foton



Jag gillar att framkalla foton och ha dom i fotoböcker eller i ram på väggen.. Så hittade jag detta söta skåp som man kan sätta in två foton i på framsidan.. Helt i min smak.. Jag skulle välja att redigera bilderna så att dom blir svatvita eller ser gulnade ut.. finns hoss mixin

Grattis

I dag fyller daniel år, så ska hem till honom och fira honom. Ska snart åka måste hinna till systemet innan kl tre och innan det ska jag ut med hundarna.. Efter att jag har varit på systemet så ska jag ge mig ut och köpa en present till daniel.. lite i senaste lagret jag vet har ju inte kommit på vad jag ska ge honom. Eller jag har aldrig kommit på något vidare kul med detta får duga hehe..

nee nu måste jag göra mig klart bloggar nog hos daniel har ett par inlägg förbereda:)

Ha en bra lördag

Bikini



Binini är verkligen någon som jag har svårt att hitta.. Jag vill  ha en överdel som ger stöd så trekant är inget som jag trivs jätte bra i. har en trekant sedan tidigare som är helt okej, men vill ha en puch-up, något som verkar tillvekas i begränsad mängd.. denna ovan skulle jag nog kunna tänka mig ser snygg ut på bild men som med allt annat jag hitta på hms hemsida verkar den inte finnas i butik och bikini måste jag verkligen prova innan köp.. Irreterande!

Carro spanade inn en trekants bikini på hm i onsdag men hon ville heldre ha den i en annan model och tur har hon den finns i både push-up. Bandeau bh och så baddräkt.. så hon får väl spanna in hemsidan senare :)

sommar snyggt



gillade denna munkjackan och shortsen.. Helt in min still. Munkjackan kostar 198kr och shortsen 79.50.. Finns hos hm Divided..

Mycket från hm idag.. men har suttit och kollat på deras hemsida och hittat mycket fint.. :)

Solglasögon


Håller på och letar efter ett par nya solglasögon. Hittade ett par på hm men dom var vita och vita har jag ju redan dom fanns även i rosa men det passade verkligen inte.. men nu när jag kollade på hm hemsida hittade jag dessa väldigt lika dom vita som jag provade så jag tror att dessa skulle passa utmärkt synd bara att jag inte hittade dom i butik.. får kolla igen någon dag.. Billiga är dom oxå 59.90...

Hon har blommor i sitt hår


Söta hårspännen från hm.. har likadana fast i svart med guld i mitten som jag köpte för två år sen hos hm..   jag skulle kunna tänka mig ett par av varje färg.. Väldigt sött att ha i håret i sommar.

Sololja

Sådär nu har man ätit, och medans man åt fick man lyssna på massa skit.. Blir bara irreterad.. Detta är priset för att bo hemma lyssna på massa skit och låta ilskan gå ut över mig jaja ingen mening med att lyssna..

Nu har jag beställt en solojla oxå. Borde komma i mitten på nästa vecka.. vi hittade ingen när vi var i skärholmen i dag eller vi hittade en men den kostade 250 kr det tycker i alla fall jag är över pris denna vi beställde nu kostar 110kr med frakten mycket bättre pris.. hoppas den funkar bra..

Urs nu känns resan så nära men ändå så långt bort vill åka nu! men dom senaste tre veckorna har ju gått fort så det borde dessa två oxå göra tycker jag.. hoppas på det i alla fall..

Ingen vaccination

Vart inte att vaccinera sig i dag.. den öppna vaccinations motagningen var inställd.. Grymt irreterande! Men vi fick växla pengar i alla fall efter många om och men.. hehe det första stället hade inte tillräkligt med epg så vi kunde bara växka 2000kr var.. och efter många om och men så hittade vi ett annat ställe där vi kunde växla resten. sen vart det shopping carro hittade en bekini och jag hittade två tröjor kollade även på solglasögon men köpte aldrig efter som att jag redan har ett par vita.. jaja får väl kolla vidare.. 

Har varit ute med hundarna och nu ligger middagen i ugnen.. sen blir det film och jobba i natt..

I morgon ska jag träffa daniel :) vet inte vad vi ska hitta på men blir väl att mysa mest..

2009-02-25

Godmorgon!

Har sovit elva timmar i natt härligt! I dag ska jag och carro vaccinera oss och växla pengar. Vet inte om det blir att kolla lite i affärer eller vad det blir sen. Måste köpa en fläktrem oxå det får jag absolut inte glömma..  ska åka hemifrån om en timme ungefär..

hoppas ni har en bra dag

Kjolar



Sitter och letar lite efter en kjol skulle behöva åtmistonde en nu känns som om jag har lite dåligt med kjolar..
Denna Ser snygg ut , Dock verkar det som om den kan vara lite lång men får väl kolla på den i verkligheten sen.

