Kärlek?


Kollade på dessa skor när jag var i skärholmen förra veckan, men bestämde mig då för att inte köpa dom men har börjat ångra det valet mer och mer.. Kanske borde åka och köpa dom när jag fortfarande vill ha dom en vecka senare?
Ska jag åka förbi där i dag när jag ändå ska till daniel? Börjar luta åt det hålet.. Dom kostar 249kr och är ju så fina!

Måndag

Vilken seg måndag det här verkar bli.. Vaknade av att telefonen ringde kl tolv, hade nog kunnat sova ännu längre annars :)
i dag har jag varit ute med hundarna, duschat ätit och så kollat på film..  Mycket mer än så har jag inte gjort ännu.. funderar på att ta och städa ur hallen så har jag det gjort oxå.. 

Halsen känns inte sämre i alla fall, Kanske klarar mig från att bli sjuk om jag har tur. I morgon ska jag ju på förhandsvisningen av hopplös och hatad av alla och på onsdag ska lino och jag baka hehe :) vet inte riktigt varför han fick den ideen men blir nog kul :)

Ska väl även ta och fixa fotoalbumet oxå har inte gjort klart det ännu.. ramarna med massa bilder är uppe i alla fall blev riktigt bra..


Sött sommar klänning

Tog en lite paus ifrån städantet nu.. Ena rummet är ju klart så tyckte jag förkänade det.. :)  Blir riktigt bra detta.. Och nu är ju mattan och golvet rent oxå tog även fönstret på insidan får ta utsidan sen när det är varmare ute.. :)



satt och kollade på lite kläder och hittade denna söta klänning på forever21. Helt i min smak skulle jag gärna bära i sommar..  Helst men bruna ben..

Igår och idag

Vart inte att jag skrev igår gick upp någon gång vid tolv och började forsätta fixandet direkt efter frukost och höll på med det tills daniel kom vid halv tre.. då gick vi ut med hundarna och sen åkte vi direkt hem till emma som bjöd på smörgås tårta och lite fika eftersom att hon fyllde år..  Efter detta åkte vi hem igen kvällen spenderade jag och daniel framför tv kollade på robinson och så..  vet att man skulle ha släkt mellan halv nio och halv tio men tv fick vara igång allt annat var slägt hade ljus tända istället mysig...

I dag ska jag montera ner tv hyllan och lägga ut det på annons.. sen blir det att tvätta golv och så :) ska kanske bädda rent oxå.. blir rent och fint här sen..

nee nu ska jag ta och fixa med detta så man blir klar någon gång..

Har föresten börjat hosta inte bra! blir att dricka C-vitamin vill inte blir sjuk!!

Mycket gjort

Sådär nu är soporna skängda och jag har hunnit äta.. har även flyttat garderoben och soffan.. Soffan står lite dumt till men ska ju ändå sälja den är det tänkt.. Eller ska jag behålla den?  den skulle kunna funka där inne istället för att jag ska ta och skaffa en stor fotölj så kan jag ju behålla soffan.. Får fundera på det där..

Tv möbeln ska jag försöka ta istär här någon dag misstänker att det bara är att slänga för är inte säker på att den går att monterna ner hur som helst.. Om jag inte minns fel är den limad på många ställen vid moteringen..

Ska bli skönt när jag har fått iodning där inne helt..

nee nu ska jag byta om...

Fredag

Idag är en riktigt fixar dag.. Har målat ramarna, resnast ur mitt andra rum ska strax åka till skyttbrink och slänga hur mycket som helst.. Sen får vi se om jag orkar med att tömma garderoben oxå.. Ska köpa pizza på vägen hem oxå blir kanske hamburgare för mig istället då jag inte är super sugen på pizza vad kan det bro på Carro? hehe.. sen senare blir det antagligen film.. 

Daniel ska komma hit i morgon eller på söndag oxå det var ett tag sen han var här då det oftast blir så att jag åker till honom :) hoppas jag hinner rensa klart tills han kommer så det ser bra ut...

Hoppas er fredag har varit bra

Torsdag

Full rulle i dag.. Gick upp vid elva typ och skulle äta frukost men då kom grannen över så vi (mamma och jag) pratade lite med henne och lekte med hennes hundvalp :) otroligt söt lite sak som sprang runt och käkade kottar..Från och med den 12 april ska jag ev få ta ut den hunden en gång om dagen då hon börjar jobba igen :) skulle vara super kul om det vart så..  Sen vart det frukost och så att göra sig i ordning för att dra med mamma till skärholmen hon skulle fixa sina glasögon..
Carro messade när vi precis åkt hemmifrån så slutade med att vi plockade upp henne på vägen.. I skärholmen kollade vi runt och framkallade den andra undervattens kameran och så fikade vi..

