Färgning

Har färgat håret i dag.. har varit sugen på en förändring ett tag och bestämde mig för att jag ville ha ljust hår igen..



Förre färgningen.. rött och mörkt



Första blekningen.. det såg mycket jämnare ut i färgen..



Andra blekningen och en ask blond färg.. det är ljusare i verkligheten och jämnare.. kunder inte fota efter andra blekningen eftersom att färgen skulle i blött hår.. Riktigt bra resultat på en dag tycker jag..

Efter allt detta hade jag balsam i håret samt fruktis 3 min hår inpakning för torrt och skadat hår och mitt hår känns lika mjukt som alltid:)

får slänga i en blekning och en färgning till kanske om två veckor eller så.. Efter det kommer det nog vara riktigt vårigt och fint :)


VILD OCH VACKER:


VILDKATT Du skyddar dig själv och dina närstående, och du är inte rädd för att ta i. Detta kombineras med din kärleksfulla sida - du kan vara väldigt tillgiven. Du har en stark vilja och ett stort hjärta och du trivs med att engagera dig i allt du gör. Du skulle kanske kunna lägga dina krafter dina krafter på att hjälpa dem som behöver dig.

DINA VILDA FÄRGER Med härliga cool hudnyanser, hasselnöt ögon och mörkbruna hår kommer det att vara enkelt att släppa loss ditt inre vilddjur. Många av Vivas nyanser skulle klä dig men vi rekommenderar framförallt 545 Deep Violet Brown - Rich Plum. Naturligtvis behöver en skimrande ny hårfärg få sällskap av lite ny, läcker make-up. Prova Himmelsblå eller pastellrosa eller Earth Spirits Pale Pebble 101 or Earth Spirits Angel Eyes 129 från Maxfactor. Till läpparna behöver du bara ljusrosa eller blåtonade nyanser från Max Factor Lipfinity Whisper 10.

DINA VILDA KLÄDER Din nya vilda sida kommer att vilja testa lite nytt i modeväg också. Vilken härlig ursäkt för lite seriöst shoppande! Säsongens's grå, smaragdgrön och hallonröd kommer att passa dig perfekt och framhäva dina egna färger. Spana även in vårens catwalk trend 'Retro Sensual Glamour' med generösa tyger, glänsande siden och satäng. Attityden är 'titta på mig' och kommer att matcha din nya Viva färg som hand i handske.

Forsätter publicera test resultat.. Gjorde ett test hos Viva när jag kollade på hårfäger och här ovan ser ni resultatet.


Kärlekstest

Christina
Daniel:
95%

Arriiiiiiiba arriiiiiiiba! Det går knappast att matcha varandra bättre än vad Christina och Daniel gör!

Kärlekstest

Gjorde ett test där man skriver in sitt namn med sin killes eller den man gillar så får man procent på hur bra man passar med den hehe..
tydligen passar jag och daniel väldigt bra ihop..
HAHA

3D film

Blev inget mer bloggade igår do vi drog och käkade sen åkte vi hem och hämtade några hyr filmer som skulle lämnas tillbaka. Efter det drog vi på bio.. Vi såg Resan till jordens medelpunkt. En 3D film.. :) Tyckte den var bra och så var det ju specielt att det var 3D. En upplevelse kan jag säga..



Efter bion vart det mat och sen bara kolla på film resten av kvällen..

Söndag

Verkar bli mulet nu på eftermiddagen :( får hoppas det blir finare i morgon igen.. Ska snart iväg och umgås med lite vänner. Har inte gjort så mycket idag.. vaknade vid ett och då käkade jag hämtade in tvätten och så har jag kollat lite på ett forum.. Har även kollat upp hur hotellet jag ska bo på ser ut det verkar nice :)



Bild på hotellet :)

Men nu måste jag sticka

:)

Nu har jag anmält mig till kursstart i jan på bartender skolan i Phuket! Känna otroligt skönt men samtidigt nervöst.. Men det kommer säkert bli toppen..
Har även kollat på lite resor till nya zeeland och australien och har hittat två som verkar ganska intressanta men det blir ju inte före efter att jag har blivit bartender.