Sommar outfit



Snart är det ju dags för egypten!  Denna outfit kommer blir så snygg när man är lite brun och fin. Skorna och toppen köpte jag för ett tag sen shorts har jag sedan tidigare inte exat sådan som ovan men liknade. Armbanden kanske man ska kolla på i morgon. Allt kommer ifrån hm.

Toppen 98kr
Shortsen: 149kr
Skor: 129kr
Armband: 59.90kr

En billig sommar outfit!

15 dagar kvar nu! LÄNGTAR!

2009-02-24

Vaknade alldelse för tidigt, Kom inte i säng fören halv åtta i morse efter massa strul på jobbet vilket gjorde att jag fick sitta i en och en halv timme och vänta bara. Får i alla fall väntetids ersättning för det men i ändå..  Vaknade redan vid halv tolv fyra timmars sömn bra där, tur att jag är ledig i natt i alla fall.. I dag ska jag ut med hundarna och så tänkte jag städa här hemma måste damsuga och så..

Fick upp lite foton på väggen igår oxå vart riktigt snyggt kan tyvärr inte lägga ut någon bild då min syrra har lånat min kamera utan att fråga! tog även bilder igår när jag var ute med hundarna som jag hade tänkt lägga upp men det går ju inte heller.

Bloggar lite senare nu ska jag städa

Måndag 2009-02-23

Vaknade inte fören kl ett i dag i vanliga fall brukar jag vakna vid 11 eller kanske 12.
Har tvättat och vikt tvätt, varit ute med hundarna och lagat middag. Sen har jag småfixat lite här hemma. Nu har jag precis skrivit in alla räkningar på swebank så att dom betalas nu den 26 så sliper jag tänka på det sen.

Har även kollat upp det där med vätska på planet och det var inte helt som jag hade för mig men nästan.  Man får ta med sig flera behållare som rymer max 100ml bara dom ryms i en speciell påse.. jag trodde det var max en behållare med 100ml. Dricka får man antingen köpa efter säkerhets kontrollen på typ 7-eleven eller så kan man köpa det på flyget.

Läste i tidningen om att det är någon som har kastat en bomb från ett hustak i kario. Typ 4 döda och 22st skadade. Lite obehagligt men risken är ju inte så stor att det ska hända igen och vi ska ju inte in i sjävla staden utan vi ska väl besöka pyramiderna en bit utanför. Och i övrigt så kommer vi befinna oss ca 60-70 mil därifrån.

Nee nu ska jag kolla på yes man..

Snö

igår var det tjej kväll tyvärr så träffades inte alla tjejerna men det var trevlig i alla fall mycket snack ätande och så melodifestivalen.  Riktigt trevligt kväll. Natten på jobbet var dock inte lika trevlig. Det snöade hela natten utan avbrott. vart blöt om fötterna var som att gå runt i en sjö inte mysigt alls.. Och halt var det oxå..  Och snöar forsätter det att göra! vill inte ha mer snö, vill ha sommar.

snön får mig bara att längta ännu mer till den 12:e Inte långt kvar nu!

I dag blir det en lugn dag ska väl kolla lite på en film samt fixa lite med mina foton..
Ska tvätta en maskin oxå sen så blir det att vika allt tvättade ju här om dagen oxå så blir massor att  vika.

Nee ska sätta igång tvätten nu på engång så är det fixat..


Snyggt



Denna hittade jag på forever 21. Så snygg till ett par jeans på utekvällen.. Vill ha!!
Varför finns det så mycket snygga kläder nu när jag inte kan köpa dom?

jaja man får väl nöja sig med att tita på dom..

Blommigt



Denna Cardigan såg jag på hm här om dagen.. Och jag vart kär i den direkt.. Det är en kort model så snygg till vit långt linne och jeans. Priset ligger på 198kr helt okej pris anser jag..




Inför resan

Boka och betala resan: Klart
Vaccination: Andra sprutan ska tas på onsdag
Växla pengar: Även detta fixar vi på onsdag
Sommar kläder: Har jag fixat lite nyinköpt annat sådant man har sendan tidigare
Utflykter: Har bokat tid med utflykls bokaren samma kväll som vi landar
Undervattens kamera: Måste komma ihåg att fixa det snart
Transport till och från arlanda: Mamma lovade att köra
Skriva ut biljeterna: Ska göra det när jag har tillgång till en skrivare.

