snart klart

Nu börjar det äntligen bli klart i rumet.. har precis tvättat golvet och så fort det har torkat så skajag tvätt av taket och så väggarna.. sen så är det bara upp med lister och all el men det blir inte fören på söndag.. men men.. i ska sätta upp elementet i alla fall så att jag kan få in sängen där så kan jag sova där inne igen.. skönt att få sova i en riktigt säng har sovit på soffan i snart två veckor.. urs..

ska skriva mer om vad jag har gjort på sista tiden sen när jag kan sitta vid min egen dator..

ha det bra

äntligen dags :P

På fredag är det dags igen jippi :) i morgon ska jag bestämma klart allt.. Berättar mer på fredag..

då är jag redo för hissen intärn skämt med kusinen :P

En vecka

Oj då har inte bloggat på en vecka.. men har inte kunnat komma åt min dator då jag renoverar så det ligger i mitt andra rum tillsammans med allt annat alla möbler och så vidare.. men nu lånar jag syrrans dator och skriver lite snabbt.. ska snart ut och slipa jippi eller inte det är så tråkigt..  sen ska jag måla blir så snyggt när det är klart golvet och taket är redan lagt så det är målandet och massa små fix kvar och sen ska jag köpa lite nya möbler och så..  men det börjar ju bli klart i alla fall.. sen kommer daniel hit vid ett tiden och mamma kommer hem från grekland vid tre eller hon landar vid ett så ska hämta henne i tumba vid tre tiden..

men nu ska jag ut och slipa sen ska jag åka och köpa lunch orkar inte laga någon.. ha det bra.. kommer nog dröja innan jag bloggar igen  men så fort jag får tag på min dator så...

Zzz

börjar blir dags för sängen. Har städat klart garderoberna bara lite små fix kvar.. I morgon är det jobb som gäller då hoppas dagen går fort.. sen så är man ledig en dag:P ska  försöka hinna tvätta lite då..
nee måste verkligen lägga mig nu borde ha gått och lagt mig tidigare men men så blir det när man sitter och tittar på film..
hoppas ni sover gott..

Måndag

i dag var det en riktigt skön dag på jobbet tog mycket längre tid att städa än väntat så vi sket i att öppna grillen i dag utan jag städade sen fick jag gå när jag var klar så i dag slutade jag redan kl kvart i fyra! Skönt.. Skulle egentligen vara ledig men jobbade åt carro då hon jobbade lördagen åt mig.. så i morgon är det jobb igen då blir det hel dag mellan tio och halv sju.. på ondag är jag ledig får se vad jag hittar på pådagen men på kvällen ska jag till daniel :)

Efter jobbet så har jag fikat med mamma och nu håller jag på och rensar ur mina garderober började lite smått för några veckor sen men det har aldrig blivit avslutat men nu så.. så det blir tre kassar med kläder och två kassar med skor som ska slängas.. så nu är det helt rent och fint i min lilla garderob blockade även undrar sommar skor och tog fram höst jackorna och skorna..

ska äta sen ska jag åka iväg med alla kassar så jag får undan dom direkt..


Godnatt

Nee nu ska jag sova.. så man är redo för en ny dag i morgon hoppas på en bättre än denna..
hoppas jag jobbar med roliga människor. ska börja dagen med att städa skönt det låter kanske konstigt men det är skönt så får man vara lite för sig sj. och så.. kan behövas ibland..

kommer sakna dina armar omkring mig när jag somnar och när jag vaknar. På onsdag får jag känna dom igen.. längtar..
hur kan det bli så här från att allt har känts fel så känns allt så rätt mellan oss igen. känner mig nästan ny kär eller inte riktigt det heller men det är som om vi förstår varandra på ett annat sätt som om något har djupnat mellan oss.. tycker om dig.

