Lördag

Natten på jobbet gick bra.. Däremot så hade en tjej deckat i ett av trapphusen så det var ju bara att väcka henne vilket tog sin tid och hjälpa henne. kan ju inte bara lämna henne där som tur var så hade hon somnat precis utanför sin dörr.. Hehe kan ju hoppas att hon inte hade någon kille hon skulle sova brevi hon luktade verkligen illa. Gammal sprit luktar inte bra..

I dag så har jag tagit det lugn och nu har jag börjat med resningen igen har lagt ut ännu en telefon på tradera. Ska fotta en ljuslinga och lägga ut oxå måste bara få kameran av syrran först..

I kväll verkar den bli lika lugnt som igår, ska väl kolla på någon film som går på film på tv och så får jag väl forsätta resningen :) Det tar sådan tid.

Sista Januari i dag me! äntligen :)

Fick ett mail som jag har väntat på och det var med riktigt trevlig info! Kommer blir så kul!



Redan helg

Så började denna fredagen oxå lida mot sitt slut. denna vecka har precis som alla andra bara rusat för bi.. Det var ju måndag igår. Händer nog inte mycket alls denna helg mest ta det lugnt. Och måste ju ta tag i resningen igen har inte gjort något åt det i dag. fy på mig. 

nu under kvällen har jag legat och kollat på filmen First dauhter. En riktigt bra film, jag gillade den i alla fall. Så nu blir det att ta det lugnt och så innan jag antagligen lägger mig en stund innan jobbet om inte något annat dycker upp..

hoppas ni har en bra fredags kväll

Snygga och dyra skor



Väldigt snygga skor men på tok för dyra 5695kr finns dom för hos asos.com För mycket pengar för ett par skor. Men snygga var dom i alla fall.

Fredag

godmorgon eller goddag för dom flesta..
Vaknade för ett tag sen och har hittils hunnit med att äta frukost..  I dag blir det att forsätta resningen här hemma och så måste jag åka och posta mitt anställnings avtal som jag självklart glömde.. Ska även skicka bilder på framkallning har fått ännu ett erbjudande där det bara kostar 65 öre per bild så tänkte framkalla lite till nu..  Blir ju ännu mer bilder att framkalla sen i mars.. 

I kväll händer det nog inte så mycket ska väl bara titta på film och ta det lugnt.. jobbar hela helgen..  känns helt okej, vad skulle jag annars göra hade inte blivit någon utgång denna helgen så lika bra att tjärna lite pengar..

Nee nu ska jag ta och framkalla lite bilder..


Torsdag

I dag har jag mest tagit det lugnt.. Var och hälsade på carro på jobbet har tvättat en maskin sen har jag kollar lite på film och så.. Slapp torsdag med andra ord. I morgon har jag inga direkta planer ska väl se till att forsätta med resningen på dagen i alla fall. Kvällen blir nog ganska lugn är ju jobba som gäller på nätterna.. Får se om man kanske ska kolla på en film med någon eller något men antagligen blir de inget sådant..

Ska sova ett tag nu innan jobbet så jag förhoppningsvis är lite pigg i natt på jobbet.. Måste även försöka komma ihåg att stanna vid anslags tavlan i natt och så måste jag posta in det nya anställnings avtalet som jag har glömt göra..

jaja godnatt på er

Fan vad snygga!



Jäklar vilka snygga skor.. Så snygga och höga (12cm) men jag älskar ju höga klackar dessa skulle jag verkligen inte säga nej till. Finns hos asos för 1100kr lite mycket för min del just nu, Min dvd har ju gått sönder min datorn börjar bli sämre och sen ska jag resa så pengarna måste gå till sånt i första hand inte till snygga skor.. Tyvärr..

Men drömma kan man ju!

frisyrer



Har funderat på att klippa mig..så satte mig och lekte lite på intenet och testade olia frisyrer.. dessa fem är några av dom.. tycker jag ser mycket äldre ut på första bilden närstan gammal ju hehe..



Detta är orginal bilden. (ganska gammal bild) typ maj tror jag hehe..

Vaccination och mys

Borde egentligen gå och sova nu så jag hinner sova lite innan jobbet då jag gick upp vid åtta i morse men jag kan helt enkelt inte..

