Tisdag

Inatt var jag äntligen tillbaka på jobbet för att jobba en natt och nu är det ju min vanliga lediga dag.. Igår jobbae ja även på cafet det var cäldigt lugnt vilket vi inte alls hade väntat oss men men..

Efter jobbet så var jag ute med hundarna och så tog jag det mest lugnt..

Idag så är det möte på jobbet kl tre och innan det ska jag ut med hundarna så borde väl börja fixa mig lite men har inte orken i denna värmen..
Ikväll blir det nog en lugn hemma kväll.. kanske gå ut och gå när det blir lite svalare..


Söndag

Känner mig mycket bättre i dag.. nu är det bara halsontet kvar.. I natt ska jag jobba igen.. ska även jobba på cafet imorgon..

Har legat ute i solen i närmare två timmar härligt men vad varmt det är.. Ska snart åka ner till badet med J och M men tvivlar på att jag badar då jag är en riktigt badkruka.. hehe.. Men kan ju doppa fötterna i alla fall..

Vad som händer resten av dagen vet jag inte.. Blir väl att njuta av solen men som det ser ut på smhi så ska solen vara kvar tills på torsdag i alla fall.. fast det ska vara lite mer moln men ändå runt 30 grader.. Härligt varför ska man åka utomlands när vädret är så fint? iofs så åker man ju inte bara utomlands för värmen utan för att uppleva nya länder och så..  Men men killarna envisas med att ta en sista minuten fortfarande så jag tror inte det blir så mycket av resan.. Sista min för sex personer är väl en omöjlighet..


hopplösa

Satt och kollade lite på sista minuten resor det är ju ändå bara 2,5 veckor kvar tills vi ska åka men det billigaste jag hittae med spec hotell vilket vi vill ha låg på 5000kr!! resan jag hittade som inte var sista minuten kostade 4300kr med spec hotell och frukost.. Förstår inte varför dom envisas med att ta en sista minuten när det inte ens verkar bli billigare..
Bekvämt med frukost oxå...

Lördag

Forfarande små sjuk febern har gett med sig nu i alla fall men halsen är fortfarande dålig.. blir nog hemma från jobbet i natt med vill inte anstränga kroppen förmycket direkt efter att man varit sjuk.. Tror inte det är någon vidare bra att springa i trappor när man är sjuk..

idag blir det att vila och ta det lugnt hela dagen så synd när det är fint väder.. men men..

Ska kanske försöka åka och hämpa mitt paket från hm som kom igår.. Vill vekrligen veta om bikininsarna passar :)


Fredag

Ligger hemma och är sjuk.. Fick ont i halsen igår kväll och i natt vid ett vaknade jag och mått fruktansvärt.. Kännde mig otroligt varm och febrig så tog tempen och vist hade jag feber 38,8 grader ganska mycket med tanke på att jag antagligen har en kropstempratur på strax under 37 grader.. Blev att ringa och sjukanmäla mig från jobbet..

I dag har jag leget i sängen hela dagen förutom att jag tvingade mig upp för att rasta hundarna..

febern verkar hålla sig borta nu men det är antagligen tagvare alvedonen som jag tar tagit med jämna mellan rum  i dag.. Ska  inte jobba i natt heller får se hur jag känner mig i morgon om jag jobbar.. På måndag ska jag vara frisk i alla fall så att jag kan jobba på cafet och på tisdag är det möte för alla anstälda där me med lite rutint prat och så sen skulle det bli mat och fika..

nee nu ska jag lägga mig och läsa igen..

Beställning



i slutet på förra veckan beställde jag dessa två bikinis den blommig men brunkbakgrund och så den bruna brevid men med hotpants till..
Skulle komma under denna veckan så får hoppas att dom passar..
Min gamla bikini håller på att gå sönder så måste ha minst en ny problemet är att bikinis är något som sällan finns i en stolek som passar mig eller så är det helt fel model..

Resor

Har inte orkat blogga på senaste tiden..

Ha i alla fall njutit av solen dom senaste dagarna och i helgen jobbade jag..
I dag var L och K förbi och solade och snacka lite skit innan dom åkte hem och jag gick ut med hundarna sen åkte jag och körde syrran till brosjön.. Sen hem och laga middag och nu bara ta det lugnt.. har suttit och kollat lite på resor och har hittat en som verkar riktigt bra till bra pris men men dom ja ska åka mer är ju hopplösa..
Förstår inte varför det alltid är jag som måste ta tag i saker för att det ska hända eller C är oxå duktig på det brukar vara vi som ser till att saker händer medans andra inte bryr sig eller snarare inte orkar göra något utan bara ska vara med när allt är bestämt och klart..