Lördag

Var uppe vid elva och pratade lite med carro och så startade jag en tvätt maskin men var så otroligt trött så gick och la mig igen och vaknade kl två igen. men nu är jag utvilad igen..
Har suttit ute och paratat med min mamma om bland annat tailand, Har bestämt mig för att vänta ända till jan tills jag åker av flera andledningar, Bland annar begöver jag spara, har en del saker som måste fixas, sen är det ju så tråkigt väder o sverige då.. :) måste även fundera på om jag ska åka vidare direkt därifrån eller om jag ska åka hem emellan.. Men nu när jag har bestämt mig är det bara att boka plats på utbildningen..

Ska hoppa in i en dusch nu tänkte jag..

Hoppas ni njuter av det fina vädret

yeah

I dag har det varit en skön dag var och handlade lite. sen en promenad ner till vattnet och så har jag läst vidare om min resa.. har kollat lite priser för flyg biljetter och det kommer gå på ca 9000kr tur och retur.. Men Skolan jag ska gå på kan få rabatt på ett flyg bolag så ska ävem kolla upp det.. Ca 15 timmar tar det att flyga ner Fy vad tråkigt man kommer att ha men förhoppnings vis är det natt flyg..

Otroligt nog har inte K något emot mina planer.. helt otroligt.. trodde verkligen att han skulle ha något dåligt att säga om det..

Träffade på en gammal klasskompis som jag inte har träffat sen studenten, han hade precis kommit hem från tailand hade varit där i två månader och skulle tillbaka nästa vinter.. Kände knappt igen honom, men kul att träffa på folk som man inte har sett på ett tag..

 

Skola

Har funderat på att ta en bartender kurs någon gång och har nu hittat en jag vill gå..  Inget jag har penar till just nu men tänkte spara och så kanske åka och göra det i vinter typ jan eller något.. :)
Får räkna lite på vad det skulle kosta men en snabb räkning går det nog på runt 30 000kr..  helt okej anser jag.. såna utbildningar brukar ju vara ganska dyra..

Skulle kunna tänka mig att sen åka runt och arbeta som bartender i olika städer och länder.
Så nu är det bara att spara pengar och så träna på engelska, Men det tror jag inte är något problem eftersom att det är något jag verkligen vill nu:)

Resor

Fick mail med erbjudande från ticket om weekend reso.. Och vart riktigt sugen på att dra till paris på en weeken kostar just nu 3208kr för två nätter.. Eller london för 2100kr.. Elller varför inte en karibien kryssning för 712kr dygnet.. 

Karibien kyssning är något jag verkligen vill göra och kommer att göra någon gång..
Men eftersom att man kan få 2 sista minuten resor mins för samma pengar som en sådan kryssning kommer det nog dröja väljer heldre sista minuten till flera ställen än en kryssning på en vecka..

Vill resa nu!

Dock tror jag inte att jag kommer åka på så mycket resor innan jag åker til tailand.. funderade på att åka i nov men tror jag tar det i jan istället.. Då är det ju som tråkigast väder här och så är man hemma under alla födelsedagar..

Hörligt

Nu har man duschat.. hade ju tuperat hår ihår samt hårspray sen varhåret otvättat innan så känder mig ganska risigt i skallen..  Men nu här håret snart mjukt och fint ska bara vänta på att hår masken ska verka klart :)

Sen blir det promis med hundarna ska nog gå ner till vattnet med dem det tyckte dom var kul förra gången.. :) kan ju till och med låta dom springa lite fritt om det inte är någon annan där..
Tar med mig kameran och fotar lite tänkte jag..

