Måndag

SATC kvällen var mysig.. kollade på en hel del avsnitt av satc och snackade massa skit samtidigt som vi åt kladdkaka med grädde.. R kom förbi oxå vilket var trevligt :) Vid elva körde jag hem C och sen så åkte jag och hämtade i J i t centralen..

Igår var det en ganska slö dag.. var och kollade på kostym till J och sen hem och laga middag till familjen som ändå inte ville ha något när dom kom hem..
Jag och J drog och köpte pizza sen kollade vi på några SATC avsnitt..

Idag så ska jag ut med hundrana och sen iväg och hämta ut mitt paket och sen hem och lasera tak.. Ska även lägga in dom få bilderna från i lördags..


SATC

Sådär nu är kladdkaka klar ska ta och sätta mig i bilen och åka till J där jag och Carro ska vara ikväll..
Nu är det bara middage kvar sen så är jag redo.. hehe

Kameran hänger med i kväll så bilder kommer senare.

Fyra låtar fyra personer






Har funderat hur låtar olika låtar kan få en att tänka på olika personer..
Här är fyra låtar som får mig att tänka på fyra helt olika personer..


Lördag

igår vart det som sagt middag och sen bio.. Riktigt god middag och sen såg vi Flickan som lekte med elden som var riktigt bra.. Vill ha bökerna kollade efter dem i dag men hittade dom inte..

Idag har jag varit med carro vi började i tumba där jag köpte ett par benvärmare och en tröja som mamma bett mig köpa åt henne. Sen kollade vi lite på skor och så.. Sen kom vi på att vi ville se sex and the city i kväll men ingen har boxen så vi åkte bort till kungens kurva och kollade på skor ock kläder sen kollade vi på media market efter boxen men dom hade den inte och skulle inte få in den heller då den tydligen utgått. Så vi provade på elgigaten och där fanns den på utförsälning till och med 399kr gav vi för den.. Inte illa så i kväll ska jag och carro kolla på dem och äta kladdkaka med grädde, och ost och kex.. Rebecka kommer kanske oxå förbi om hon inte kommer hem försent..

Nu sitter jag hemma och tar det lite lugnt ska strax ta hand om disken och sen baka kladdkaka och så innan jag sticker hem till J och sen möter carro..


Fredag

och löning inte helt fel.. Idag har jag inte hunnit göra så mycket ätit lite lunch och tagit det lugnt..
Vet inte riktigt vad jag ska göra nu..

Vid fem blir det i alla fall att åka in till stan för att gå ut och äta.. Monglisk buffe blir det! inte helt fel.. efter det blir det ev bio.. Får se.

I morgon blir det antagligen film på kvällen och på dagen vet jag inte ännu är lite sugen på att dra in till stan för att kolla på skor och någon kofta men får se hur det blir med den saken..

 


Skrubb rondeller



Tänkte tipsa om dess skrubb ronedeller.. Jag använder dom och är super nöjd jätte bra till ansiktet..
kostar ca 25 kr hos apoteket..

fika med kusin

Har varit i tumba och träffat kusinen för en fika.. kollade lite på hm och lidex oxå. Hittade ett par strumpbyxor som jag kollat på tidigare men som nu var på 50% rea inte illa :)

Fick sms avisering om att mitt paket från hm kommer att finnas  på posten efter kl 17.00 så ska åka och hämta det då och så handla mat oxå.

händer nog inte så mycket mer i kväll.. blir väl att ta det lugnt kanske träna lite..

Torsdag

Vaknade redan vid tio i dag vilket egentligen är förtidigt då jag jobbat i natt men kan inte somna om så inget att göra åt..

Har i alla fall tagit det lugnt med en film och ska snart göra lite lunch..

Idag så blir det lugnt på dage och sen i eftermiddag ska jag ut och gå med hundarna och sen träffa kusinen för en fika..

Hoppas verkligen att första delen av min hm beställning kommer snart! Inte helt fel mer varma tröjor nu när det börjar bli kallt.. Hösten är verkligen här nu..

En annan sak Cafe är verkligen sega på att maila ut lönespecifikationerna har inte fått min ännu! och lönen kommer ju i morgon..


Onsdag

Idag så har jag städat och fixat och så kollat lite på film. Men än så har det inte hänt.. Inga hundar i dag så har inte promenerat heller..

I morgon har jag hundarna igen och så ska jag träffa kusinen för en fika i tumba..

Snart middag här fläsk pannkakan står i ugnen just nu och är klar om ca 20 min..