Men men nu ska vi inte vara negativa.. solen skiner och det är fint väder blir nog att gå ut på en promenad..



Här är hotellet jag vill åka till ser väldigt bekvämt och trevligt ut.. Men hotellet är ju inte allt..

Uppdatering

Lördag: Jobbade till kl 18 sen var jag på bio och såg filmen flickvänner från förr.. Jag tyckte den var bra vet inte vad killarna tyckte dock hehe.. Sen vart det hem och sova ett par timmar..

söndag: jobbade och sen var jag med j och tog det lugnt somnade ganska tidigt.. Vat ganska trött som kanske inte är så konstigt med tankte på att jag sovit för lite under helgen..

Måndag: Tog det lugnt på dagen, laggade middag hemma och sen var jag med j och kollade på tv typ..

Tisdag: solade med L på dagen sen vart det fika i fornhöjden innan jag åkte till D och fick min lön..

Onsdag: Solade och hoppade stutsmatta med L och sen var jag med J, M, S och L och åt middag och fikade och snackade om resor..

Kanske kanske kanske blir två resor till för mig i år.. En till vet jag i alla fall och det blir i höst typ oktober men det kanske blir en i juli men inget som är säkert.. Men man kan ju alltid hoppas..

Idag blir det en lugn dag vet inte alls vad jag ska göra.. Måste även fundera på vad man ska hitta på i morgon..

Fredag

Blev inegt bloggade igår.. Jobbade först natt och sen dag och så ut med hundarna efter det.. Sen blev det tacos och film innan jag gick och la mig..

I dag har jag jobbat tidigt i morse och sen mellan 10 och 18..  Kom hem för ett tag sen och har precis ätit.. Blir nog att sova snart eftersom att jag ska upp kl 03,30 för att först jobba på¨mitt vanliga jobb och sen på cafet mellan 8 och 18 samma sak på söndag så kommer nog inte blogga fören kanske då beror väl på hur trött jag är..

Idag var det typ inga kunder alls så vi bakade en hel del till firadet som ska vara på jobbet i morgon kommer 18 personer som ska mat och tårta och så.. så i morgon får man lite att göra oxå.. Ska även jobba med en annan person kan ju hoppas att det blir roligare än den jag jobbade med i dag.. trevlig och så men väldig seg och tråkig...


Onsdag

Har varit och besökt mig mormor nu på förmiddagen.. Hjälpte henne att betala lite räkningar och så..

Ska ta det lite lugnt en stund nu och sen blir det promenad med hundarna, Åka till skärholmen och kolla på lite kläder :P Ikea och köpa lampor och C skulle ha en tvätt korg.. Sen bio Baksmällan som verkar riktigt roligt..
Jobbar i natt och i morgon är det första dagen på cafet :P
Kommer antagligen vara helt slut i morgon kväll men men...

Veckansplaner

Tisdag: Södertälje och få lön :)
Onsdag: Hundarna
Tosdag: jobba natt sen jobba på eldtomta på dagen
Fredag: Samma som torsdagen
Lördag: Samma som fredag och trorsdag
Söndag: även där jobba både natt och dag

Lite sömn denna veckan får sova när jag slutat på eldtomta så blir nog inte att träffa så mycket folk denna veckan.. men det går ju bra ibland men inte hela tiden..
och så får jag ju pengar måste spara så att jag kan resa i höst.. :)




Baksmällan



Denna filmen verkar skit kul.. Och det lutar åt att jag och C ska gå och se den i morgon..

Swebus



Hehe!

Tisdag

Godmorgon..
Har fortfarande träningsverk men i natt är jag ledig i alla fall så förhoppningsvis käns det bättre till i morgon när jag har hundarna igen..

idag var det meningen att jag skulle ha kört några till arlanda men jag slipper det :) så då är frågan vad man ska göra istället.. blir nog att tvätta lite och så läsa lite..
Ska iväg till södertälje i kväll och få mina pengar har väntat på dem.. Ska då även kolla på lila helena D leguan..

nee nu ska jag ladda maskinen lika bra att börja på engång

Träningsverk

Ahh det är sjukt vilken träningsverk jag har.. blir värre och värre ont i låren och i vaderna.. jobbigt.. Trodde inte att joggingen ner till sjön och springadet i tapporna skulle ge så mycket träningsverk och ändå stretchade jag i natt efter jobbet..
Hur ska det gå i natt? springa i trappor igen och så ska jag ju ha en som går med mig i natt en ny som ska börja hos oss och lära sig..

Jag som funderade på att kanske försöka jogga lite i morgon då jag inte har hundarna..
Måste börja röra på mig har blivit så dålig på det..

