Godmorgon söndag

Ännu en arbetsdag.. men i dag är det inte lika bra väder som igår i alla fall men kommer väl ha massor att göra ändå hade en hel del att göra igår mest inne på cafet som vandligt.. slutar kl åtta i dag då ska jag kanske hem till daniel och mysa lite kan behövas.. i morgon jobbar jag  kväll så börjar kl fyra sen så ska dom börja stänga kl sju på¨vardagar så det blir ju skönt i alla fall..

ska skriva om vad jag gjorde i går kväll lite senare men inte nu. kanske lånar datorm hemma hos daniel men antagligen inte så blir nog att jag skriver i morgon

ha en trevlig söndag

Godmorgon lördag

Godmorgon allihop

I dag är det lördag och jag ska jobba känns ingen vidare. solen skinner vilket betyder att vi kommer ha massor att göra i dag..  men dagen kommer väl gå fort då antar jag.. hoppas det finns tid till någon paus i alla fall.. En dag av klarad två dagar kvar i alla fall sen på måndag jobbar jag kväll så då får man sova ut och sen jobba en kort dag bara tre timmar.. inte illa..

Men nu ska jag fixa mig klart..

ha en bra lördag

hemm igen en snabbis

Nu är man hemma igen från jobbet.. i dag vart det åtta timmar i morgon längre men det går någ bra..  ska strax hoppa in i duschen ska på kräftskiva hemma hos anna med tjejerna blir nog kanon trevligt.. ska ta med kameran och så lägger jag kanske in bilder här i bloggen när jag kommer hem beror väl på vad kl blir men den blir nog inte allt för mycket.. ska ju jobba i morgon..

i dag var det i alla fall en helt okej dag på jobber har varit ganska lugnt blir nog värre i morgon.. det var en ny tjej på jobbet i dag med jätte trevlig.. vi kom bra överens.. en annan tjej som jobbar där ska ju sluta, men ska gå kvar på timmar..

nee nu måste jag hoppa in i duschen

kanske hinner blogga innan jag dra annar hörs vi senare

Godmorgon

Ska snart dra till jobbet känns inte alls kul.. hoppas det blir lugnt i alla fall..
ha ont i huvudet oxå vill helst bara lägga mig och sova igen.. har sovit skit dåligt i natt drömt massa sjuka drömmar..
Sen blir det bara snabbt hem och duscha sen dra på kräftskiva.. blir trevligt i alla fall..
men men nu är det bara att bita ihop och jobba sig igenom denna helgen det kommer gå fort eller hur?

hoppas ni får en trevlig dag

Tävling



Var med och tävla om en av dessa fina skålar från Marimekko, Jag skulle verligen vilja ha den svarta som skulle passa så bra till min idredning här inne nu när jag håller på och byter tak och ska måla om och allt..
Klicka på bilden för att komma till tävlingen.. Den avslutas i kväll kl 00

Här är en länk till företaget

jobb och garderobsresning

Har varit dålig på att blogga igen men blir inte så mycket bloggade när man jobbar.. i dag har jag varit ledig men nu är det jobb fredag lördag och söndag som gäller även måndag men då blir det kväll så det är skönt i alla fall..

I dag har jag som sagt varit ledig så dagen spenderades med Daniel :D vi var i skärholmen och han köpte lite nya kläder oh så käkade vi och kollade runt lite trevlig trevlig sen så åkte vi hem till honom och kollade på film och myste en bra dag med andra ord.. får se om vi kanske kan ses i helgen även om jag slutar till kl åtta men han kanske kan komma förbi här och bara slappa och så skulle vara kanon skönt så det käns lite lättare att jobba hela helgen.. Vill verkligen  inte..

i morgon jobbar jag mellan tio och sex sen kl sju är det kräftskiva hos en kompis sen ska dom ut på krogen me tror jag skippar det då man ska jobba kl halv elva på lördag så är det halv elva till åtta som gäller inte kul!!