Var ju som sagt hos daniel igår. mysigt, vi kollade på tv och myste hels kvällen. i morse så gick jag upp med honom så åt vi frukost och så, sen körde jag honom till tunelbanan och jag åkte och förnyade passet, sen åkte jag hem till eva och fikade med henne och mamma. Efter det var det dags att möta carro för lunch och sen gick vi till alfa laval huset för att vaccinera oss när vi kom dit så visade det sig att vi fått fel info och att det var borta i skärholmen dom hade öppen vaccination så det var bara att skynda sig dit och ta sprutan. Inga problem där kändes ju inte ens.. sen så köpte vi lite nödvädinga saker och lite mindre nödvändiga saker:P sen bar dte av hemmåt.. Här hemma har jag bara tagit det lugnt och kollat lite på film oxå¨så..  I natt är det jobb som vanligt men det känns helt okej endå.. Juste kom på att jag måste skriva lite saker här innan jag lägger mig annars får jag göra det i morgon. 

snart var januari slut äntligen januari är ingen månad jag gillar inte februari heller eller egentligen så gillar jag ingen vinter månad.. Ska blir skönt med värme sen :)


kort

Nu sticker jag till daniel vet inte riktigt när jag kommer hem i morgon beror väl på när han börjar antingen kommer jag direkt på morgonen eller så åker jag och fixar en del saker på förmiddagen/dagen. 

Får se vad jag  och daniel hittar på i kväll, antagligen blir det mys framför tven eller något sådant..

hoppas ni får en bra tisdags kväll..

Sova eller inte sova

Kan inte bestämma mig för om jag ska sova ett par timmar innan jobbet eller inte.. är lite orolig för att jag ska råka somna när jag går dubbelt i natt eller åker då vis ska åka bil, kommer liksom inte göra annat än titta på sen så ska jag köra sj på mitt vanliga område..  blir nog en skön natt i alla fall.. i morgon ska jag försöka komma upp lite tidigare så jag kan sova på kvällen. Ska väl forsätt rensa lite men sen ska jag hem till daniel så blir nog inte allt för mycket gjort.

Hämtade ut paketet från hm tidigare i dag oxå och allt passade :) skorna var ännu snyggare i verkligheten bruna med inslag av guld typ. 

Nee nu ska jag kolla på film då tar man det lugnt i alla fall.

Godnatt

Massor av böcker

i dag har jag forsatt med resningen.. i dag var det böcker och vhs filmer som renasades.. har suttit i 45 min ut rivit ut sidorna ur massor av böcker eftersom att pärmen ska slängas bland bränbart och sj sidorna bland papper. sen har jag rensat ut bland pocket böker och tidingar, slängde det mesta.. och så blev det alla inspelade vhs filmer dom köpta får jag ta senare då en kompis ev ville ha några av dom..  ska snart åka iväg och slänga allt, samta handla och hämta ut paketet från hm..
Får se om jag forsätter resningen när jag kommer hem sen eller inte.

hoppas ni har en bra måndag

jobbigt

Oj vilket jobb det är att rensa bland allt man lyckas spara på. Nu ser det ut som ett kaos i mitt ena rum ska väl forsätta i morgon.. Har även fått ont i huvudet inte alls kul.. hopppas jag klara mig från att bli sjuk men antagligen så har jag inte den turen..

bara sex dagar kvar på januari nu! härlig för då är det bara 28dagar kvar tills februari är slut. Antagligen igen som fattar vad jag pratar om men jag vill i alla fall ha slutet på februari nu! 


helgen

Ännu en helg utan att blogga men åkte hem till daniel i fredags och kom hem i morse.. Men i fredags var vi i alla fall på bio och såg benjamin button, Väldig bra film men sorglig, och välgit lång 2 timmar och 26min.. Efter det var det åkte vi hem till daniel och sov. i går så var jag med daniel sen så träffade jag carro i skärholmen och shoppade lite vart bara två linnen och en tröja.. under tiden var daniel och gymmade sen åkte jag hem till daniel igen och vi kollade på film käkade middag och kollade på ännu en film tillsammans med ben and jerry mums.. sen så var det lite mys innan jag åkte till jobbet.

i dag så vaknade jag lite sent sen har jag gjort frukost pratat med lite folk på msn och börjat rensa bland alla saker man har kommer nog ta ett tag. ha i alla fall en jävla massa böcker, blir väl att slänga dom flesta av dom.. ingen mening med att spara på massa gamla pocket böcker..

nee nu ska jag nog försätta och rensa..