Dagens jag



Leggins från Gina Tricot.
Topp från ? (något butik udda butik inne i stan)
Bad Hair Day mössa från Nelly

Brukar inte lägga in min outfits tror detta är första gången men någon gång ibland kan man ju göra det.

Får utsäkta den dåliga bilden men hann inte ta någon bättre..

Nu ska jag strax gå ut med hundarna och sen möta J..

Söka jobb

Sådär har suttit och skickat in olika ansökningar till lite olika jobb.. Är trött på att sitta hemma på dagarna och vill ha ett deltid eller heltids jobb..

Nu får man bara hoppas på att man får något svar! ska söka ännu fler jobb i morgon men just nu orkar jag inte skriva en enda ansökan till..

Tisdag

Har inte orkat skriva på ett par dagar.. Har helt enkelt inte kommit på vad jag ska skriva..
I dag är den i alla fall en lugnt dag har kollat lite på film och försökt ringa tele2 men kommer inte fram vill av beställa mitt mobila breband då jag känner att jag inte behöver något..

vid fyra ska jag ut med hundarna och annars händer det inte så mycket blir tacos och så film i kväll..

Fredag kväll

mössan hade kommit:) ska lägga in en bild på den sen när kameran är laddad..

Det var lika skönt med en promenad i dag som igår, är så skönt att komma ut och röra på dig.
Efter att jag varit ute med hundarna har jag inte gjort så mycket funderar på om jag ska ta en lång dusch med hår inpakning och peeling..

Resten av kvällen blir lugnt har inget planerat vilket är lite tråkigt..


Fredag

Så var det fredag.. Mycket som har hänt den här veckan.. I dag har jag inga planer förutom att jag snart ska ge mig ut på en promenad me hundarna.. kanske ska ta och leta reda på stegräknaren igen.. 
funderar på om jag ska börja med en stor städning när jag kommer tillbaka det kanske kan få tankarna att sluta snurra så jag får lite ordning på dem.. om inte annat så får jag ordning i huset.. :)

Hoppas min mössa kommer idag ska kanske gå ner till postlådorna med hundarna i dag och kolla..

Föresten så var det riktigt kallt i natt bara 4 plus.. Inte kul!


Längtar efter sängen!

Fy vad jag är trött.. Ska lägga mig tidigt i kväll så jag inte är helt död på jobbet..
Har precis bädat rent i sängen.. vilket jobb det är med mitt stora täcke och tror till och med att jag måste göra om det då jag misstänker att täket hamnade åt fel håll, Svårt att se då det är 200*220cm..
kommer sova skönt i alla fall eftersom att jag tog mina lyks sängkläder.. Och det var ju tur att man sover så gott med dem då dom kostade 1000kr för ett påslakan och två örngott..
Sen har jag ju köpt två örngott till och ett underlakan och detta gick på 400kr helt sjuk att det ska vara så dyrt..
Ska bli skönt att krypa ner sen.. 

Hoppas på att min mössa kommer i morgon.. Skulle vara kul att få något av det man beställt denna veckan. Hm beställningen kommer väl nästa vecka..



Hemma Peeling

Tänkte tipsa om en hemma gjord kropps peeling som funkar super bra.. Gjord på sådant som man brukar ha hemma i skafferiet.

Innehåll:

1dl Olivolja
1/2dl Socker
1 Msk Mjölk

Blada ihopp allting och peela kroppen med det..


Kan även användas i ansiktet om du tar lite och värmer i händerna så att sockret smälter lite..

Varning att det kan blir riktigt halt på dusch golvet av oljan..

Vad ska man skriva här?

Vad skönt det var att promenera.. blev nästan 45 min härligt. Och man blev mycket piggare.. Ska försöka gå oftare bort till hundarna nu när jag har min ipod tillbaka..

Ska börja röra mig mot tumba strax måste komma ihåg att köpa våtserveter eftersom att mina är helt slut måste tanka lite på vägen me så måste verkligen åka nu..

Kommer skriva om två skönhetstips sen när jag kommer hem igen..

Torsdag

Vaknade för ungefär en halvtimme sen och har precis ätit frukost ska ta och gå ut med hundarna.. Tänkte även gå fram och tillbaka dit så får man lite motion och kanske vaknar till lite.. Fattar inte att jag kan vara så trött..

Ieftermiddag verkar det som om jag ska träffa JL. ska bli trevligt.. i övrigt händer det inte så mycket ska försöka tvätta lite och så..