Ska förska hinna rensa ut garderoben oxå mycket som kan slängas och säljas denna gången ska det göras ordentligt inte spara sånt som jag kanske kommer att använda alltid samma sak spara massa saker som man kommer använda men sen så gör man ändå inte det..

men nu ska jag kolla lite på tv kanske bloggar med sen annars säger jag godnatt nu

Ångest

Urs jag som hoppades på att få jobba lite mindre nu men nej då vi får jobba sjukt mycket ändå både jag och carro kommer inte palla med det.. får ångest av att tänka på hur veckan kommer se ut..  blir gråt färdig känns som om jag måste börja se mig om efter ett annat jobb :S kan ju inte sluta leva utanför jobbet..  är inte värt att jobba sjukt mycket för att få några tusen i månaden.. jag vill kunna ha tid att leva oxå..  

FAAN man ska inte ha Ångest för ett jobb..  har riktig jävka ångest..

inredning och färg

Har lekt med ikeas rumsplanerare.. och så här vart resultatet.. ser lite stelt ut på bilden men tänk er mer sägen bäddad med lila överkast svart/lila kuddar på..



jag tror det blir jätte bra sen.. så idag har jag rensat ut mycket saker i rumet ränknar med att kunna börja måla i nästa vecka.. så borde vara klart till nästa helg..

Vad tror ni?

steg 220808

10 700 steg har man gått i dag.. nu jobbar ju carro med mig oxå så nu får man liute mer normala dagar hoppas jag..  men dom borde anställa någon som kan jobba helger bara så vi slipper det erller vad säger du?

steg 210808

7300 steg gick jag igår väldigt lite

Stickat

Har sluttit och tittat igenom halens.se eftersom att jag inte har gjort det på länge..
Inför hösten och vintern så vill jag har tjocka mysiga stickade tröjor gärna lite längre model så jag kan ha ett par tjockare strumpbyxor eller leggins till

Hittade dessa två just nu



Ser den inte hur mysig ut som helst.. kostar 249 vilket är ett riktigt bra pris..



Tänk att ha denna till tjocka strumpyxpr och bara krypa upp i soffan men en kopp varm choklad och mysa med killen..
kostar 449 helt okej pris det me..


Blusjacka

Hittade denna jackan på halens och jag älskar den, Den är ju hur snygg som helst



Blusjacka för 249, Den är tillverkad i satis hur skönt som helst ju ge mig den nu!! varför får jag inte någon lön denna månad? Kommer ju inte förens nästa så blir det när man är ledig en hel månad..

vad tycker ni om denna underbara jacka?

Kappor




Kappa från halens, kostar 699 kr tycker om detaljerna på den men däremot så är jag tveksam till ballon effekten ner till inte alls smikrande på mig..



Denna var ju jätte snygg tycker jag.. skulle jag verkligen kunna tänka mig finns hos halens den med för 1495..

ska forsätta och kolla runt och tipsa här på bloggen


Steg 200808

10 000 steg har jag tagit i dag.. och bara två dagar kvar på denna arbetsvecka skönt vill vara ledig nu..
I mogon ska carro på anställningsintervju på mitt jobb så man inte behöver jobba sju dagar i veckan utan vi kommer jobba hälften var ungefär en öppnar och en stänger typ.. i morgon så får vi se vem av dom som dom har intervjuat som det blir anntagligen blir det antingen carro eller dessan..

Steg 180808

9 723 steg har jag tagit i dag.. känns som om jag går mindre och mindre på jobbet hm undra om det stämmer kanske har med att göra att jag kommit in i jobbet nu så jag inte behöver springa fram och tillbaka och hämta saker hela tiden

Förvaring engång i månaden

hittade en sida som säljer en del udda saker.. men trottsallt använd bara..


Tex den här tampongväskan för 50kr.. istället för att ha tampongerna i kartongen i väska.. Tycker det är ganska smart... mycket trevligare..



Bindpåse är detta och kostar 60kr.. oxå trevligare än att ha lösa bindor i väskan..

Du kan köpa dessa saker  här


steg 150808

10 770 steg tog jag igår på jobbet helt okej ändå..

Nu har jag en dag ledig.. i morgon är det jobb igen hoppas jag slutar någolunda tidigt i morgon vill inte sluta halv nio liksom känns inte så kul..

I dag ska jag nog träffa daniel senare men som vandlig är det något han bara måste göra i dag.. alltid är det något här om dagen så skulle han vara här senast sex då ringer han tio över sex ´.. : oj jag tappade bort tiden.. så han kom inte fören vid åtta och idag skulle han och hans pappa köra massa skräp enda dagen jag är ledig på en vecka.. suck.. snart börjar ju skolan för honom me..  så då finns det ännu mindre tid

Få Gratis present kort på smink..