Är riktigt härligt väder ute i dag oxå.. Säkert 17 grader eller så och i helgen ska det bli 20 grader till och med:)




 

Gårdagen

Blev inge mer bloggade igår då jag möte carro i tumba vid halv tre för att kolla på en klänning till henne och strumpbyxor till mig.. Sen åkte vi direkt hem till carro och testade massa olika smikningar då vi ville ha en smikning med mer färg.. :) Åt även mat och drack vin innan vi drog till lene där vi drack lite till..

Hos lene satt mest jag och andra carro och pratade medans carro lene och malin fixade sig..
Sen drog vi till stundent skiva vart massor av dans och sen när vi inte orkade dansa mer så satt vi en stund innan vi skulle åka hem med sista tåget. Trodde vi men det hade tydligen redan gått så fick bli den förbannade natt bussen.. men hem kom vi i alla fall..

Vaknade kl tio i dag. vaknar alltid tidigt när jag varit ute.. Vet inte riktigt vad som händer i dag men funderar på om jag ska hinna tvätt lite kanske..

Bilder kommer sen nä jag får dom

Slitna jeans..



Vad tycker ni om det?
Jag tycker det är riktigt snyggt och har sj funderat på att köpa ett par eller kanske fixa ett par egna av ett par jeans man har hemma (billigare).. Men vet dock inte vilka jeans jag skulle ta och göra det av.. 

Dessa paren ovan kommer båda från Gina. Dom till väster är de som tilltalar mig mest.. Något i den stilen hade jag tänkt mig men kanske ett par mörkare byxor då jag sällan använder blåa jeans..

Onsdag

Så var det onsdag och dags för student skiva och jag vet fortfarande inte vad jag ska ha på mig :S jobbigt sånt här.. Det är ju hippie tema men jag har absolut inget som passar till det.. Får ta ännu en tur genom garderoben och se om jag hittar något annars blir det min blommiga tunika tror jag..

Men det är ju ett par timmar kvar tills det är dags så under dagen nu blir det film skriva ett personligt brev (vilket kan ta sin lilla tid om man ska bli helt nöjd) blir kankse någon fillm och så oxå.. Inga hundar i dag så blir nog ingen promenad heller det är ju mulet och kallt ute..

Kl åtta ska vi vara hos lene i alla fall för att för festa lite så det blir billigt.. :) ska se om någon kan köra en dit mamma verkar kunna hämta en i tumba i natt i alla fall.. går ju inga bussar och så på vardags nätter..


Kondomer

Alfons<3Thilda | Valborgsfest hos mig den 30 April! säger: lagade pumpen till skummaren igår en vattenpump.. så läckte den vatten ur en koppling.. hade ingen packning hemma så satte dit en kondom som jag skar hål i! funka skit bra!! hahhaha

HAHA bra där.. man hittar nya användings områden för kondomer hela tiden.. kondomer ska ju skydda och nu skyddar den från vattenläckage :)

inget

Nu är man ny duschad och fräsh ska snart ut med hundana innan jag ska åka iväg..

Ingen bra dag idag för mig.. Mycket vaknade men väldigt blandade känslor.. Har inte lykas äta heller, är inte sugen på mat känner mig inte hungrig heller suck men ska väl tvinga i mig något snart tänkte jag..

Mulet och tråkigt väder ute i dag oxå.. Vart tog solen vägen??? ska bli varmt på lördag i alla fall..

Knäckebröds Dansen




hehe oj vad jag garvade när jag såg på det är på talang 2009 i fredags haha:)
Titta och njut:P

Tjejkvällar och fester



Kollade igenom massa bilder och hittade denna som togs för lite mer än ett år sen nu. Vi var på toxic. Oj vilka tider det var vi tjejer träffades mycket oftare än nu för tiden och kunde gå ut på krogen helt sopntant utan att någon fyllde år eller så.. :)

OCh kolla på mitt hår! vill ha tillbaka! trivs ju bäst i långt hår varför klipte jag mig?? idioti!!