Söndag

har inte bloggat sen i fredags morse.. men i fredag efter jobbet han jag inte blev väldigt stressigt.. skulle sluta halv sju men slutade kvart över sju fick gå då och åka och fixa mig sen hämtade jag upp dom andra på jobbet och körde hem dom som tack för att jag fick gå tidigare och så skulle jag ju ändå den vägen när jag skulle till bion. var som sagt och såg Wall-e med daniel.. tyckte den var bra.. efter bion åkte vi hem till daniel och myste sen sova..  på lördagen så vaknade vi vid elva och åt frukost sen så hjälpte daniel sin pappa med lite jobb på tomten medans jag var på ikea och köpte lite saker till rumet som ska fixas nästa helg.. :) sen så gjorde vi oss i ordning och åkte in till stan där jag bjön honom på middag Jätte gott och mysigt..

efter middagen så åkte vi hem till daniel och kollade på tv sen sov vi..

i dag har jag jobbat ingen kul dag på jobbet skit dag.. suck..  men men.. i morgon ska jag jobba istället för carro så hon får vara ledig två dagar.. mindre jobb denna veckan skönt hoppas jag jobbar med roliga människor i morgon..

men nu ska jag kolla på film

lite luddigt inlägg men är lite luddig i huvudet nu.. suck

Fredag

Då var det fredag igen.. vad veckorna går fort.. i dag jobbar jag till halv sju sen är det skynda sig hem för att duscha och fixa mig min för att sen åka hemmifrån kl halv åtta.. ska på bio i kväll och se Wall-e.. Ska blir kul att se den.. hehe ännu roligare blir det att träffa daniel igen vi har inte setts sen i söndags.. man hinner ju inte med det när man slutar halv sju eller ännu senare.. men i dag måste jag gå halv sju...

Hoppas ni får en bra dag jag hoppas min går fort..

Shopping

Var inne i stan och shoppade i dag med min kusin.. Hittade en hel det.. :)



Denna hood tröja/tunika är så otroligt skön.. strumpbyxorna köpte jag oxå i dag kommer från hm



Strickad tunika..  oxå från HM



Tjock stikad tunika.. Hur varm och skön som helst.. Ser ni renarna? köpt på gina



När bild på strumpbyxorna det är lite glitter i dom oxå



Ett par skor fick oxå följa med hem



Eller kankse två par



Okej jag erkäner det vart tre par



Lite underkläder



ännu mer underkläder



så det var det sista

Ut över detta på bilderna så vart det fem par strumpor två par strumpyxor ut över dom jag hade på min när bilderna togs.


Torsdag

Godmorgon

jag var riktigt trött märkte jag jag sov enda fram till halv ett i dag.. :P men känner mig utvildad nu i alla fall.. I dag blir det shopping ska möta min kusin halv fyra inne istan.. hoppas jag hittar något fint.. :P
jag ska leta efter ett par skor jag verkligen vill prova oxå ... Fan nu messade hon och sa att hon slutar tre så ska åka en halvtimme tidigare nu måste jag duscha brottom brottom kameran förljer med så blider kommer i kväll..

Kaos

Kom hem vid åtta tiden idag vi var klara vid halv åtta på jobbet men sen så körde jag hem carro.. Ingen rolig dag på jobbet vi har haft inbrott i natt så det var lite kaos i dag probelm med ström och så.. men men.. I morgon är jag ledig i alla fall sen jobbar jag fredag sen är jag ledig på lördag med Tack Carro för att du tar mitt pass.. ska blir skönt att vara ledig lite har jobbat skit mycket senaste tiden.. i morgon blir dte sova länge i alla fall sen så blir det shopping med min kusin mycket som behövs köpas kameran ska förlja med så det blir nog endel bilder i morgon.. :P

Har även lokal till våran fest nu och temat är typ bestämt kommer blir skit bra vi har även börjat räkna på folk hitils är det 86 personer sen bir det väl 40 till eller så.. :P blir nog skit kul...

men ska sluta skriva nu är helt slut det visar ju bara att jag måste vara ledig när man är trött hela tiden..
Kan somna hur tidigt som helst och ändå vara trött när kl ringer och vara trött hela dagen.. i morgon ringer ingen kl fan va skönt men ska snacka lite till mer carrp sen blir det nog att titta på sex and the city sen sova...

Skriver mer i morgon..


Onsdag

God morgon på er hur är det?

här är det ganska bra känns bättre att jobba i dag kan beror på att man fick lön igår och att man är ledig i morgon.. blir nog inte så hemskt att jobba i dag och om vädret forsätter vara dåligt så kommer det antagligen inte bli så mycket motorcyklar i kväll.. det enda jobbiga är att det är en lång dag på jobbet.. inte kul..