Gå bara in här och registra dig och börja samla poäng så får du dina present kort.. när du samlat ihop fyra hundra poäng så får du present kort på 150 kr samlar du ihop sex hundra poäng så får du ett present kort på 250kr.. Super bra ju.. tyck bara på sidan så kommer du in på sidan och blir medlem..


Stövlar in för hösten



Dessa är ju hur snygga som helst kommer från la radoute..



skor av märket betty blue finns hos sko outlet.. vet ej vad dom kostar men snygga är dom i alla fall

Skulle verkligen kunna tänka mig något av dessa paret stövlar..

vilka tycker ni är snyggast`?

Steg 150808

8 695 steg har jag bara tagit i dag väldigt lite.. brukar ju gå runt 12 tusen i alla fall..

Steg 140808

11600 steg har jag tagit i dag..  har ont lite ont i fötterna..

Höstigt

Har tittat lite smått på stövlar och boots börjar ju få höst känslor mycket på grund av det tråkiga vädret och även om solen sken i dag så var det lite små kyligt tycker jag det blåste kallt..


Tycker dom här bootsen var riktigt snygga brukar inte vara mycket för boots med dessa skulle jag kunna tänka mig att ha kanske till shots nu under sensommaren.. kostar 299kr hos skopunkten


Snygga stövlar..  tycker dessa var riktigt snygga.. kostar 399 på skopunkten.. Dom brukar inte ha super bra kvalite med duger för mig då jag tröttnar så fort..

Eftersom att skopunkten har köp tre par betala för två så lägger jag in ett par skor till


ett par bruna stölar skulle oxå få förlja med mig me.. jag brukar inte alls gilla denhär färgen men dessa skor var ju helt okej.. 

Har hittat flera par dyrare stövla jag skulle kunna tänka mig men det är ingen kul att betala massa pengar för att sen bara använda dom en månad eller två sen lägga dom i garderoben.. :S
Men ska lägga in ett inlägg med dom sen senare :P

jobb prat

OJ oj vilken dag det varit i dag..
Jobbat mest inne på cafet i dag för det var lugnt med mat på dagen men annars så har vi haft något att göra hela dagen.. skulle egentligen jobba mellan tio och fem men vi fick fullt up både på cafet och i grillen så fick jobba kvar till kl sju.. men men så är det ibland, i morgon ska jag lära upp en tjej me hon ska börja jobba hos oss då den som egentligen stänger griller inte jobbar kvar längre och jag kan ju inte jobba mellan tio och halv nio  sju dagar i veckan så vi ska dela på grillen så man inte jobbar ihäll sig.. ska få ett schema med om det funkar med henne.. så det blir skönt att veta hur man ska jobba.. :P

Mycket jobb denna vecka kommer bli ca 49 timmar denna vecka jobbigt men jag trivs med mitt jobb första gången jag verkligen trivs hur bra som helst.. skönt att börja kl tio me då behöver man inte hela tiden tänka på när man ska gå och lägga sig jag hinner umgås med folk på kvällen och hitta på saker :)

Men nu ska jag titta klart på tv sen sova

Sov gott

Steg 130808

idag har jag gått 13 100 steg förvånar mig inte allt då jag jobbat mellan tio och sju skulle egentlige jobba tio till fem men vi hade fult upp så vart till kl sju istället och tackade jag till att jobba på lördag me.. dumt egentligen men men är ledig söndag och kanske någon dag nästa vecka me.. :P

steg 120808

12 300steg Gick jag igår på jobbet.. väldig bra då jag bara jobbade mellan tio och fem..

på jobbet

Är hos daniel just nu kom hit efter jobbet vi har precis ätit.. får se vad vi ska hitta på nu..

hade i alla fall en bra dag på jobbet lite segt på slutet dock.. verkar få ändrade arrbetstider då en som jobbar kvällar inte jobbar kvar längre så jag kommer börja tio och sluta halv sju.. helt okej tider ändå..

Jaja tänkte bara skriva lite snabbt nu ska jag umgås med daniel istället.. får se när jag kommer hem i kväll men kanske skriver då..annars får ni ha det så bra

snygg eller Inte?



Kan inte besträmma mig och jag tycker den här bh är snygg eller inte..
Är väldigt speciel..