Tårar

Fy fan saker tog inte den vädningen jag hade tänkt.. eller det gör det ju men inte på det sättet jag hade planerat..
Att det kan vara så jobbigt att göra det rätt för en sj..
varför ska man bli tvingad att såra andra för att bli lucklig sj.. ?

Kan inte låta bli att gråta öven om jag gör det rätta.. För det gör ju så ont

 


Varför!

Varför ska det vara så här.. Vet vad jag vill vet vad jag måste göra men ändå känns det otorligt jobbigt och ännu värre gör du det!

Var är ljusglimtarna som man behöver som ett visst sms eller något liknade..
Låt dessa två och en halv veckorna gå fort! Behöver komma bort, Behöver annat att tänka, behöver ha något kul att göra..

Varför lyckas jag alltid sätta mig i  dom här situationerna?!

 

Kom igen nu ge mig det svar jag vill ha din hare..


Häslig dah

Har haft en riktigt bra dag.. Träffade carro vid tolv och drog till banken.. hade en sådan jävla tur banken stängde för tekniskt fel när vi var där inne men vi fick fixa vårat då det var något enkelt :)
Sen vart det köpa nässpray och kolla lite i butiker..

Efter det drog vi hit ocg gick ut med hundarna. sen var vi hemma en stund innan vi drog tll tumba igen för att framkalla några fotorullar.. medans vi väntade på bilderna så tog vi en fika.. och köpte block och penna på bokhandeln.. Sen hämtade vi utbilder och vad kul det var att se dom. dem är ju tagna när vi var 14 alla ser så små ut :P

Efter det drog jag hem och lagade middag och sen har jag skrivit lite och snackade med folk på msn..

Väntar fortfarande svar förstår inte hur seg man kan vara sjuk ju..

BAD HAIR DAY

Bad 9 Hairday SEK 69, Rut m.fl. - NELLY.COM

Härlig mössa ifrån Nelly för 69kr.

Beställde precis den svarta därifrån :) skulle at 2-3 dagar innan den kom så borde ju komma i slutet av veckan :) Då skulle även min första del av hm beställningen komma. Inte helt fel.

Nu måste jag bara hitta en snygg kofta och så ett par skor till vintern. Skor behöver jag väl egentligen inte utan det är mer vill ha.. men kofta behöver jag verkligen en.


Onsdag

I dag ska jag träffa C ska hämta upp henne vid tolv sen åka till tumba för att gå till banken och apoteket efter det blir det att åka hit för att gå ut med hundarna.. Och under tiden blir det att snacka en massa..
Har ett förlag att komma med och om jag känner C rätt så bangar hon inte på det :P

Är på bättre humör i dag.. Det hjälper att ha massa bra vänner i sin närhet och massa roliga sms.. :) sen fick jag ett sms sent igår kväll som jag inte hade väntat mig.


Hm Beställning


 

Beställt lite kläder ifrån hm.. Vart en polotröja i vit, en klänning i blått och en stickad klänning i grönt, Svart knytskärp och så två par leggings ett par som ser ut som ett par jeans och ett par med dragkedja i benslutet.

Har ett knytskärp lila sedan tidigare som jag köpte för länge sen på någon rea, Vilken tur att jag inte slängt det.

Shopping gör en alltid på bra humör ännu roligare när kläderna kommer:)

 

 


Underbara vänner

Åkte till Rosenhill och fikade med carro, och när jag satt där så bestämde jag mig för att åka till kusinen och hälsa på..

Trevligt att träffa båda. Kusinen satt och försökte plugga gick ingen vidare, hon höll fortfarande på när jag åkte. Hoppas det gick bättre sen?!
Åt även middag där gott..

Carro och jag bestämde oss för att ses i morgon då vi är lediga. Ska börja med en promenad med hundarna sen vet jag inte vad som händer.. Pratade även om att gå ut i helgen hoppas det blir av var så länge sen jag var ute..

Vad härligt det är att träffa massa vänner igen det behövs verkligen!
Tack för att ni finns!





Tisdag

God morgon.

Fick äntligen sova ut ordentligt, det var på tiden.. dock så blev jag på dåligt humör nästan direkt.. men ingen att bry sig om. Väldig fegt och irreterande bara..

Jaja ska försöka tänka på annat tex vad man ska göra i dag.. ingen lust att bara sitta hemma.