Väldigt gmmal bild.. Firade janne som fyllde 20 :) FÖRÄDARE! hehe

Vilka roliga utekvällar man ha haft.. Mycket minnen man kan få när man kollar på bilder..
Inte minst om man kollar på bilder från utomlands resor..
Vad säger du Carro du och jag i september igen? hehe

Hippie



Ska på student skiva på onsdag där det är hippie tema.. Har ingen anning om vad jag ska ha på mig har inget bra i min garderob.. Detta ovan skulle inte vara helt fel att ha i sin ägo just nu.. Men sån tur har jag ju inte..

Så vad ska man hitta på att ha på sig? Måste fundera ut någon


Rosa drömmar

Dream Eight SEK 199, Ichi - NELLY.COM Zip Shoulder Top SEK 299, Rare Fashion - NELLY.COM New Miranda Dress SEK 299, Vila - NELLY.COM

Hittade dessa tre rosa skönheter hos nelly. Jag brukar inte vara den som väljer rosa kläder men just nu finns det ganska mycket fint i webb butikerna.

Rosa fötter



Snygga rosa skor..
Från övre raden till vänster Louboutin, 6 136 kr, Givenchy, 5 661 kr, Alexander McQueen, 3 750 kr, Lanvin, 6 879 kr, Rupert Sandersson, 4 650 kr

Mina favoriter är Alexander McQueen men adeles för dyra..
Carro du som gillar rosa är det några som faller dig i smaken?

Alla finns hos net-a-porter


Onsdag

Solen skiner i dag igen.. så ska försöka sätta min ute på baksida sen senare och ialla fall då lite färg i ansiktet.. I övrigt så ska jag tvätta, städa, ut med hundarna, promenera till jens för att där träna...  En omgång tvätt ligger redan i maskinen och är klar vid 20 i tolv då ska nästa omgång in under tiden ska jag städa här inne.. Tråkigt att vara inne och städa när det är så fint väder ute men jag måste..

Snart är sjukskrivningen slut jobbar natten mellan fredag och lördag.. Ska  bli skönt på ett sätt sen mindre skönt på ett annat men jag kommer ju som vanligt ha dagarna lediga :)

Träning

Sådär nu är man hemma igen har varit hos jens och tränat :) han har ju ett hemma gym perfekt då han bor nära ca 3 km från mig.. Så nu blir det träna måndag, onsdag och fredag.. så ska träna i morgon igen.. Om det är okej väder ska jag gå dit oxå.. Har hundarna att gå ut med i morgon oxå.. Ska ta och leta reda på min stegräknare i morgon förmiddag ska ändå passa på och städa och tvätta då..

Nu är alla foton i foto albumet strax över 200 bilder blev det att sätta in både från gran canaria resan i jan 2008 och så egypten resen nu i mars :) så nu är det bara att skriva vid varje bild har skrivit brevid typ 10 bilder sen orkade jag inte mer.. oj oj det kommer ta tid.. 


Resor



massa bilder från gran carnaria och egypten.. båda otroligt trevliga dock på olika sätt..:)

Hoppas på att det kanske blir en resa till i augusti eller september..  vet dock inte vem man ska åka med den gången.. Daniel eller Carro kanske är sugen igen? hehe

Ska sätta mig här någon dag och göra iordning fotoalbumet. Kommer krävas tid och tåla mod men det ska nog gå bra. Tavlorna med massa bilder är ju redan uppe på väggen. Har du fått upp dina ännu Carro?

Nästa resa vet jag inte vart det bär av ännu men finns många länder jag vill besöka...


Skönaste skorna!


Dessa skor fast vita köpa jag och carro till egypten resan och det är bland dom skönaste skorna jag någonsin har använt. Bekvämare än gympa dojjor.. så jag skulle vilja ha ett par svarta att använda nu då dom vita ska få hänga på väggen var det tänkt.. MEN dom är slut sålda finns bara i blåa och rosa kvar.. Hur ska jag göra beställa ett par rosa eller skita i det och hoppas på att dom får in nya par?