På onsdag tror jag att jag ska prova en ny runda med hundarna finns en länga i skogen här som ska var runt fyra km som går precis utanför hon med hundarna.. :P

nee nu ska jag forsätta kolla på filmen och äta mina plomon gott!

Måndag

Så var det en ny vecka och min vecka har i alla fall börjat bra! Vaknade vid elva och åt frukost sen gick jag ut med hundarna.. Efter det gjorde jag mig i ordning och åkte för att träffa D :)
Gick väldigt bra och vart inte alls setelt som jag var orolig för..

Sen så har jag hållt på och fixat lite med min dator lite jobbigt när allt är raderat.. Men men nu funkar  det som den ska i alla fall och bättre än förut..

Det händer inte så mycket mer i dag utan blir nog att bara ta det lugnt och se en film..



Skor i överflöd



Jag älskar skor precis som så många andra.. Denna sko garderob skulle jag inte säga nej till..
Hur mycket skor som helst.. Och ägaren till dessa är ingen mindre än pernilla wahlgren..
Undra hur många par som skor hon egentligen äger?


helgen

Fredag: Var me C i skärholmen och köpte student present till A och även en klänning till mig sj samt hårfärg.. Sen vart det att åka till mig hämta kläder ta ut hundarna på promenad och så hem till henne för att göra oss iordning och så färga mitt hår.. Sen kom L och C och vi drog ner för att fira A...

Efter firandet drog jag in till stan och mötte O för att spela lite biljard.. trevligt.. carro kom vid tio cch då drog vi till ett snobbställe på söder och sen drog vi hem vid tolv tiden..

Lördag: ut med hundarna sen åkte jag till stan och mötte helle, Vi käkade lunch sen gick vi och kollade på titanic utställningen.. ricktigt bra tyckte jag.. Och väldigt sorligt..

Kvälln spenderades med film.. och sen sova innan det var dags att jobba..

Använder R dator nu och jag är helt  såld .. Kanske kan få köpa den av honom skulle inte vara helt fel

Nu ska jag lära mig det nya programet på min dator

Kort

Sitter hemma hos R just nu han kom hem från jönköping i dag.. inte en dag försent då min dator vägrade starta i morse vet inte vad som var fel men nu verkar det funka :D bra det för jag har inte råd att köpa en ny dator just nu ska göra det när skattepengarna kommer tänkte jag...

Var ut på lång promenad med hundarna gick typ 8 km.. Inte illa.. :) var fint väder ute med ganska kallt bara 15 grader.. 

i morgon ska jag träffa D vet inte vad vi ska göra men är ganska nervös hehe känns konstigt brukar sällan bli nervös..

Tankar och helgen

Varför ska folk ta massa saker för givet och skita i att lyssna på det man säger?
Dom drar ju ändå sin slutsats och berättar vidare och helt plötsligt tror alla att det är på ett vist sätt när det inte alls är så..
Står in för ett väldigt jobbigt val har tre altenativ och just nu känns det som om tredje altenativer att skita i allt väldigt lockade.. men jag vet oxå att om jag väljer ett av dom andra altenativen kommer jag få försvara mig in för alla men det ska inte få påverka mitt val jag tänkte välja det som gör MIG lycklig..

Är skit nervös inför på måndag.. Är det normalt borde jag inte vara mer nervös när jag träffar någon jag inte träffat  så mycket?

Jaja..

Helgen ser i alla fall ut såhär:

I morgon:  Köra mamma, kollar på student present med C, Fira A som tar studenten.. sen efter det blir det biljard med O :)

Lördag: är lite sugen på att gå på museeum men får se hur det blir med det..

Söndag: inget planerat

Snyggt och mysigt



Jag har behov utan klänningar och tunikor att ha tillvardags har riktigt dålig med det känns det som.. Dessa tre skulle gärna få flytta in hos mig.. Se väldigt sköna ut..

Hårfärg



jag har funderat fram och tillbaka hur jag vill ha mitt hår.. och hittade denna bilden på Cascada och älskar det! Blont med svart under hår typ . Fast jag jag skulle vilja ha lite mindra svart..

Gillar det och få ta och fundera:P

Jobbig

Urs är inne i en jobbig period just nu me mycket tankar i huvudet..  vad ska jag välja? vågar jag satsa för att sedan kanske bli besviken..?  Varför ska det vara så svårt..
vet inte ens sj vad jag vill eller vill ha lite av allt känns det som varför kan man inte bara plocka ut dom delar av livet som man vill ha och låta resten vara?

Men men kommer inte längre om jag sitter och grubblar få se vad som händer i nästa vecka då kanske jag får svar på en av mina frågor i alla fall...

Fåtölj



En fåtölj i form av en högklackad sko. Helt i min smak!
Skulle inte vara fel att ha hemma..

RSS 2.0