Efter det så åkte vi till skärholmen och köpte ramar att ha foton i. blev även en hylla för mig att ha i hallen och så två ljuslycktor.. Hyllan i hallen skruvade jag och carro ihop när vi kom hem och det vart skit bra :) fotona är även förbereda i ramarna, ska bara måla dom innan dom åker upp på väggen:)

i övrigt och vi snackat skit och så som vanligt.. nu blir det snart sova för min del innan jobbet.. 

Juste var i skärholmen igår oxå.. Hittade en otroligt söt tröja och två bh sätt :) precis vad jag behövde..


Skärholmen

Ska alldelse strax dra till skärholmen lite sent men det funkar ändå dom har ju öppet till åtta käns som om två timmar är lagom brukar ju inte ta allt för lång tid inte för mig i alla fall :) 
Har sutit och kollat på karibien kryssningar är riktigt sugen på att åka på en sådan men det är så dyrt men det är de kanske värt får ta och åka på något sådant någon gång:)

men vi hörs mer i kväll

Ikea

Har suttit och kollat på ikeas hemsida och kom ju på att jag behöver en spegel så får åka en annan dag till ikea när jag kan ta mammas bil eftersom att min är förliten för att ryma en lång spegel..
Hittade en hylla som ev kan passa här inne men är inte helt hundra då den visade sig vara grå och inte svart men på bild ser det riktigt mörk ut får väl kolla i butik sen.. 

Spegeln var billig i alla fall och kommer passa perfekt på min smala vägg här inne :)

Underkläderna



Hm har fått in mycket snygga underkläder och till riktigt bra priser dom här ovan kostar mellan 98kr för puh up bh och 49:50 för underdel och  sen 129kr överdel och 79:50 för underdel. Inget att bråka om och jag som har behov av lite nya underkläder :) få passa på och kolla på dessa när jag är ute i dag.. men som vanligt som kommer dom väl inte finnas i butik..


Onsdag

Sådär nu var man hemma igen eller har varit hemma en stund men har kollat på bilderna som jag framkallat som kom igår riktigt bra bilder :)  vi fyra tiden ska jag iväg till skärholmen och köpa lite saker till ett fotoalbum om resan ska passa på att kolla lite på kläder och om jag hinner så vill jag in på ikea..
Om en timme ska jag ut med hundarna och promenera lite ska bli härligt nu när solen skiner. dock är det ganska kallt..

Fick ett samtal nyss oxå om en annons jag har svarat på ang flytt hjälp så nu ska man hjälpa till och packa kartonger Vilket kommer ge lite extra pengar :) inte helt fel men lite mer pengar på kontot.. :)

Ska ta och vila en timme nu innan jag går ut med hundaran så jag orkar jobba i natt.. :)

En bild på mig och carro på moses :)


hos daniel

Sitter hos daniel nu. var ute med hundarna innan jag åkte hit och mitt under promenaden började det snöa! räcker det inte nu? Men det verkar ha gått över fort eller här snöar det i alla fall inte.. Vet inte vad vi ska hitta på, vet inte ens vart i huset daniel är just nu om jag ska vara ärlig. Blir väl inte att göra så mycket. 

sitter och funderar på lite saker inget som jag vill dela med mig av här men förhoppningsvis så oroar jag mig i onödan..

Jaja ska väl leta reda på daniel istället..

Egypten resan!

Sådär nu kommer inläget om egypten resan:)



Kvällen innan vi skulle åka till egypten. Oj vad segt tiden gick. Godiset var roligare att leka med än att äta:P



Frukost på arlanda. Baugetter med ost som vi tog med hemifrån och så köpte vi dricka..


Precis när vi har kommit till hotellet passade på att njuta lite va solen :)



Första middagen.. ost och vitlökspizza otroligt gott..


Tillbaka efter snorkligen. Carro är ganska röd på mig syns det inte ännu.. Har inga bilder från själva snorklingen eftersom att vi använde en engångskamera då.