Annandag påsk

I dag är det mulet och tråkigt väder ute.. vart tog solen vägen?? men men

Igår kväll vart det i alla fall film.. Vi hyrde 4 filmer och såg två, så det varkar bli film i dag med och så kanske tacos.. Har varit sugen på det i flera dagar nu men min familj gillar det inte så får väl äta det med kompisar istället :) 

Nu är magen helt återstäld igen, så kan njuta av min sista vecka som sjukskriven börjar jobba på lördag igen och på onsdag ska jag börja gå ut med hundarna oxå:) känns riktigt bra...


Senaste dagarna

Tänkte slänga in ett inlägg om vad jag har gjort den senaste tiden

Torsdag: Var och såg filmen En shopaholics bekännelser, med Emma, Daniel och Max. Riktigt bra film som jag verkligen kan rekomendera om man vill skratta :)
Efter filmen så åkte jag och Daniel hem till honom och där fick han sitt påskägg en hel kropps massage. var uppskattat kan jag säga.



Fredag: Var med daniel på förmiddagen sen åkte jag hem för att hjälpa mamma med lite saker, och Kenta bytte stötdämpare på min bil. Sen så åkte jag tillbaka till daniel och då grillade vi och sen så kollade vi på tv och bara myste.

Lördag: åkte hem tidigt från Daniel eftersom att kenta skulle fixa resten på min bil.. så nu är den nästan klar han ska bara svetsa rost sen :)  Passade även på att sitta på baksidan och läsa en stund i solen . sen vid tre kom jens och hämtade mig och vi drog iväg med strefan stefan och lisa och fikade.. sen på kvällen vart det utgång med med stefan, jens, danne och ante.. vi drog till hamn magasinet i södertälje och hade en riktigt lyckad kväll :)

Idag så har jag tvättat bilen både invändigt och utvändigt så nu är den ren.. har ävern vart och hyrt filmer så nu blir det att titta på film resten av kvällen..

Det var allt för denna gången

Japansk tekonologi



Japansk macara som bygger på en tubteknologi, Ger märkbar förlägning och definiton. Och den mest sålda i japan.
Det tycker jag låter bra i alla fall.. Funderar på att prova den när min macara tar slut. finns hos eleven för 220kr

Triss i väskor



Tre snygga väskor.. Den första med körsbär från asos för 199kr. Den andra kommer från gina tricot för 129kr
Och så den söta jordgubben från asos för 330kr
Gillar alla men den med kösbär är min favorit.

Skärtorsdag

I dag är det ganska fullt eller i kväll i alla fall.. Ska åka hemifrån vid halv fem för att hjälpa mormor lite sen ska jag vidare till daniel och vara där en stund innan vi ska åka in till stan för att möta emma och max för bio och middag.. :) Blir nog trevligt. Har inte bestämt film ännu det gör vi när vi kommer dit..

Magen känns hur bra som helst nu :D hade lite spänningar i höger sida igår men det har gått över nu.. Såren läker fint oxå blir fina små ärr..

Hoppas ni får en trevlig skärtorsdag

pippifågel



Det har börjat komma en heldel kläder och skor med tryck av papegojor. Inget mig emot då jag tycker det är fina fåglar och väldigt snygg på kläder med förden delen. Gillar specielt den rosa tröjan, vad säger du om den carro?

Besikning

Har varit och besiktat bilen, fick 7 tvåor.. 7Stycken!!! så blir att köra med bilen denna månaden ut och sen köra den till skroten får börjar leta ny bil roligt eller inte.. jaja så kan det gå..

annars så har jag tagit det lugnr och så.. Ikväll händer väl inte så mycket ska åka till apoteket snart hade jag tänkt och sen hem och slappa och kankse börja kolla på bil..