Vad tycker du?

kommer från modemecka.se

jobb

Så ska  man snart dra till jobbet här är det skinande sol men dom visar på vädret att det ska bli mulet hmm vad blir det.. får ta med mig en tröja i alla fall i fall det blir kallt.. ska åka hemifrån om ca 20 min.. kanske jobbar till sex  men längre än så kan jag inte för jag vill ju hinna träffa daniel me.. ska hem till honom efter jobbet... :D
så jag kommer inte blogga så mycket idag antagligen inget mer efter det här..

ha det bra

Höstigt



Stor tröja ser så härlig ut att ha på sig i höst skulle jag inet säga nej till med att par tjocker leggins till eller strumpbyxor..
Tror jag ska ha någon tunika med strumpyxor på mig i morgon trots att jag jobbar han ha en tröja öber som jag sen tar av mig efter jobber finns ju inget som säger att man inte kan vara snygg på jobbet  bara för att man jobbar med mat.




Efterlyses snygga och roliga strumpbyxor?

Någon som vet var man kan hitta strumpbyxoe med roliga mönster och färger på eller bara väldig snygga måste fylla på med sånt in för hösten..

Jätte glad för alla tips..

Vill ha klänning



Såg denna klänning på Forever21, och vart helt såld så fin..  Men ett par höga svarta pumps och en liten väska över axeln.. Och så kanske en söt jacka till nu när det börjar bli kallare.. Skulle jag verkligen inte säga nej till..

Vad säger ni hur skulle ni bära det?

katsumi Sexiga underkläder och skor

Jag tycker om att överraksa killen med snygga underkläder och nattlinnen och sådant så här kommer lite som jag har hittat..



Miriam


Pris 179kr

Väldigt snygg tycker jag.. sött med som rosa detaljerna.. Skulle jag kunna tänka mig att överrsaka killen min me :P



Tiffany

Pris: 199

En för söt rosa sak :)

Dessa två plus en hel del annat hittar du här

Just nu är sidan undet uppbygnad så det du beställer skickas inte fören tidigast 31 aug och på en hel del saker finns inget pris satt ännu..


Steg 110808

10528 steg har jag tagit i dag.. blir nog lika många varje dag resten av veckan man går en del på jobbet...  men det är ju inte helt fel..


Söndag

Igår så¨städade jag vart riktigt rent och fint här hemma.. annars så tog jag det mest lugnt kollade på en film på tv och så... i dag ska jag träffa daniel vi ska på bio sen ska vi väl hit efter det..  annars så händer der inte så mycket en slapp söndag.. i morgon är det jobb igen jobbar hela veckan eller till fredag i alla fall..

skriver kanske senare

Lördag

Så var det lördag.. och vad har jag gjort hittils i dag då? varit och fikat med myrran annars inte ett skit nu håller jag på och städar lite smått men fan vilken seg lördag det här är..

I morgon ska jag och daniel på bio men känner mig inte precis glad över att se honom kanske beror det på hans bristade intresse att hitta på saker och så och kännslan av att han är känslo kall som gör det.. ju längre han inte visar intresser ju mindre intresse har jag.. varför jag jag bryr mig när han inte gör det.. Fan det många killar som skulle vilja vara i hans ställe och verkligen visa att dom uppskattade mig och visade att dom tyckte om mig.. jag tvivlar inte på attt daniel gillar mig men han är så dålig på att visa det via sms eller samtal eller lite över huvudtaget.. och jag tycker ju om honom oxå så får väl helt enkelt forsätta försöka förklara för honom att jag vill att han visar mer intresse i sms och så.. fan vad luddigt jag skriver nu :S

Steg 080808

14560 Steg har man tagit i dag under jobbet tog av mig stegräknare efter jobbet men det är ju inte illa man ska ju ta 10000 steg per dag så det uppfyller jag i alla fall..  :)

ONLY ny Webb butik.

ONLY som finns hos vero moda har öppnat en webb butik mycket fint hittar man där det här tex:



Den här söta klänningen med en skinjacka och ett par pumps.. kostar 199,95 väldigt bra pris.


Den här söta klänningen rolig med massa färger med den svarta är nog mer använd bar..kostar 299,95


Snygg tröja, Snygg till ett par vanliga jeans, perfekt för dagar när man bara vill dra på sig något snyggt men bekvämt..
kostar 359,95


Dom har även en del baskläder..