Hmm är det något mer som ska fixas inför resan.. kommer säkert på  något senare men det mesta börjar bli klart nu :)

Veckan som varit.

Har inte bloggat på länge men har antingen varit med daniel eller kompisar..  Har inte haft en kväll för mig sj på länge.. och daniel är påväg hit just nu...

ska berätta om den senaste veckan..

Lördag: Alla hjärtans dag spenderades men daniel på kvällen vi var ute och åt middag. jätte gott och jätte trevligt. Sen vart det slappa med film och mys.

Söndag: Bio men jens och robin.. och då vi var tidiga till heron vi var där vid halv åtta och upptäkte att filmen vi ville se inte gick fören kl tio över åtta så det vart bowling i en timme innan..

Måndag. Träffade jens och robin igen och kollade på film..

Tisdag. Träffade daniel vart en lugn kväll med film och laga middag.

Onsdag: Städade bilen och drog till enkompis och kollade på film och snackade skit

Torsdag. jobbade natten och sen så jobbade jag mellan åtta och tolv på dagen oxå så vart inte mycket sömn. Sen träffade jag en  kompis och käkade pizza efter det vart det attt kolla på sveriges västa bilförare och lyxfällan.

Fredag Idag. Bakat bullar och nu är daniel på väg hit..

I morgon ska jag nog bara vara sj tror jag..


Dagens jag

Dagens vill ha: Sommar
Dagens klädsel: Bekväma kläder
Dagens frisyr: hästsvans och lugg
Dagens händelse: Promenad med hundarna
Dagens låt: Hör bok
Dagens planer: Hundarna
Dagens saknad:
Dagens dummaste: Att det antagligen är fullbokat överallt på lördag
Dagens sjuka: Inget
Dagens drog: Cola (snart slut)
Dagens roligaste: Att det är fint väder
Dagens favorit: Jadu
Dagens köp: Inget
Dagens godis: Inget ännu
Dagens humör: Riktigt bra
Dagens ord: Glädje

Nedräkning

I natt ska jag jobba igen.. Känns inte så kul. Torsdagar är dom jobbigaste nätterna, Kan ju hoppas att det känns okej ändå.. Har i alla fall lagt in några kapitel av hörboken jag lyssnar på ipoden, så kan jag lyssna på den i natt.. Ska i alla fall inte vara allt för kallt i natt bara 3 minus bara och bara :S det är i alla fall in 14 minus..

Bara 24 arbetsdagar kvar innan resan, 28 dagar allt som allt kvar. 13 dagar kvar till löning, 9 dagar tills biljeterna kan skrivas ut.

Nee nu ska jag lyssna klart på det kapitlet jag håller på med innan jag sover ett par timmar innan jobbet.

Godnatt
 

Snygga Tights



Snygga möster på tights. Jag skylle kunna tänka mig att beställa dessa tre paren. Finns hos Funky Fashion . Kostar 164kr paret.


Dessa är väldigt lika ett par som jag har minns tyvärr inte vart jag köpte dom. Kommer oxå från Funky Fashion.
Tyvärr är mina inte specielt väl använda får se till att börja använda dom.

Såg även att kjolen är otroligt kort. Om man har den på sig så måste man ju nästan visa hela rumpan. Ser i alla fall ut så.

Dagens jag

Dagens vill ha: Sommar
Dagens klädsel: Bekväma kläder
Dagens frisyr: hästsvans och lugg
Dagens händelse: I dag är det lugnt ledig i dag
Dagens låt: Hör bok
Dagens planer: Inga planer
Dagens saknad:
Dagens dummaste:
Dagens sjuka: Inget
Dagens drog: Cola
Dagens roligaste: Att jag är helt ledig
Dagens favorit: Jadu
Dagens köp: har postat lite paket det är allt
Dagens godis: popcorn
Dagens humör: Riktigt bra
Dagens ord: Glädje

Dagens jag

Dagens vill ha: Klart här inne
Dagens klädsel: bekväma kläder till promenaden sen blir det något bekvämt men snyggt
Dagens frisyr: hästsvans och luggen uppsatt
Dagens händelse: Resning och promenad med hundarna Sen kommer daniel
Dagens låt: Hör bok
Dagens planer: Resning och gå ut med hundarna  Träffa daniel
Dagens saknad:
Dagens dummaste:
Dagens sjuka: Huvudvärk sen igår kväll men efter alvedon börjar den ge med sig
Dagens drog: Cola
Dagens roligaste: Träffa daniel
Dagens favorit: hmm
Dagens köp: Inget
Dagens godis:
Dagens humör: Riktigt bra
Dagens ord:

Klar

Sådär ja nu är lådan målad två gånger vart riktigt bra.. tror jag ska låta den vara helt svart.. 