Blev middag på en italjensk resturang den kvällen


Denna bilden är tagen dagen efter snorklingen nu syns det på mig att jag brände mig.. Fan vad ont det gjorde.!
tog inte så mycket bilder denna dagen utan var mest på hotellrummet



Klappa kamel :)


På stan för lite shopping. Okej vi kollade runt varje dag på stan med fotade det inte.-



Middags dags igen åt fajitas otroligt gott det var nog det godaste vi åt under hela veckan och vad mätt man vart orkade inte ens efterrätten.



Bilder utanför egyptiska museet vi fick inte fota inne i museet. Men det var väldig intressant synd bara att vi fick så lite egen tid där inne, utan vi gick med guiden typ hela tiden.



Vi red kamel vid pyramiderna. Häftig upplevelse som carro och jag sa det är en sak att rida kamel i stan eller på stranden och en helt annan sak att göra det i öknen vid pyramiderna.. Vi var inne i den mista pyramiden oxå.. Otroligt hur människan har kunnat bygga så stora saker.. :) helt klart den 7 timmar långa bussresan.


Glass! man skulle egetligen inte äta kall mat buffe och sådant med det gjorde vi ändå och vart aldrig magsjuka.. Glassen var väldigt god. carro tyckte det var den godaste glassen hon ätit. :)



Bilder på havet. och dom två olika poolerna som vi hade tillgång till :)


Lite blandade bilder :) carro och jag innan vi ska på middag, vi sitter och solar samma dag vi ska hem. våran fina smartis tavla på flyget och så vattenpipan cola och skittles :)

Vill tillbaka nu! hade en så bra vecka även om jag  brände mig!
Carro detta får vi göra om men då något annat resmål så man får se fler länder :)

Måndag

Idag verkar det bli en slapp dag.. håller på och tvättar och ska strax dra för att gå ut med hundarna igen :)  har ju inte varot ute med dom sen jag åkte till egypten så ska bli kul.. känns dock inet så jätte kul att ge mig ut i blötsnön men men.. sen ska jag forsätta tvätta och kanske ta tag i stäningen jag började med igår.. får väl se hur det går med den saken..

Får se om jag kommer med ett inläg från egypten sen, beror på om jag orkar sitta och ladda upp alla bilder...

nee nu ska jag lägga in tvätten i torktumlan och starta nästa maskin och så ut med hundarna


Hej igen

Har inte orkat skriva sen jag kom hem från egypten.. Vilken vecka vi hade!! vill tillbaka nu!
Kommer skriva ett inlägg med bilder om resan senare men inet nu..

I alla fall detta har jag gjort sen jag kom hem..

Fredag: var jag med daniel.. och så jobbade jag natten urs vad jobbigtd et var. var jätte trött...

Lördag: firade vi lene, Middag hos henne och tårta sen spelade vi Jag har aldrig.. och så vart krogen! en riktigt lyckad kväll bara en besvikelse men det struntar vi i jag hade kul med tjejerna i alla fall massa dricka mat och dans samt att jkag blöde en del från minna sår på läpparna  (berättar med om det sen)
innan middagen så var jag oss carro så att vi fick varandras bilder från resan.. :) så drack vi lite med andra ord började vi dricka kl fyra på eftermiddagen! oj oj..

Söndag: I dag så har jag mest tagit det lugnt läst lite, handlat, framkallat bilder från resan och så blir det film snart.. :) en skön söndag alltså.. I natt joibbar jag oxå men börjar inte fören kl fyra så det blir skönt!

nee nu orkar jag inte skriva mer...

Carro vi får åka iväg sen igen och ha en lika rolig vecka!

Snart åker vi!



Nu sitter vi här hos mig och väntar på att kl ska bli fyra..  Då vi drar till arlanda!!  Äntligen dags att åka så nu blir det film och slappa här..
Kommer inte blogga någon mer nu så hörs om en vecka.

tisdag

i dag ska jag ut med hundarna sen ska jag hem till daniel.. Vet inte vad vi ska hitta på men blir väl att mysa framför någon film eller så..  Skit väder ute oxå varför ska der börja snöa för har vi inte fått till räkligt med snö för i år? skönt att man åker på torsdag morgon i alla fall..
måste börja göra mig i ordning ska ut med hundarna om en timme ungefär inte kul i detta vädret men det måste ju göras..