Snygga fötter



Snygga skor i en bättre prisklass än dom tidigare.
Dom med snörning framtill kostar 349kr, och dom men silvrig klack och platå för 799kr. Båda paren kommer ifrån halens

lite smått och gott

Har kommit på vad jag ska ge daniel i påskägg :) eller det blir inget som ligger i ett påskägg men ändå.. har funderat på det här ett tag eftersom att han inte äter godis.. hoppas att det blir bra bara..

var och hälsade på carro på jobbet enstund orkade inte bara sitta hemma längre. Tog mammas bil dit men kom ju på när jag kom hem att jga måste tanka min bil eftersom att jag ska åka och besikta den i morgon men men får väl helt enkelt åka lite tidigare bara.. hoppas den går igenom utan anmärkningar bara..

Känner mig mycket bättre i magen vist har jag ständigt ont när jag rör mig i såren men annars är det lugnt. Glömmer lätt bort att vissa rörelser gör ondare än andra som när carro bad om te vatten vist säger jag och böjer mig ner för att ta en kopp Inte bra gjorde skit ont vilket jag viste från tidiagre men inte tänkte på.. Men nu kan jag ju gå normalt i alla fall :)

Så snyggt så snyggt



Snygga men dyra skor från Savannha. För dyra för mig men fina att titta på.. Älskar ju högaklacka:)

Tisdag

I dag känns magen riktigt bra :) ingen värktablett hittils i alla fall.. Känns bra.
Idag så har jag tagit det lugnt läst, varit på promenad med grannen och hennes valp jarmo:)
Sen senare så blir det att hälsa på carro på rosenhill. Tror jag kommer kunna gå ut med hundarna snart oxå hoppas på det :) ska väl prata med mamma och se vad hon tycker..

Kommer in med lite inlägg senare har jag planerat i alla fall men hur det blir med den saken vet man ju aldrig..

Ha det bra

Trött

urs är helt slut och kl är knapp tio.. har ju inte en ansträngt mig specielt i dag..  Men det är väl värktabletterna som gör det.. Mår typ ständigt illa med. otroligt jobbigt men det blir väl bättre..

I dag har i alla fall daniel varit här en stund, mysigt.. enda jobbiga är att jag inte kunde ligga lutad mot honom som jag brukar då det gjorde ont..

Ska nog sova snart lika bra kanske när man är så trött..

Blindtarmen

Har inte bloggat på ett par dagar men efter att ha haft ont i magen i flera dagar så gick jag till vårdcentralen i torsdags och då dom misstänkte blindtarmen så skickade dom mig vidare till akuten där dom tog en del prover och kände lite. Men då dom tyckte att värken satt så långt ner så skickade dom mig till gyn  trodde det kunder var äggstokarna. Men det var det som tur inte så fick åka hem igen för att komma tillbaka på morgonen vid åtta men väl hemma igen så fick jag så otroligt ont och hade feber så var bara att åka tillbaka igen. Vart då inlaggd och läkaren var inne och kollade och kände vid elva sen vid två och så vid strax innan sex då han bestämde att dom skulle göra en titthålls operation för att se om det var blindtarmen. så blev sövd vid halv tio och vaknade vid halv tre och vist var det blindtarmen som dom då tagit bort..  Blev kvar på sjukhuset över natten.. kom hem igår vid tre men orkade inte skriva.. Var i alla fall på bio och såg fast and furious.. Gillade den:)
Jobbigt att man inte kan göra så mycket då det hela tiden gör ont i magen.. Det är bättre i dag i alla fall men får tar det lugnt.. Är sjukskriven i två veckor då jag inte får hålla på med tunga saker..

Ikväll blir det lugnt med film och i morgon kommer daniel hit, kan inte åka till honom då jag inte får köra bil på mina värktabletter..  och så kan jag inte röra mig så fort då det gör ont..

Trasiga jeans



Snygga ``tradig`` jeans från gina:) Är lite sugen på dessa själv men vet inte om detta mode är något som passar mig, får väl helt enkelt åka och prova någon dag. Blir nog en tur in till stan snart vill även kolla på hm divided som inte finns i tumba.

Tur



Mina nya skor som jag köpte igår. Sista paret i butik som även råkade vara i min stolek! Vilken tur man kan ha!
Älskar dom snygga och så är dom bekväma :)

RSS 2.0