Helt klart en webb butik jag skulle kunna handla ifrån, Desutom har dom fri frak fram tom den sista september..



bra dag?

Kom precis hem från jobbet.. slutade kl fem men var och handlade efter oxå.. sen så har vi puttat på min bil som gick sönder i morse suck typ driv axen som tillslut gick sönder hoppas kenta kan fixa det snabbt..  man är ju så van med bil nu så det är läskigt.. hoppas jag kan låna hans bil i morgon eller kanske mammas eller om någon kör mig..

annars så har dagen varit helt okej.. fick beröm för min mat men sen så var det några idioter som gnällde på allt man serverade dom helt hopplösa..så hade vi lite problem men strömen och så..men annars har dagen varit helt okej..
skönt att vara hemma nu i alla fall ska bara slappa..

hur har eran dag varit?


jobbet och mys hos daniel

I går var det ju första dagen på nya jobbet.. helt okej.. mycket att lära sig bara... men jag tror nog att det kommer funka bra.. det verkar som om när jag kommer att jobba så kommer det vara mest mellan tio och fem så det är helt okej tider med skönt att man inte behöver gå upp så tidigt i dag och igår har jag gått upp kl nio men det är bara för att koka ägg till frukost tänkte koka dom kvällen före istället eller snarare kokar ägg i kväll så det räker i tre dagar skönt att ha det klart även när man är ledig.. :)

var hos daniel igår kväll me.. vi kollade på hancock


'
Den var ganska bra faxtis..

nee nu ska jag fixa det sista och dra till jobbet börjar om 20 min

Skriver mer i kväll

Sexiga under kläder du kan överrsaka honom me :P

Vem vill inte överraska den man tycker om med sexiga underkläder/nattlinnen och såvidare..

Här är lite sexiga kläder för dig som är intresserad:



Detta nattlinne går på 549kr Du kan köpa det här


14 frågor och svar inom mode

1. Är det sant att ögonbrynen inte växer ut igen om man plockar dem för hårt?
Det stämmer, säger Patricia Borglin, hudterapeut och rektor för Gildaskolan i Göteborg. Om du plockat stråna för många gånger kan de sluta växa ut. Tipset till dig som haft väldigt tunna ögonbryn och vill att de ska växa ut igen är att massera en droppe mandelolja på varje bryn innan du går till sängs för att stimulera hårväxten.

2. Är det farligt att använda torrschampo ofta och stämmer det att vanligt löspuder fungerar lika bra?
Nej, torrschampo är ett pulver som suger upp fettet från hårbotten och det är inte farligt såvida du inte är allergisk mot någon ingrediens, förklarar Marta Spizewska som är utbildare på Wella. Hon skulle inte använda löst puder om det inte var en krissituation. – Det är lite opraktiskt och svårt att fördela och blir rätt dyrt. Torrschampo brukar dessutom ha lite parfym för att maskera lukten från otvättat hår och den egenskapen har inte pudret.

3. De nya mineralprodukterna ska ju bara innehålla naturliga ämnen, hur kan man vara säker på att det är så?
Bäst är att faktiskt fråga personalen som säljer produkterna, de ska kunna visa och förklara skillnaden mellan vanlig makeup och de verkligt rena mineralprodukterna, tipsar hudterapeut Lena Hallbäck-Olofsson, grundare av Hudoteket i Jönköping. Vi har till exempel valt att jobba med bland andra id Bare Minerals som bara innehåller fem ingredienser och är så ren att du kan sova med den.

4. Finns det något smart sätt att få naglarna att växa fortare, eller något man kan pensla på som gör att man absolut inte biter?
 Min erfarenhet är att du vänjer dig vid den bittra smaken från till exempel Stopp & Väx och biter ändå, säger nagelteknologen Beatrice Aresén på Depend Cosmetics. Försök i stället att underhålla naglarna med en minimanikyr en gång i veckan. När du väl gjort dem fina vill du inte bita. Använd då någon typ av nagelstärkare, gärna myrraolja, som är riktigt bra till mjuka naglar. Oljan går ner i porerna och gör att naglarna blir starkare, hårdare och växer bättre. En fetare crème till nagelbanden är också en bra investering eftersom det är viktigt att de är i form för att naglarna ska växa bra. Stoppa gärna ner en nagelfil i väskan som du kan använda om en flisa går av.