Kommer hem igen i morgon förmiddag igen och så kommer carro på eftermiddagen/kvällen.. kan knapp förstår att de är dags att åka tiden har gått så fort! känns som om det var nyss som vi bokade resan och nu är det bara ca 40 timmar kvar tills vi åker..  är ganska nervös inför flygresan men det ska nog gå bra..

nee nu måste jag göra mig iordning om jag ska hinna

trala

Nu är jag nästan klar med packandet.. har en del kvar att packa men det kan jag inte göra ännu eftersom att det är saker jag använder.. Blev en del  och väskan är typ full okej den kanske inte är så jätte stor helle.. Får lösa det därborta sen om jag shoppar något :)  

Boken vi båda andas har i dag skickas till mig oxå så den borde komma i morgon eller på onsdag perfekt! då kan jag läsa den på planet :)

Sista natten på jobbet innan ledighet nu.. i morgon ska jag ut med hundarna och sen hem till daniel, blir nog en mysig kväll vi kommer ju inte ses fören efter att jag kommit hem sen igen..

Dagen jag

Dagens vill ha: Onsdag!
Dagens klädsel: Blir myskläder i dag med..
Dagens frisyr: hästsvans
Dagens händelse: städa, ut med hundarna och packning.
Dagens låt: Ingen hittils
Dagens planer: packa, städa ut med hundarna
Dagens saknad:
Dagens dummaste: Vädret
Dagens sjuka: Inget
Dagens drog: Cola som vanligt
Dagens roligaste: En natt kvar
Dagens favorit: :)
Dagens köp: Inget i dag
Dagens godis: Inget
Dagens humör: Riktigt bra
Dagens ord: Glädje

Bikini



Har kollat runt lite på olika sidor efter en bikini.. Otoligt dåligt med pus-up bikinis, Dessa fyra verkar okej men får väl forsätta spana hoppas på att man kan hitta någon snygg till sommaren i alla fall..

Hurghada



Forsätter att vara härligt väder i egypten.. :)  26 grader och sol är ju inte alls fel..

Helgen

Tänkte ta och skriva lite snabbt om min fredag.. Jag åkte som sagt till kista vid halv fem tiden, kom dit vid kvart över sex tror jag.. så lämnade filmerna och fick mina böcker och så snackade vi lite skit. Precis när jag kom dit så smsade daniel och frågade om jag hade lust att ses och kanske gå på bio och då jag inte hade mycket annat in planerat så tycker jag att det lät som en bra ide.. så åkte hem till honom när jag var klar i kista..  Det vart filmen Män som hatar kvinnor, Den var bra med endel sener var riktigt obehagliga.. Lång var den oxå 2 timmar och 30 min.. efter filmen åkte vi hem till daniel och vilade en stund innan jag skulle åkta till jobbet.. 

Igår fick jag inget alls gjort typ hade planer på att både städa tvätta och börja packa men jag var helt slut igår.. kl åtta orkade jag knappt hålla upp ögonen.. Så läste typ hela dagen..

I dag blir det att läsa en del, men måste börja ta tag i packningen efter som att jag ska till daniel på tisdag eftermiddag och så kommer carro hitt på onsdag eftermiddag. Vill gärna ha packat klart då och så vill jag ha det någolunda rent här när jag åker trevligare att komma hem då.. 

Ska väl även försöka hinna med att blogga lite men det brukar ju inte gå sådär jätte bra.. :)

Dagens jag

Dagens vill ha: 12:e mars
Dagens klädsel: slappa kläder i dag.
Dagens frisyr: hästsvans
Dagens händelse: Inte Mycket
Dagens låt: Ingen hittils
Dagens planer:  Ska väl läsa lite till sen ska jag ta och plocka fram resväskan och min stora necessär.
Dagens saknad:
Dagens dummaste: torr om läparna och hittar ingen lipsyl :(
Dagens sjuka: Inget mår riktigt bra i dag
Dagens drog: Cola som vanligt
Dagens roligaste: Två slappa nätter kvar att jobba nu
Dagens favorit: :)
Dagens köp: Inget i dag
Dagens godis: Inget
Dagens humör: Riktigt bra
Dagens ord: Glädje

Upplevelser



Detta är fyra saker som  jag vill prova på bland annat.. 1 bangyn jump ska jag antagligen prova på i sommar..
Falskärm vill jag oxå prova..
Dykning har planerat att ta dykarcenifikat :)
Köra cross ska jag göra snart efter egypten resan.

