Julkrubban är från början en romersk-katolsk sed. Den har blivit vanlig i Sverige först i vår tid. Ca 1930 infördes seden att bygga upp julkrubbor i kyrkorna. Det är också ganska vanligt att under julen ha en krubba stående i hemmet.


Julbocken
Julbocken är en av våra allra äldsta julsymboler. Den härstammar från förr i tiden då utklädningsupptåg var vanliga i ungdomens julfirande. Man drog runt bland gårdarna (en var utklädd till bock) och framförde ett enklare skådespel eller sjöng någon julbocksvisa. Som belöning fick man mat eller dryck till ett gille som sedan hölls i mellandagarna. På 1800-talet blev bocken tomtens föregångare som julklappsutdelare i de svenska borgerliga hemmen. Numera används den mest som en prydnad under/vid julgranen.


Julklockor
Förr i tiden så trodde man att klockor, bjällror och annat som förde väsen skulle skrämma bort onda andar. Idag tror vi inte på onda andar längre men klockorna lever kvar som ett trevligt inslag. Klockor används också i bland annat kyrkor för att ringa in till gudstjänst.


Jultomten
Förebilden till tomten är S:t Nicholaus som var biskop i Turkiet på 300-talet. Han blev efter sin död helgonförklarad och var bland annat barnens speciella skyddshelgon. Han blev känd i Sverige under mitten av 1800-talet genom import av julpynt m.m. och fick sitt namn från folktrons tomte. I engelskspråkiga länder lever också namnet kvar, där kallas jultomten Santa Claus. Den svenska jultomten skapades i stor utsträckning av konstnärinnan Jenny Nyström och har drag både från folktrons tomte och den kontinentala helgongestalten.

Fjärde i advent



I dag är det fjärde advent.. vad tiden har gått fort.. I dag är det jul bord hos mormor som gäller eftersom att hon åker bort på jul..  

Jobb i natt

I natt ska jag köra två områden så jag börjar halv två och inte halv fyra.. men det är ju bra då jag varit sjuk två nätter..  hoppas bara jag orkar för det är ingen mening med att sova innan jobbet, ska sova när jag kommer hem på morgonen istället men måste upp vid två för vid halv fyra ska vi åka och äta julmat hos mormor som inte kommer vara hemma på julen.. men men jag orkar nog.. i morgon kör jag ju bara ett område igen.. :P

det enda som inte är bra med att köra två områden är att det går åt mer bensin och jag ska försöka låta bli att tanka tills på tisdag men det borde nog gå.. har ju reservtanken oxå..  två nätter sen kan jag tanka på tisdag morgon.. jo det kommer går.. sen är det ledig i tre dagar skönt..

Hoppas ni har en bra lördag kväll

Blue Foundation - Eyes on fire



Älskar den här låten lite oväntat kanske men jag kan inte sluta lyssna på den..

Vinn en Gillette Venus Divine razor

Tänkte tipsa om en tävlig där du kan vinna en Gillette Venus Divine razor med 2 razor strips med intensive moisture. Inte illa att bli len och fin om benen även på vintern :) Skulle verkligen behöva en ny min gamla börjar bli redo för sopporna..

Bild på Vinsten denna dagen. Men hon lottar ut nya saker varje dag fram till jul. RIktigt fina priser :)
Klicka på bilden för att komma till tävligen.



Jag fick hem filmen jag vann för ett tag sen tidigare i veckan tack så hemsktmycket :)

Middag med tjejerna

Är hemma igen efter middagen det var trevligt och riktigt god mat.. mycket prat och skratt.. Detta måste vi göra oftare var länge sedan alla sågs..  Verkar även ha planerat nyåret.. nu är det sägen för mig som gäller hoppas ni har en trevlig fredags kväll

Nästan klar

Sådär då var ännu en julklapp fixad :) kan inte skriva här vad det är ifall den som ska få det kollar.. skönt att julklapparna börjar blir klara.. Bara lite små delar kvar att köpa..

har ni köp alla julklappar ännu?

Julbak

I dag vart det ännu mer julbak. :) Vart mjuk choklad kola och rischoklad mums.. under tiden som jag höll på så lyssnade jag på julmusik och drack jul must nu börjar julkännslorna verkligen att komma.. ska lägga in receptet på den mjuka chokladkolan här sen..  Efter att jag bakat så hjälpte jag mamma att hänga upp julgardiner. nu sitter jag och tar det lugnt i kväll blir det middag hos anna och sen hem dom andra ska ut men eftersom att jag var varir sjuk och inte är helt friks så skiter jag i det vill inte vara sjuk på jul. ska i alla fall jobba i natt kände att jag inte kunde vara borta mer speciellt inte på en lördag då det är mer i ob..

hoppas ni har en trevlig dag

Julbak

Har hållt på lite med julbak även om jag är sjuk. Gjorde lite choklad kola och mamma gjorde ischoklad medans jag trykte in nejlikor i apelsiner. :) lite jul känslor får man ju i alla fall även om man har feber.. Alvedon hjälper och gör så att jag mår bättre.. Ska ev baka lite i morgon oxå sen är det ju fira anna och cyrene som gäller synd att jag ska bli sjuk bara, så blir nog ingen krogen för min del men kanske middagen beror ju på hur jag mår i morgon.. SYND.. men men rickard kommer hem nästa vecka någon gång vi ska i alla fall försöka gå ut och festa någon dag.. Eller försöka vi ska var ju så länge sen.. Tråkigt när man jobbar varenda helg nu för tiden..  men men det är ett jobb i alla fall det är bra betalt och jag kan gå ut och dansa men inte dricka även om jag jobbar.