I morgon blir det shopping så jag har ju något att se fram emot :)

bloggar kanske mer i kväll beror väl på hur trött jag är efter jobber


Överraskning

Dagen på jobbet gick bra känndes ganska bra var lugnt i alla fall.. sen fick jag ju en rolig överraskning jag fick tydligen lön redan den 25 aug.. dom räknar lönnen från den 25 till den 24 så allt jag joibbade mellan den 5 då jag började och den 24 fick jag i lön för två veckor sen men då dom har hamnat på ett konto som jag väldigt sällan kollar så har jag inte märkt det fören i dag :P känndes ju kanon..

Efter jobbet åkte jag till emma så hon kunde noppa mina ögonbryn och så färgade vi håret på mig men var tvygen att åka hem medans färgen verkade för att mamma skulle till akuten med k så jag fick vara hemma med lilla syrran.. 

ska snart lägga mig så jag är pigg i morgo då jag jobbar lång dag.. På torsdag är jag ledig i alla fall då blir det lite shopping.. :P

men sov gott

Godnatt

Tisdag

Jaha så var det ännu en dag på jobbet men tror jag jobbar med någolunda roligt folk vet ialla fall att linda jobbar.. så blir nog inte så  hemskt att jobba i dag.. och det kommer antagligen vara ganska lugnt då det är mulet ute.. i morgon kommer nicke hem igen så då kan jag smsa om helgen med.. skulle verkligen behöva vara ledig lite mer..

jag bloggar väl i kväll när jag kommer hem.. slutar halv sju ska försöka att gå hem då med och inte bli kvar.. vilket är lätt  hänt..

hoppas ni får en trevlig tisdag

Fynd


Kollade lite på halens hittade dessa tre Godbitar

Söt tunika för 129kr.. tycker den är jätte söt kan tänka mig denna med ett par tjockade strumbyxor till..


Denna tunika vart jag hel kär i kostar 149.. Snygg både till leggins och jeans..



Cardigan för 199kr bra pris.. Skön nu i höst..

kanske blir en lite beställning


på fyllning

Har funderat på vad min garderob behövs fyllas på med
och detta var vad jag kom på:

Stickade koftor och tunikor
leggins och strumbyxor gärna i lite roligare färger och mönster
Kappa
Jeans
Stövlar
stövletter
klänningar
kjolar
strumpor
underkläder

Mycket som behövs fyllas på men har skängt mycket det är ju så mycket som jhag aldrig använder så inegn mening att spara på det.. kommer även lägga in bilder på sånt jag hittat som jag kan tänka mig att köpa..

En dag på jobbet

I dag jobbade man igen känndes tuft var trött som jag vet inte vad ingen lust alls att jobba i dag..  Men fottade lite på jobbet idag i alla fall..



Jag och carro tog en lite rast..



Carro lär sig göra en latte med choklad till mig den var god föresten :P



jag och min latte:P



Carro hade tråkigt när hon diskade



Jag som gör mackor..



Hehe en bild vi har uppsatt på jobbet väldigt normal..

i morgon är det jobb igen som gäller hoppas det känns lättare i morgon..

ska försöka prata med nicke om att kanske få vara ledig en dag i helgen..

söndag

I dag är man ledig.. vaknade redan vid halv tio.. blir väl så när man går upp samma tid varje dag annars..  får se vad som händer i dag tänkte i alla fall åka och sola.. sen så vet jag inte.. får se om daniel startar sin telefon igen eller laddar den.. kanske träffar honom i sånna fall.. men men det visar sig..

ska nog stika iväg nu hörs sen kanske..

klar ska dra nu

Nu är jag färdig ska åka om tio min.. ska plocka upp carro i vårsta.. Filmer gissar jag på är bra.. :) hoppas på det i alla fall.. kanske bloggar när jag kommer hem men det visar sig..  beror på hur trött jag är och vad kl är..

hoppas alla har en trevlig lördag kväll..  tänker inte låta någon liten sak förstöra min i alla fall.. men kan hoppas den blir bättre om det jag hoppas händer men det tror jag ju inte, varför skulle det helt plötslig göra det? detta blir luddig jag vet men vill inte skriva helt vad det handlar om här..

men nu ska jag klä på mig jacka och skor och åka

Bio och andra tankar

kom hem från jobbet för en stund sen men har duschat och så.. ska på bio med carro om en stund.. ska se Wall-e :)

Vilken seg dag det var på jobbet i dag det var en motorcykel träff vid ett men sen vid halv tre så var det helt dött fram till stängning så gjorde inet så mycket.. snackade skit och så..