5. Hur sjutton undviker man att få hängande ögonlock?
När påsarna väl dykt upp är de svåra att bli av med. Gildaskolans rektor Patricia Borglins råd är att förebygga genom att alltid använda solglasögon med UV-skydd men också genom att undvika alkohol och rökning.

6. Går det att bli av med sina solfläckar?
Solfläckar är pigment i huden som klumpat ihop sig och därför ger en mörk sorts ”skuggning” på hudytan. Dr Daniel Maes, forskningschef på Estée Lauder svarar så här: Delvis. Genom att tillföra olika ingredienser, till exempel lakritsrol och c-vitamin, som finns i specialprodukter kan man ljusa upp eller sprida ut det ihopklumpade melaninet i huden. Det gör att ytan ser jämnare ut. Men du vill inte bli av med allt pigment eftersom det faktiskt är hudens försvar mot uv-strålarna. Dr Maes menar att det går att reducera pigmentfläckar med upp till hälften men än så länge inte ta bort dem helt. Det beror på att en viss del av melaninet kan ha ”ramlat ner” i dermis (det vill säga i läderhuden, som finns under överhuden) och där går det inte att påverka.

7. Får man grövre hår i ansiktet när man blir äldre och vilket är det smartaste sättet att bli av med stråna?
Helt sant, så kan det bli, säger hudterapeut Lena Hallbäck-Olofsson som inte råder till självplockning (såvida det inte rör sig om bara några enstaka strån).  Det har en tendens att stimulera stråväxten, det är mycket bättre att vända sig till en salong där du kan få professionell rådgivning och behandling. Diatermi, vaxning, IPL (ett intensivt pulserande ljus) och laser är några metoder Lena rekommenderar, men påpekar samtidigt att man måste ha tålamod eftersom det kan ta lång tid och kräva många behandlingar.  Man kan också fortsätta behandlingen hemma med speciella crèmer som lugnar huden, verkar antibakteriellt och som hämmar framtida tillväxt.

8. Vad använder man för att huden ska se sådär glänsande ut? Vitaminspray, är det bra?
Visst kan en vitaminspray fräscha upp huden tillfälligt. Men det bästa är att få igång cirkulationen med hjälp av regelbunden massage och stimulerande masker, till exempel med c-vitamin och glukolsyra, tipsar Lovisa Jansson på Lovisa-kliniken i Stockholm.

9. Jag har rätt så stora porer och hög talgproduktion och undrar om porerna blir större med tiden om man gör portömning?
Jag vill helst inte se ut som en golfbana om några år. Manuell portömning, det vill säga när pormaskarna kläms ut, kan skada huden. Dessutom blir du röd som en paprika efteråt. Däremot är en skonsam kemisk portömning, där smuts och talg löses upp, dras upp och förintas snällt mot huden och ger inte förstorade porer. Tänk också på att kosten är viktig. Hudhygienist Lovisa Jansson menar att man bör undvika fläskkött, korv, ketchup och feta nötter för att hålla huden så slät som möjligt.

10. Jag har läst att glitterögonskuggor kan vara farliga för ögonen. Är det sant?
Optiker John Sand, Synsam Drottninggatan i Stockholm: – Det är nog mer en myt. Skulle det komma in lite glitter kan det säkert skava lite, men det händer inte så mycket mer än att du blinkar bort det precis som ett sandkorn.

11. Jag hörde någonstans att hemorrojdcrème kan ta bort påsar under ögonen. Fungerar det verkligen och är det ofarligt?
Enligt Lena Hallbäck-Olofsson, hudterapeut, dämpar hemorrojdcrèmer svullnader, dränerar och drar ihop blodkärl. Rent teoretisk borde det fungera. – Men jag ställer mig frågande till om det är hudvårdande. Man vill ju ha de absolut bästa och finaste hudcrèmerna till den otroligt känsliga och ömtåliga huden kring ögonen. Satsa istället på en djupverkande ögonprodukt som ger linjer mjukare intryck, dämpar svullnader och ger lyster.

12. Hjälp! Jag gillar inte min tatuering längre. Går den att ta bort?
Ja, med hjälp av laser eller laserliknande tekniker kan man på privatkliniker få bort färgen. Med hjälp av energi slås pigmenten sönder och forslas bort av kroppens egen ”städpatrull”. Men det tar tid, kostar en del och det kan bli en pigmentförändring där din tatuering har suttit. Det går också att skära bort mindre tatueringar men då blir det ett ärr.