Sjuk

Urs ligger i sängen i dag och är sjuk.. urs inte ett dugg kul.. började med lite halsont sen vart det bättre men iförrgår började det blir sämre igen och igår slog det till inte ett dugg kul.. hoppas jag blir bättre snart så jag kan börja jobba och sen vill jag ju vara frisk på jul.. i morgon är det middag med tjejerna planerat för att fira två kompisar och jag vet inte hur jag ska göra ännu beror väl på hur jag mår i morgon.

hoppas ni har en bra torsdag

Ny mobil

Var och hämtade ut min nya mobil igår :) inte ny på marknade men det skiter väl jag i.. Kollade på den när den var helt ny men ansåg att det var förmycket pengar för en mobil men nu så är det min, och jag älskar den.



snygga är den ju oxå i svart och guld.. älskade min gamla d600 och den här är ännu bättre en perfekt telefon för mig :)

Dagen jag

Humör: Bara bra
Gjort: Tagit det lugnt och plockat lite här hemma.
Planer: Bio ska se twillight. Ska blir jätte kul har velat sett den länge..
Ser på: Datorn
Lyssnar på: Julen är här
Läser: inget just nu
Dricker: Julmust
Äter: Middag nyss
Bästa: Att det  går kanon bra med daniel.
Sämsta: inget sådant
Väder: Mörkt och kallt..

Nee nu måste jag hoppa in i duchen.. 

Fullt upp

Har inte skrivit här på ett tag nu men just när det så mycket så har helt enkelt inte tagit mig tid.. var på anställnings intervju i söndags och fick ju som sagt jobbet men efter att ha jobbat en dag så kom jag fram till att det inte var något för mig så jag jobbade tisdagens oxå så att dom inte skulle sitta i skiten.. sen i går var jag på ännu en intervju men det är inget för mig det heller så ska jag på ännu en nu i kväll mycket intervjuder här.. hoppas detta känns bra..  så har varit ganska upptagen när jag har jobbat har jag kommit hem vid tio tiden på kvällen. har inte ens hunnit träffa daniel och han åker bort i morgon och kommer hem på söndag igen.. så vi hinner inte ses fören på söndag typ inte kul.. om vi inte klämmer in det en stund i morgon på dagen när båda är lediga det visar sig..

nee nu måste jag fixa mig det sista och sen åka på intervjun..

hoppas ni har en bra kväll!

Jobb

så nu ska man snart åka till det nya jobbet.. Första dagen hoppas det känns bra.. Vet inte riktigt när jag slutar i dag har inte hundra % koll på det.. men det visar sig.. 

hoppas ni har en bra måndafg

Nytt jobb!

Har ju hållt på och sökt massa jobb senaste tiden så i fredags ringde en från ett cafe jobb och ville att jag skulle komma på intervju i dag och det tackar man självklart ja till.. så var på intervjun i dag och när vi började bli klara så frågade dom om jag kunde börja redan i morgon och det kan jag ju! så i morgon börjar jag på det nya jobbet hoppas det känns bra:P Ligger i sollentuna lite långt att åka men det funkar det är ju heltids jobb så det är värt det.. så nu ska jag bara säga upp mig från mitt natt jobb. så två veckor kommer jag jobba både två timmar på natten och sen eftermiddag på det nya jobbet men det kommer nog funka.. blir bra betalt sen i alla fall när man får lön från två ställen :)

Nu ska jag ta det lugnt och kolla på bones.. sen sova ett par timmar :)

hoppas ni har haft en bra söndag

Julkalender



Är med och tävlar om läppgkans och lypsyl I Shopping Girls julkalender. Var med du me! hon lottar ut olika saker varje dag och ännu trevligare är ju att hon sj har betalat för det och inte blir sponsrad. Klicka på bilden så kommer du till julkalendern direkt.

Bilder på det du kan vinna idag med :)


Kvällen

Blev inte mycket bloggande i dag tyvärr har hållt på och tvättat, sökt jobb och svart på mail..  i morgon är det fredag igen oj vad tiden går fort..  i morgon ska jag forsätta tvätta och så ska jag på spinning med JL och så kommer hon ev hit en stund efter det man hinner inte prata så mycket på spinningen hehe :)  på lördag eller söndag ska jag väl träffa daniel.. Hoppas oxå på att en som har mailat om min möbler kanske vill komma och titta och kanske köpa i helgen med.

Börjar bli dags att krypa ner i sägen nu  en stund innan jobbet..

hur har eran kväll varit?