Sen finns det massa andra saker jag vill uppleva oxå och innom en snar framtid kommer jag förhoppningsvis ha snorklat och sett massa fina fiska, sett pyramiderna och konugarna grav..  skulle även vilja prova kamel och choklad sås låter inge vidare men man måste ju prova.. Kanske även att rida kamel.. :)

Snygga skor



Dessa skor var jag nära på att prova när jag var inne på hm här om dagen men lät bli.. jag vet ju att jag inte skulle kunnat motstå att köpa dom om dom passat.. men så snygga dom är.. om jag hittar dom sen efter egypten resan så kommer nog ett par få följa med mig hem.. Finns som sagt hos hm för 349kr

Hurghada



Fortfarande varmt och behagligt i egypten :) Inte långt kvar nu bara fyra dagar.. :) dags att börja fixa med packningen.. Vill ha packat klart på onsdag när carro kommer hit så jag slipper stå och packa isista minuten, och på tisdag ska jag hem till daniel så måste typ packa senast på måndag men jag känner mig sj så stå väl där på tisdag precis innan jag ska till daniel och börjar packa sen får jag packa resten på onsdag....

Hurghada



Fortfarande sol och värme i egypten.. Härligt! Inte långt kvar nu:)

Dagens jag

Dagens vill ha: 12:e mars
Dagens klädsel: Idag är det slapa kläder hela dagen 
Dagens frisyr: hästsvans
Dagens händelse: Inte Mycket
Dagens låt:
Dagens planer: Läsa har en del att läsa nu.. :)
Dagens saknad:
Dagens dummaste: Inget
Dagens sjuka: Inget mår riktigt bra i dag
Dagens drog: inget i dag colan är slut
Dagens roligaste: Att jag inte har så många nätter kvar att jobba nu
Dagens favorit: :)
Dagens köp: Inget i dag
Dagens godis: Inget
Dagens humör: Riktigt bra
Dagens ord: Glädje

nytt snyggt hos hm



Dessa skor tycker jag är otroligt snygga.. Finns bland hm´s nyheter. Om det inte var för att jag har lovat mig att inte shoppa något innan egypten resan skulle detta ligga bra till på min shopping lista :)

Vaccination

Sådär jag nu är man vaccinerad oxå.. Fick även en avi om att sololjan fanns att hämta ut på posten, skrattade lite när jag hämtade ut paketet en stor jävla kartong till en lite flaska med sololja nödvädigt? Ville dom inte vilka A4 pappret som låg i kartongen eller vad handlar det om? köpte även en lite flaska som jag kan ha body lotion vill ju inte ha med mig hels min stora tub tar onödig plats i väskan..  Hittade ingen undervattens kamera men det finns att köpa där nere så vi gör det istället.. Vilket betyder att allt är klart inför resan bara att packa kvar men det gör jag lite senare. Antagligen måndag då jag antagligen ska träffa daniel på tisdagen och carro kommer hit på onsdagen..

Ikväll blir det att kolla på sveriges västa bilförare.. :) helt sjuk hur dåligt dom kör i det programet .. Har hållit på och pysslat med en ny header men det går ingen bra.. fick till en snygg men den måste vara bredare och det funkar ju inte

Hurghada


Det varma vädret hålle än så länge i sig borta i egypten härlig :) får forsätta vara så här varmt för min del..

Dagens jag



Dagens vill ha: 12:e Mars
Dagens klädsel: Jeans (gammla) Topp från hm.
Dagens frisyr: hästsvans och diadem med roset
Dagens händelse: Ska åka och vaccinera mig
Dagens låt: Ingen
Dagens planer: Vaccinera mig,
Dagens saknad:
Dagens dummaste: Inget
Dagens sjuka: Inget mår riktigt bra i dag
Dagens drog: Cola (som vanligt)
Dagens roligaste: Små saker som man kan tänka tillbaka på som får en att le:)
Dagens favorit: :)
Dagens köp: Inget ännu
Dagens godis: Inget
Dagens humör: Riktigt bra
Dagens ord: Glädje

Godmorgon Torsdag

Vaknade tidigt i dag.. eller tidig då man jobbar natt.. men känner mig pigg ändå.. :) natten gick bra, skönt att det var plusgrader i alla fall midre kul då det snöade lite men det var så lite att man inte märkte det på marken tur det i alla fall.. ska strax sticka iväg och gå ut med hundarna.. sen ska jag duscha och så innan jag ska hämta upp carro, vi ska ju vaccinera oss i dag..  sen skulle hon in på banken och vi skulle kolla på en undervattens kamera.. 

nee ska väl ge mig iväg så att hundarna får komma ut lite

Skriv kramp

Har suttit och skrivit av massa info om matställen i hurghada. två A4 handskrivna sidor nu..  Verkar finnas mycket gott att prova:) Ska forsätta skriva i morgon.. Ikväll bli det bara att slappa och kolla på film..  Inatt jobbar jag men det känns okej inebär ju en natt närmare egypten men fan måndag och tisdag kommer vara sega då är det ju så nära till långledigt.. vet vanligtvis att tisdagar brukar gå segt då man vet att när man slutar är man ledig till torsdag..