13. När jag vaxar eller rakar bikinilinjen börjar det alltid klia och huden blir irriterad. Hur undviker jag det?
Det finns ett stort utbud av vaxer, men för att det ska vara så snällt mot huden som möjligt måste det passa just din hudtyp. Därför bör man, enligt hudterapeut Lena Hallbäck-Olofsson, gå till salong när man vill bli av med håret. – Dessutom finns det en viss teknik som man bör använda när man vaxar på ömtålig och känslig hud, säger hon. Rakar du ska hyveln vara så ren som det bara går för att det inte ska komma in smuts. Använd alltid någon typ av skum eller rakgel innan och något som förebygger just inkapslade hårstrån och irritationer, till exempel Epil Confort från Guinot.

14. Varför har man hårstrån i näsan och går de att ta bort?
Hårstråna har vi för att hindra smuts och damm att åka upp i näsan. Av någon outgrundlig anledning blir håret på huvudet tunnare med åren men i näsan blir det bara kraftigare. Det kan ha med hormoner att göra, säger hudhygienisten Lovisa Jansson som förklarar att det går att få bort stråna med till exempel Fraxel (en sorts laser). Man kan även använda diatermi, en metod där man sticker ner en nål i huden och bränner sönder hårsäckarna. Det krävs dock några tusenlappar, tålamod och gärna lite bedövning för båda metoderna.

Frågorna och svaren är hittade här

Bas garderob för killar vad som bör finnas

Överdelar
När det gäller överdelar behövs en hel del basplagg så man kan mixa och matcha. T-shirts kan man behöva byta ut varje dag därför utsätts de för mycket slitage, vilket betyder att man ska satsa på kvalitet. När man ska köpa in överdelar ska man skaffa bra bas t-shirts i trikå, för bästa passform ska man välja tröjor som är i bomull Svart t-shirtblandat med elastan (Lycra). Dörutom baströjor så bör man ha några klassiker som den vita skjortan och en snygg svart kavaj.

Enligt La Redoute bör man ha:
  • Minst 2 svarta och 2 vita t-shirts med bra passform
  • 1 vit skjorta
  • 1 svart kavaj
  • 1 stickad tröja
  • 1 långärmad tröja
  • 1 tunnstickad kofta, gärna i cashmere eller annat naturmaterial

Nederdelar
Blåjeans är en av det viktigaste plagget i din basgarderob. Förutom jeans bör du ha ett par klassiska chinos och ett par finbyxor i din garderob.

Enligt LA Redoute bör man ha:
  • 1 par blåjeans (minst)
  • 1 par svarta finbyxor som passar till kavajen
  • 1 par chinos
  • 1 par enkla bomullsshorts (knälånga)

Ytterkläder
I din basgarderob bör du ha ytterplagg som matchar till de flesta plaggen i din garderob. Satsa på ett ytterplagg för vardagen och ett för finare tillfällen.

Enligt La Redoute bör man ha:
  • 1 rock/trenchcoat
  • 1 kortare jacka för vardagsbruk

Skor & Accessoarer
Man kan aldrig få för många skor, därför bör man ha skor för både vardagliga sammanhang och för finare tillfällen.Väska

Enligt La Redoute bör man ha:
  • 1 par låga skinnskor med snörning
  • 1 par grövre kängor eller skor
  • 1 par sneakers
  • 1 väska helst i skinn som kan hängas över axeln

Underkläder
Bra välsittande underplagg är lika viktigt som tröjor och byxor. Underkläder slits mycket då de sitter närmast kroppen och vi använder dem ofta, därför bör man köpa in underkläder med bra kvalitet.

Enligt La Redoute bör man ha:
  • 5 par vita boxershorts
  • 5 par svarta boxershorts
  • 10 par svarta strumpor

Tjejers basgarderob vad som bör finnas

Överdelar
När det gäller överdelar så behövs en hel del basplagg för att kunna mixa och matcha sin garderob ultimat. Dessutom så behöver man byta toppar och överdelar varje dag då de slits vilket gör att kvalitet är viktigt att satsa på. Det som är viktigast när det gäller överdelar är att skaffa bra baströjor som linne och t-shirts i trikå. För bästa passform välj tröjor med bomull blandat med elastan (Lycra). Förutom bra baströjor är det aldrig fel med en klassiker som vita skjortan. Glöm inte bort att ingen garderob är hel utan en snygg svart kavaj.