Dagens jag

Humör: Bara bra
Gjort: Ätit frukost och tittat på en film
Planer: I dag är en ganska lugnt har haft huvudvärk sen jag vaknade så försöka bli av med den, Ska förska blogga lite oxå..
Ser på: Datorn
Lyssnar på: Inget
Läser: inget just nu
Dricker: Julmust
Äter: Inget just nu
Bästa: Att jag hade turen att vinna filmen jag var med och tävlade om
Sämsta: inget sådant
Väder: Molningt och grått Skit väder som vanligt :(

Trevligt



Detta kom hem i ett paket till mig igår.. Inte helt fel att ha smink och så i.. den minsta är väl bättre för små mynt eller annat men den stora och mellan är perfekt för smink och så..

Vinn skor



Varm med och tävla om ett per skor i stolek 38.. klicka på bilden för att komma till tävligen

Dagens jag

Humör: Bara bra
Gjort: Ätit frukost
Planer: Träffa emma lite senare. i övrigt ska jag försöka hinna tvätta lite
Ser på: Datorn
Lyssnar på: Inget
Läser: inget just nu
Dricker: Julmust
Äter: Inget just nu
Bästa: att garderoben nästan är klar och att annonserna är ute på nätet
Sämsta: inget sådant
Väder: Molningt och grått Skit väder som vanligt

Julkalender



Om ni klickar på bilden så kommer ni till en blogg där man kan vinna olika saker ända fram till jul i dag är det denna filmen.

Garderobs rensning

Eftersom att daniel var sjuk så åkte jag inte dit i dag.. så har passar på att rensa i garderoben så nu ligger det massa annonser ute på tradera . En del skor och sen är det några klänningar och så oxå.. har även laggt ut en annons på min soffa och lite andra möbler på blocket..

så nu fick min nya klänning plats att hänga i garderoben det var ju fullt där förut så klänningen har hängt på dörren eftersom att den inte ska vikas..

nu ska jag bädda rent med mina mysiga sängkläder jag fick av min mormor. Riktigt hotellkännsla på dom får se hur det känns att sova med dom sen..


Dagens jag

Humör: Bara bra
Gjort: Och gjort i ordning mig
Planer:Skulle träffa daniel men det blev inte så
Ser på: Datorn
Lyssnar på: Inget
Läser: inget just nu
Dricker: Julmust
Äter: Inget just nu
Bästa: Bra natt på jobbet.
Sämsta: Att daniel var sjuk så han ville inte ses
Väder: Molningt och grått Skit väder

Rabattkoder vecka 49

LA REDOUTE: Rabatt: 82850 (30% rabatt första varan, 25% på andra, 10% på resterande)
LINDEX: Rabatt: PR0812 (50:- rabatt på ordervärdet)
NELLY: Rabatt: kampanj (10% Rabatt på ordervärdet, gäller ej rea-varor)

Hemma spa

AnsiktsMask:

Ånga ansiktet 15 min Koka upp två liter vatten. Häll i en stor skål och dra en stor frottéhandduk över huvudet medan du håller huvudet över skålen. Sitt så i minst tio minuter. Badda ansiktet torrt med en handduk efteråt. Gnid inte.

Blanda lika delar honung, citron och äggvita
Har du torr hy så ska du nog använda äggula istället då äggvitan kan torka ut huden!

Badda in ansiktet med blandningen (med en bomullspad)låt sitta tills det torkar tvätta bort och smörj in med fuktkräm sedan stryker du på mjölk med en bomullspad

Håret, för lyster:

Glansinpackning
1/2 avokado
1/2 mogen banan
1 msk olivolja
1 rågad tsk naturell yoghurt
(Det går bra att byta ut yoghurt och bananen mot 1 äggula)

Blanda allt ordentligt. Tvätta håret och handdukstorka det. Har du normalt hår kan du ha i blandningen i hela håret, har du fet hårbotten ska du däremot undvika att ha blandningen närmast rötterna. Täck håret med en handduk, duschmössa eller plastpåse. Låt kuren verka i 25 minuter. Skölj med schampo och varmt vatten. Styla som vanligt. Ger lyster.

Kroppsskrubb:

Sockerskrubb
0,5 dl strösocker
2 tsk vegetabilisk olja
2 tsk mjölk

Blanda till en jämn kräm. Använd blandningen som skrubbkräm över hela kroppen. Börja vid fötterna och sluta vid nacken. Du blir av med torr hud, döda hudceller och smuts. Skölj i duschen.

Döskallar


När jag satt och shoppade julklappar i lördags på nätet så klickade jag hem detta Underkläders sett men döskallar och hjärtan. Gillade det då det var lite roligare..

Dagens jag

Humör: Bara bra
Gjort: Vaknat
Planer:läsa Brisingr! Sen måste jag försöka att ta tag i och rensa garderoben.
Ser på: Datorn
Lyssnar på: Inget
Läser: Brisingr
Dricker: Julmust
Äter: Inget just nu
Bästa: Bra natt på jobbet.
Sämsta: lnget
Väder: Molningt och grått Skit väder

RSS 2.0