 

Ny dator

Sitter och skriver på min lilla nya dator.. känns lite ovant men man vänjer sig.. det jobbiga är ju att tangenterna sitter fel..
Men än så länge är jag super nöjd.

Håller på och färgar håret samtidigt. det blonda lös igenom det bruna så fick köpa en färg till och färga hoppas det blir bra..

Måndag

Känner mig lite smått förrvirrad fortfarande men tänker strunta i det just nu och lyssna på musik och fixa lite ska träffa Carro sen ska bli kul. Var förlänge sen vi sågs, vi har en förmåga att ses försälland men när vi ses så har ju alltid kul..

Ska ev åka och köpa en dator i dag men kan inte bestämma mig för vilken jag ska ha en mini laptop på 10,1 tum eller en vanlig med 15,6tum.. Skulle behöva rickards hjälp men han har väl fullt upp med plugg..

jaja ska kolla och jämföra dom jag funderar på..


Tankar

Dag är det en sådär dag när allt bara går runt i huvudet. För mycket funderingar och tankar. Ska sätta igång lite musik och städa i garderben och hoppas det går över. VILL INTE!!

Godmorgon Söndag

Drog iväg och kollade på film igår flera filmer för att vara ärligt kom hem kl halv tre somnade och försov mig med 50 min!! inte bra.Vaknade av att föreståndaren sms och frågade om jag var på gång kl tio över fyra och jag som brukar komma till jobbet vid fem i fyra..


Kom hem vid halv åtta och kunde inte somna helt sjukt då jag inte sovit mycket alls i helgen men somnade tillsist vid halv nio och vaknade kl halv ett..

Men i övrigt blev det ett bra slut på en bra dag..

Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra blir nog ganska lugnt städa lite kanske.. Ska ut med hundarna vid fyra i alla fall..

Rea tips

Kapphal har för närvarande rea på BH:ar 99kr styck för alla! så kan vara en bra ide att kolla där!

Jag köpte sj två stycken enkla men snygga BH:ar.

Härlig Dag!

Vilken bra dag jag har haft! först träffade jag rickard vid ett och vi drog in till stan och kollade runt och snackade, härlig var länge sen nu..
Provadee även på mini pankakor som var riktigt gott.

Sen vi fyra så åkte rickard hem och jag träffade Sami och vi drog till något spel ställe där vi snackade och han spelade..  Efter det gick vi runt inne i stan en stund innan det var dags att röra sig hemåt. 

I Tumba gick jag in på pressbyrån och vem springer jag på där jo Glen som jag inte har träffat sen balen i nian fem år sen! ricktigt förvånad vart man! passade på att byta nr oxå.. :)

Nu är jag hemma och ska väl äta något sen slappa framför en film som det ser ut just nu..

Sitter oxå och smsar med en jobba kompis från eldtomta hehe vilket inte är helt fel då vi hade så kul när vi jobbade det var nästan så man låg på golvet ibland och skrattade. tårarna ran i alla fall..


Lördag

I dag var det bestämt att jag skulle fika med S men så ringde R i går och sa att han vara hemma så då bestämde vi oss för att åka in till stan ifo så kan jag ju ändå träffa S. då vi  åker in redan vid tolv och han sover till typ ett eller två så då kan jag ju träffa båda idag.

Sitter här och äter lite frukost ska snart börja göra mig iordning. Blir ganska svala kläder eftersom att det är ganska varmt ute men tar med mig en tröja så man inte börjar frysa.

Skulle behöva kolla på lite underkläder min helt nya BH som jag använt en gång är trasig i knäppningen så det var bara att slänge suck..

AJJ bet mig själv i kinden ont!! Klantiga jag..

Jönköpning

Har varit ute med hundarna och sen till tumba en stund för att träffa kusinen och nu är man hemma igen med hårfärg i håret medans man letar efter billiga hotell i jönlöping har en tanka på att åka dit i början av okt har ju lovat att åka ner någon gång så börjar bli dags nu..  Kollade även på biljett priser på SJ men det är billigare att ta bilen fram och tillbaka och så är det mycket bekvämare också, större frihet att åka när man vill och så kan man ju ta sig runt i stan med bilden också istället för buss. 

Nee nu ska jag skölj ur hårfärgen.


Höst snygg



Har suttit och kollat lite småt efter en ny jacka och hittade denna Trenchoat´s som jag vart helt kär i.
Finns hos HM för 699kr.
Var verkligen nära att jag klickade hem den men lykades få mig själv till att vänta ett tag först måste jag köpa en ny dator!