Kom på nu att den inte alls är helt färdig målad insidan av locket är ju inte målat, det är inte precis jätte viktigt men funderar på att göra det i morgon. Har ju inte så många andra planer förutom att jag ska ut med hundarna.

Nu blir det ingen mer bloggning i dag... Ska kolla på tv sen sova innan jag ska jobba..

Foton

Har ett tag funderat hur mina ramar ska sitta på väggen och har nog kommit på ett passade mönster..



dom är bara uppsatta med kludd för att jag skulle se hur det blir på ett ungfär.. Jag gillar mönstet dom sitter i. Blir riktigt snyggt sen när  dom är uppsatta rakt :) Får se vilka bilder som kommer sitta uppe sen kanske byter ut och sätter in andra bilder.

Målar igen

Blev att åka till tumba. Min morbror och hans familj håller på och renoverar i hallen och där har dom haft en kista stående eller man kanske ska kalla det förvarings låda och jag har ju varit på jakt efter en så nu när dom tänkte göra sig av med denna så tog jag det.. Är ju inte mindre kul att han har gjort den :) så nu på kvällen har jag börjat måla om den då den var typ vit rosa lila innan och det passar ju inte här inne utan jag vill ha den svart.. får se om jag kanske målar dit lila ord sen som på byrån eller om den får vara helt svart..

Så nu medans det första lagret färg torkar så tänkte jag kolla  på sex and the city.

Dagens jag

Dagens vill ha: Värme och sol inte kyla och sol
Dagens klädsel: bekväma kläder
Dagens frisyr: hästsvans och lugg
Dagens händelse: Resning och promenad med hundarna
Dagens låt: Hör bok
Dagens planer: Resning  och gå ut med hundarna
Dagens saknad: D
Dagens dummaste: Inget
Dagens sjuka: Inget i dag
Dagens drog: Cola
Dagens roligaste: Inte mycket.
Dagens favorit: hmm
Dagens köp: Inget
Dagens godis: lite lösgodis som vart över från igår
Dagens humör: Bra.
Dagens ord: soligt

Choklad..




att ha runt halsen. Söta halsband iform av praliner. Ser nästan ät bara ut.. Tur att dom inte smälter.

Bikini



Eftersom att man snart kommer bege sig till solen så är det ju inte så konstigt att man kollar på bikini.. Dessa två från hm gillar jag specielt den gula älskar modellen men frågan är om man ens kan ha sådan model med min byst.

Dagens jag

Dagens vill ha: Värme och något kul att göra
Dagens klädsel: bekväma kläder
Dagens frisyr: hästsvans
Dagens händelse: Blir väl att rensa här hemma idag
Dagens låt: Hör bok
Dagens planer: Resning
Dagens saknad: D
Dagens dummaste: D hehe
Dagens sjuka: Mens värk
Dagens drog: Cola
Dagens roligaste: Inte mycket.
Dagens favorit: Ja du
Dagens köp: Blir väl att åka och posta ett paket och köpa något gott kanske
Dagens godis: Sugen på lösgodis
Dagens humör: Blandat
Dagens ord: Seg söndag

Blå ögon



Satt och kollade i mitt foto album efter en bild att ha i min fina ram och såg denna och reagerade på hur blåa mina ögon är på den.  Jag har väldig blå ögon det vet jag sedan tidigare men ibland ser man det tydligare än andra gånger. Brunt vet jag redan fram häver det blåa och det ser man verkligen på denna bilder.

Den är föresten tagen på gran canaria. Inte specielt brun fast det vart jag inte överhuvudtaget utan bräde mig bara när vi var ute på vattnet..

Sött runt halsen



Söta halsband, Iform av muffins glassstrut och glasspinne.. Skulle verkligen kunna tänka mig alla dessa. Gillar lite mer ovnliga smygen men roliga och söta motiv.

Alla dessa kommer ifrån cocoo.se Och priset är under 200kr

Fem veckor kvar!



Yes!! Resan är Bokad och betald! Den 12 mars åker jag och Carro hit till Hurghada!
Ska bli så härligt, massa sol bad shopping och utflykter!

Bara fem veckor kvar! kan tiden gå fort snälla!
 