I morgon ska jag och carro vaccinera oss äntligen ska vi få det gjort.. ska även se om vi kan hitta undervattenkameror (engångs) tror det är det sista jag måste köpa nu inför resan.. :)

nee nu ska jag sluta skriva här.. ha det bra

Lördags

ska ta och skriva om lördagen bättre sent än aldrig.. :P

började i alla fall med att jag åkte till daniel och åt middag efter middagen så gjorde jag mig iordning.. sen vid åtta så kom hans kompisar så började vi dricka. hur tråkigt som helst till en början men sen vart det roligare när alla började bli lite påverkade..  vid tilv drog vi vidare till grill och drack gratis drinkar och snackade lite och så efter der drig vi rill limrick riktigt trevligt ställe med bra musik. satt och snackade sjöng med och drack.. inget dansgolv där med vi dansade lite ändå.. :) drog därifrån vid tre när dom stängde och då var vi sjävklart hungriga så drog och käkade kebab, hehe jag som verkligen inte gillar kebab men allt går väl bra efter en utekväll..  och så vart det taxi hem till daniel igen och så ner i sängen och bara mysa och sova.. :) på det hela taget var kvällen lyckad... :)



Hurghada



Varmt och skönt i hurghada i dag:)
7 dagar kvar nu.. närsta onsdag så sitter jag och carro här hos mig snacka och kanske dricker lite sen kanske vi sover en timme eller två  innan det är dags att dra till arlanda kl halv fem på torsdags morgonen.. :)

Dagens jag

Dagens vill ha: Värme och sol
Dagens klädsel: Lila tröja svart linne och lila mjukisbyxor slappar kläder :)
Dagens frisyr: hästsvans och luggen uppsatt med hårspännen
Dagens händelse: Ska ut med hundarna
Dagens låt: Ingen i dag
Dagens planer: Lugn dag i dag ut med hundarna, ta det lugnt kolla om det är något som saknas inför resan
Dagens saknad:
Dagens dummaste: Inget
Dagens sjuka: Inget  mår riktigt bra i dag
Dagens drog: Cola (som vanligt)
Dagens roligaste: Små saker som man kan tänka tillbaka på som får en att le:)
Dagens favorit: :)
Dagens köp: Inget i dag.. köpte diadem igår.. 
Dagens godis: Inget
Dagens humör: Riktigt bra
Dagens ord: Glädje

Bli att vila nu innan promenaden med hundarna.. gick upp kvart över sju med daniel imorse så måste vila lite i dag på dan så jag orkar jobba i natt... Sex arbetspass kvar tills jag är ledig i tio dagar :D

Hurghada



Härligt väder i hurghada  i dag :)   Och varmare ska det bli dom närmaste dagarna..

Vädret i Hurghada


Såhär var vädret i hurgada kl åtta i dag:) inte helt fel.. 17 grader på kvällen tackar inte jag nej till :P

Lägger antagligen ut en väderraport engång om dagen tills vi åker.. Bara nio dagar kvar nu!


Väskor



Dessa väskor ifrån hm divided gillade jag, har svårt att bestämma mig vilken jag gillar mest den svarta eller den rosa.. Svart är dock mer min färg.. Kostar 198kr det är ju som hittat.

Snabbt

Berättar om gårdagen i morgon.. ska iväg en stund sen ska jag hem och sova en stund innan jobbet.. 

Bara tio dagar kvar nu! i morgon är det bara nio en siffra inte två som hittils!! Snart åker vi! fan vad jag längtar:P

Ha det bra

Halterneckbh



En halterneckbh skulle verkligen jag behöva.. Perfekt i sommar då man har tubtopp.. Snyggar med dessa band som stiker upp en vanlig bhband.. Detta ovan finns hos hm för 149kr..

RSS 2.0