Söt klänning



Den här klänningen vart jag lite små kär i, men vill helst prova den innan köp så får se om jag hittar den i butik annars dår det vara.

Kommer ifrån hm och kostar 249kr.

Äntligen fredag..

eller ifo spelar det ingen större roll om det är fredag eller inte jag jobbar ändå helg.. 
Ikväll blir det i alla fall bio, the ugly truth.. hoppas den är bra.

Innan så blir det att gå ut med hundarna och sen möta kusinen en snabbis i Tumba. Ska även försöka hinna med att färga håret men det lär jag hinna då bion inte börjar fören kl kvart i nio och biljetterna ska hämtas kl åtta.


Klantig!

Har suttit ett bra tag och skrivit en personligt brev och sen en ny CV och vad händer klantig som jag är så råkar jag spara CV över mitt personliga brev! Klantigt!!
Känner ingen vidare stor lust att skriva om hela det personliga brevet det är ändå det som är det jobbigaste.

Ska ta en paus och sen skriva om det..



kort

Har inte fått mycket gjort i dag fastnade i en bok men nu har jag läst ut den. Ska snart göra mig klar för att gå ut med hundarna och sen åka till apoteket, måste ha näspray så jag kan andas..
Funderar på om jag ska ta och hyra en film också, passa på när man är ledig.

I morgon ska jag se till att ta tag med städningen här hemma.

Bulgarien Dag 1

Här kommer fösta inlägget med bilder och lite text ifrån resan.
Blir flera inlägg då vi fotade så mycket.



På vägen hem till Jens kusin där vi skulle ställa bilen under veckan så stannade vi och åt lunch på ett ställe vid hamnen. Riktigt god mat, men ganska dyrt.



Bilder från flyget. Ett litet plan och ingen film då det bara var 3 timmars flyg.



Äntligen framme. Här sitter vi på bussen. Vi landade vid elva tiden och då var det fortfarande riktigt varm 25 grader inte illa:)



Dag 1 var lite mulet när vi vaknade så vi bestämde oss för att se oss omkring och lära oss hitta lite. Passade på att kolla lite i butiker.

Framåt eftermiddagen klarnade det upp och blev skinande sol så då la vi oss vid polen och njöt.



Till middag blev det pizza. Riktigt god! blev en hel del pizza på resan.



Efter middagen vart det ett par drinkar och efterrätt på ett ställa nära vårat hotell. För Jens blev det Banasplitt och för migg kiwisplit.


 

Fick en ros av Jens som blommade hela veckan.



På vägen hem stannade vi på hotellet mitt emot oss och tog en drink. Riktigt god!



Köpt med oss Shnapps till hotellet och drack där. Flaskan räckte hella veckan då vi mest tog drinkar på olika uteserveringar.

Måndag

Höll på med inlägget om resan men det tar sån tid för bilderna att laddas upp så ska förminska dom först vilket tar sin stund..

lägger in en veckans planer så länge

Måndag: Fixa med bilderna, ut med hundarna och bara ta det lugnt
Tisdag: Ut med hundarna och så ska jag städa bland kläderna.
Onsdag: Städa inne i sovrumet.
Torsdag: Hundarna, är jag inte klar med sovrumet forsätter jag där.
Fredag: Hundarna, Bio på kvällen?
Lördag:Hundarna, inga andra planer
Söndag: Hundarna, inga andra planer

Sådär se veckan ut än så länge. Oftas kommer det ju upp något nytt under veckans gång.


Tisdag

Sådär nu har jag äntligen en dator.. lånar J´s.. Håller på och lägger in bilderna just nu.. Så snart kommer inlägget om resan ska även skicka bilder för framkallning.. 

Har åkt på en förkyllning och fort gick det.. kom hem från jobbet vid sex i morse,  och så hade jah bara lite ont i huvudet. Sen vaknade jag kl nio med halsont och nästäppa, inte kul. 
Kom lagom till min lediga natt oxå, lika bra det så slipper man vara sjuk på jobbet. 

Veckas planer:

Tisdag: Tvätta lite och vila
Onsdag: tvätta mer och så städa och ev köra lite skräp.
Torsdag: Hjälpa mamma med en städning och så ut med hundarna.
Fredag: hundarna och sen åka till bålänge
lördag: tävling sen hem igen.
Söndag: oplanerad.

En riktigt lugn vecka men det beghövs efter en jobbig helg med mycket jobb och så för att bli av med förkylningen..  

RSS 2.0