Dagens planer

Sådär nu har man städa lite, Tvätten ligger i maskin och är väl klart om ca 30 min. Har fortfarande mycket kvar av resningen men får väl fixa lite med det sen i kväll måste bli klar snart. Tar sådan tid! känns som om jag aldrig kommer bli klar.  men men det är bara att ta tag i det. Hämta en soppsäk och slänga , slänga och åter slänga!



Hjärtliga ögon



Hjärtformade solglasögon. Otroligt snygg på modellen men tyvärr så tror jag bara att jag skulle se löjlig ut i ett par sånna.

vad tycker du?

Dagens jag

Dagens vill ha: Värme
Dagens klädsel: bekväma kläder
Dagens frisyr: hästsvans
Dagens händelse: Träffa lino och jobba
Dagens låt: Hör bok
Dagens planer: träffa lino jobba
Dagens saknad: D
Dagens dummaste: Mens värk.
Dagens sjuka: Inget
Dagens drog: Cola
Dagens roligaste: Vet inte
Dagens favorit: Ja du
Dagens köp: Har inte köpt något i dag
Dagens godis: inget
Dagens humör: Ok
Dagens ord: trött

fredag

Så kom precis hem efter att ha varit ute med hundarna. var riktigt blött ute i dag.. Innan jag var ute med hundarna så var jag iväg och postade ett paket och handlade lite. Nu blir det bara en film innan middagen sen vet jag inte vad jag ska hitta på det visar sig.

hoppas ni har en bra dag

Dagens jag

Dagens vill ha: VÄRME
Dagens klädsel: Slappkläder till efter duschen så blir det något finare
Dagens frisyr: Ingen ännu fixar det efter duschen
Dagens händelse: Hem till daniel och ut och äta med hans familj
Dagens låt:
Dagens planer: Träffa daniel
Dagens saknad: Inget i dag
Dagens dummaste: Ingen.
Dagens sjuka: Mår bra i dag
Dagens drog: Inget
Dagens roligaste: Ja du svårt att komma på.
Dagens favorit: Ja du
Dagens köp: Köpa en blomma sen
Dagens godis: Inget
Dagens humör: Bra
Dagens ord:

Dagens jag

Dagens vill ha: Ledigt
Dagens klädsel: slappar kläder
Dagens frisyr: öppsatt i hästsvans
Dagens händelse: Jobb endast
Dagens låt: har inte lyssnat på musik i dag
Dagens planer: jobba och sova
Dagens saknad: Saknad kan jag inte komma på men dagens lägntan kan jag komma på :P
Dagens dummaste: Ingen.
Dagens sjuka: huvudvärk
Dagens drog: Inget eller cola om man kan räkna det som drog
Dagens roligaste: Att K helt otroligt nog ändrade sig till min fördel
Dagens favorit: Ja du
Dagens köp: Har inte köpt något i dag
Dagens godis: Ben and jerry
Dagens humör: BRA nu:P
Dagens ord: Värme

Måndag

sådär ja nu har jag lagt ut ännu en telefon och ett par skor på tradera. Ska ta kort på ljusslingan sen och lägga ut den med.  Funderar på om jag ska sälja ett par andra skor som jag hittils inte har använt men dom är ju så snygga och jag tror att jag kommer använda dom får fundera lite. 

För utom att jag har lagt ut anonser så har jag kollat på film och så varit ute med hundarna. Det var det jag var och fikade och pratade om igår. Det är en som bor här i närheten som behövde någon som gick ut med hennes hundar när hon jobbade. Så var och pratade med henne och kom fram till pris och så.. så i dag var jag ute med dom första gången Gick jätte bra :) imorgon var hon ledig så det är inte fören på onsdag som jag ska ut med dom igen.  Betalningen får jag i slutet av varje vecka. :) inget man blir rik på men det är ju kul att komma ut och promenera och så leka med hundarna :)

Carro du får väl komma hit någon dag när du är ledig så får vi ta en promenad med dom.


söndag

Det vart ingen film igår kväll. utan det vart bowling. Gick ganska bra kom ju två av fyra så det är ju helt okej. :) kul var det ju oxå.. Dock var det mindre kul att jag inte han sova något igår kväll och natten var jobbig.. Riktigt kallt ute..

I dag har jag varit med lino oh kollat på film och snackat lite skit. Ska snart iväg och fika lite..  sen blir det kanske en film och så sova innan jobbet förhoppningsvis i alla fall. i natt är det nog en bättre natt det är ju måndag natt och måndag och tisdags nätterna brukar vara dom smidigatse nätterna..

Hoppas ni har haft en bra söndag.

RSS 2.0