i morgon är jagf ledig jippi vet inte vad jag ska göra på min lediga dag hade egentligen planer men det verkar inte blir så.. varfgör är jag inte förvånnad, varför väntar och hoppas jag på att det ska hända.. forsätter att kolla med jämna mellan rum fasten jag vet att det inte kommer finnas något.. så sluta hoppas!! men jag tänker inte låta detta förstöra något för mig ska ha kul ändå.. i kväll blir det bio och i morgon hittar jag säkert på något..

men nu ska jag fixa mig..

ha de bra

Lördag

Jaha så var det lördag då vad veckorna går fort.. i dag jobbar jag mellan elva och halv sju sen vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på efter det men något kommer man nog på..
Bio eller biljard vore kul får se om man hittar någon som vill göra något av det..

blir nog en helt okej dag på jobbet det är kallt och mulet ute riktigt höst väder inte alls kul med andra ord.. hoppas det blir lite lugnare än förra helgen.. sen får man ju se om stammisarna är där hehe.. men nu ska jag sätta på mig lite smink innan jag åker till jobbet..

ha en bra lördag

Konstig fredag

I dag jobbade jag som vandligt.. hade en riktigt konstig dag eller efter middag.. och en skit kul oxå.. Vatten krig och massa skojj som alltid.. :) det konstiga var att en stammis bjöd mig på fest och gav mig sitt nr och allt.. :S det var ju lite o väntat.. sen när man åker hem och ska köra upp på uppfarten vem står inte där om inte våran stirrande stammis fan vad chockad jag vart :S  vilket skum dag hehe får se hur det är om dom kommer och fikar i morgon.. jobbar ju mellan elva och halv sju i morgon jobbar inne på cafet så blir skönt.. sen hoppas jag på att man kan gå ut på kvällen.. får se hur det blir me det.. :P

Snyggt stickat

var inne på hms hemsida hittade mycket fin..  här är lite av det



En så snygg cardigan fårn hm och kostar endas 198kr hur snygg som helst..


Denna är oxå hur söt som helst kostar 298kr


denna är oxå söt kostar 489kr..

Helst skulle jag vilja ha den andra och den första.. hur mysigt är det inte men en varm och skön stickad kofta..


Godmorgon torsdag

Godmorgon på er.. jag ska snart åka och jobba egentligen skulle jag vara ledig men stälde upp och jobbade.. gårdagen var inte så hemsk vi var ett trevligt gäng som jobbade fler sånna kvällar tack :) i dag blir det en kort dag inne på cafet för att anna ska slippa jobba sj..

Sen jobbar jag fredag och lördag sen är jag ledig söndag.. men det är ju kortare dagar efter elva timmars pass känns 8 och en halv kort :P Ja det är klart det är lite mycket jobb men jag har trevliga arbets kamrater och förhoppnings viss så kan jag kanske få vara lite mer ledig.. :)

Nee nu ska jag fixa det sista sen så åka slutar vid fem så bloggar i kväll igen

ha en bra dag

Godmorgon onsdag

Eller inte... inte alls en god morgon allt går åt skogen just nu.. Först och främst såg jag framemot att jobba lite mindre nu när vi minskar öppetiderna men då åker nicke och tudde på semester och jag får sjuk mycket jobb igen.. Fan jag försänar lite ledighet inget jävla skit snack om att du är glad sen när pengarna kommer!!  det kommer ju inte kännas bra som förra månaden nu är det tre veckor kvar till lön och allt jag kan tänka på är hur mycket jag vartungen att jobba i aug och så blir det lika mycket i sep.. det är inte lite jag ska jobba i dag blir det tex tio och en halv timme och jag kan lova att jag är den enda på jobbet som har ett sådant jävla pass i dag sen  morgon är jag ledig och min lediga helg är ju bara att glöma jobbar på lördag!? vad fan är det för idioti att jag ska blir tvugen att ta långa pass pluss jobba på min lediga helg?! 

Sen är det lokalen till 20 års festen som vi inte kan använda heller så nu måste vi leta efter en ny och det är ju bara jag och carro som måste göra jobbet..

och till råga på allt så kan jag inte se killen föres på söndag igen och jag blir så irreterad så jag tror jag skiter i det. tänkte inte förklara vad det handla om här..

jag är så trött på skiten just nu.. två veckor ska jag jobba röven av mig på jobbet sen hemma ska man fixa in för festen och försöka fixa förhållandet..

RSS 2.0