Festklänning

Sarah Vest Dress SEK 1199, French Connection - NELLY.COM

Gick in på nelly.com och kollade på deras nyinkomna fest klänningar och hittade denna. Det är en klänning som jag verkligen skulle kunna använda och ingen skulle blir specielt förvånnad av att se mig i en sådan..


Onsdag

Precis när jag skrev igår så svarade L och vi åkte dit och hälsade på.. Så från och med måndag ska H gå ut med hundarna istället för mig..
Var där i ca en timme sen så åkte jag hem till Jens och åt middag som han hade gjort klart och efter det vart det att ta det lugnt och kolla på house.

I dag har jag varit och skrivit anställnings avtall och få arbetskläder, blev även bestämt att jag ska börja jobba redan i morgon istället för på måndag. Så i morgon kl sex börjar jag på mitt nya jobb. Ska Gå över till H och kolla om hon kan ta hundarna från och med i morgon redan oxå.

Nu ska jag snart åka hem till Jens igen och kanske träna lite innan jag ska åka och möta honom för att köpa en present till syrran som fyller år i morgon!


tisdag

Skulle åka över till L med H men får inte tag på L via tele och kl börjar bli mycket så får nog ta det en annan dag känns det som.. ska sätta mig och åka till jens nu tänkte jag.. Han svara inte heller i tele eller båda telefonerna är avstängda väldigt duktigt..

I morgon ska jag i alla fall åka till mitt nya jobba för att skriva anställnings avtal och får arbetskläder :)




Halloween

Igår la jag över och förminskade bilderna ifrån halloween så nu tänkte jag lägga in några här..



Tuperat hår Vilket troll man vart..



Cyrene tuperar håret



Malin som smällkaramel.. :)



Hela carros outfit.



Cyrene malin och jag.



Färdiga resultatet.



Hela jag med svansen :P



Nina :P



Jag och Lino.



Cyrene ser lite lätt drogad ut och lino lite väl kvinnlig kanske:P



Lite utklädda folk





Tom, Mulle och tina

Det var en riktigt bra kväll efter en stund på festen drog jag vidare ut på krogen och mötte upp några kompisar.. Men fan vad dåligt jag mådde dagen efter!

Måndag

Sista veckan på ledig heten innan jag börjar på mitt nya jobb:) Härligt.. Sitter och håller på och förminskar bilderna från halloween festen.. Det blev 140 bilder typ så det tar ju sin tid..  Sen ska jag ut med hundarna och åka och lämna lite hyr filmer.. I övrigt så händer det inte så mycket i dag..

Ska förska städa lite oxå.. Det behövs var ett tag sen jag tog tag i det eller det var ett tag sen jag var hemma över huvudtaget..


RSS 2.0