Enligt La Redoute bör man ha:
  • Minst 1 svart och 1 vit t-shirt med bra passform
  • Minst 1 svart och 1 vit långärmad tunn tröja
  • 1 polotröja
  • Minst 1 svart och 1 vitt baslinne
  • 1 vit skjorta
  • 1 tunika
  • 1 svart insvängd och figursydd kavaj
  • 1 stickad tröja
  • 1 tunnstickad kofta gärna i cashmere eller annat naturmateria

Nederdelar
Inget är väl så klassiskt som ett par blåjeans. Ett par otvättade (mörka) blåjeans som sitter bra är en av de viktigaste grundpelarna i en bra basgarderob. Förutom jeans bör även finbyxor och en bra kjol finnas.

Enligt La Redoute bör man ha:
  • 1 par blåjeans (minst)
  • 1 par svarta finbyxor som passar till kavajen
  • 1 rak tidlös kjol helst svart

Ytterkläder

I din basgarderob bör även finnas bra ytterplagg som matchar till de flesta plaggen i din garderob. Ett ytterplagg för vardagen och ett för finare tillfällen.

Enligt La Redoute bör man ha:
  • 1 kappa/trenchcoat
  • 1 kortare jacka för vardagsbruk

Klänningar
Glöm inte att investera i "den lilla svarta", en svart klänning i en modell som framhäver det bästa av din kropp. Går att matcha i oändlighet och blir aldrig omodern.

Enligt La Redoute bör man ha:
  • 1 svart klänning

Skor & accessoarer
När det kommer till skor så kan man egentligen aldrig ha för många. Men det är viktigt att ha en bra skogarderob. Både skor med klack och utan klack bör finnas i alla kvinnors garderober. En kvinnas bästa vän är väl utan tvekan handväskan, och i din garderob bör det finnas minst en.

Enligt La Redoute bör man ha:
  • 1 par platta skor som ballerinaskor
  • 1 par pumps med klack
  • 1 par sneakers
  • 1 par stövlar
  • 1 vardagshandväska med många fack
  • 1 kuvertväska eller festväska

Underkläder
En bra grund är viktigt brukar man säga och visst gäller det även underkläder. Bra välsittande underkläder är precis lika viktigt som tröjor och byxor. En bra underklädsgarderob för kvinnor innehåller BH:ar och trosor i neutrala färger som svart och vitt. Underkläder är något vi sliter mycket därför behöver man köpa nytt ofta. Välj därför underkläder med lite högre kvalitet som håller längre.

Enligt La Redoute bör man ha:
  • 1 Svart och 1 vit tshirt-bh
  • 1 funktions-bh med justerbara band
  • 5 par svarta trosor
  • 5 par vita trosor
  • 10 par svarta strumpor
  • 1 par tjocka strumpbyxor

Bio,kryssning, daniel

Dålig på att skriva igen men har ju inte varit hemma på ett tag.. Var på bio med kussen i fredgas och såg batman The Dark Knight, vädig bra film.. Verkligen sevärd..



Efter filmen så drog vi hem till min kusin och hon noppade mina ögonbryn innan vi gick och lade oss jag skulle ju upp kl halv fem på morgonen inte så kul.. men kom upp i alla fall

På lördagen drog jag på dagskryssning båten gick kl 10 över 7 på morgon därför jag var tvugen att gå upp så tidigt. inte värdens roligaste kryssning har varit på roligare.. kom hem vid halv nio på kvällen då åt jag lite sen så vart den sägen för mig redan vid elva var ju helt slut..

I går så var jag med daniel MYSIGT har saknat honom nu när vi varit ifrån varandra..



Synd bara att vi kanske inte hinner ses innan någon mer innan han åker på onsdag morgon, vi kanske ska ses imorgon beror på när jag slutar på jobbet.. börjar ju på mitt nya jobb i morgon JIPPI :D

I kväll bli det bio igen ska se The Incredible Hulk hoppas den är bra




Lite rörigt ilägg kanske men hoppas ni orkar läsa det ändå


Ha det bra kram

RSS 2.0