Seg på att blogga

nu var det länge sen jag skrev igen.. men har helt enkelt inte haft någon lust att blogga.. har inte gjort så mycket har jobbat och så som vanligt.. tror även att jag är påväg att bli sjuk igen.. har känt mig tröttare än vanligt och så hade jag ont i halsen i morse när jag vaknade.. Förstår inte vad det är som gör att jag bli sjuk hela tiden.. dags att åka och kolla med en läkare kanske..  

nu är det snart fredag härligt och desutom är det lönings helg. Härligt var snack om att dra ut på krogen men jag känner mig inte taggad alls just nu så då känns det lika bra att stå över blir sällan bra när man inte känner någon lust. Ska ev hitta på något kul med daniel oxå om vi kommer på vad vi ska göra bara annars ses vi kanske och bara tittar på film eller så ska väl prata med honom nu ikväll innan det blir sägen (för honom i alla fall) jag ska ju jobba..

nee nu har jag inge mer att skriva.

Snygg i håret

Skulle verkligen behöva lite fler hår accessoarer.
Skulle specielt behöva fler söta diadem har bara vanliga tråkiga, Skulle vara perfekt nu när min lugg har fått en så jobbig lägnd.

Dessa fyra skulle jag inte tacka nej till:



Alla fyra från Asos

Skulle även behöva köpa vanliga hår spännen och hårnålar. Får väl kolla på sånt på lördag då det verkar bli shopping med carro.

Snygg bild eller vad:P



Älskar denna bilden. Carro som brukar älska mina miner på bilder, vad säger du om denna då?

Film kväll

Så där nu är kladdkakan bakad eller kakorna blev ju två :) ska fixa mig lite inte mycket men sätta upp håret och så lite mascara det är ju ändå bara film kväll.. Blir nog lika trevligt som alltid..  sen ska jag åka hem till mina kusiner och vara där innan jobbet känns så meningslöst att åka hela vägen hem från tullinge när jag jobbar i huddinge..

nee nu ska jag se om kladdkakorna har svalnat och så..

hoppas ni har en toppen fredag kväll

Träning

gick upp för en timme sen nästan har ätit lite frukost och ska snart dra och träna med carro. Får se hur det går det var ett tag sen man tränade nu..  :)
sen så blir det hem och duscha baka kladdkaka och äta middag sen är det film kväll med tjejerna hos lene. Verkar bli en riktigt skön fredag..

Nee nu måste jag börja rör på mig.

ha det bra

Kallt

Urs det är 8 minus ute! inte kul.. Men men jag har ju jobbat i 14 minus förut så det här är ju inget :P det blåser inte i alla fall som tur är.  I natt som var tog jag det lugnt och det var riktigt skönt att jobba då, blir så mycket jobbigre när man stressar tar man det lugnt så är det ju riktigt skönt att jobba och sämre är ju inte att jag har börjat gå ner i vikt.

Har på senaste tiden slutat med sötsaker och små ätandet mellan måltiderna och så äter jag frukost oxå.. Men så i dag så åt jag lite chips när jag kollade på sex and the city och tror ni inte att jag får dåligt samvete över det. Fan jag som åt onyttigt hela tiden förut och nu äter jag en gång och mår dåligt över det eller snarare är besviken på mig sj för det. detta är ju inte normalt.

jaja nu ska jag sluta blogga..

Biljard bilder













Lite bilder på när jag och carro spelade biljard..
En bra kväll snackade massor bestämde lite saker och så.. Ibland umgås vi inget sen när vi umgås igen så är det som om vi träffades senast i kväll :)



7 övningar för snygg midja

Övning 1

Stå rätt upp och ner med fötterna en bit från varandra. Håll en hantel eller liknande i ena handen med sträckt arm. Böj andra armen och lägg handen bakom nacken.
Böj överkroppen åt sidan mot den sträckta armen och gå sedan lugnt tillbaka igen.

Upprepa övningen 15 gånger åt varje sida.



Övning 2


Sitt på t ex en pall med ett kvastskaft över axlarna. Håll underkroppen still och titta rakt fram medan du vrider övre delen av kroppen 30 gånger från ena sidan till den andra.




Övning 3

Stå rakt upp och ner med axelbredds avstånd mellan fötterna och armarna sträckta utåt sidorna. Böj i höfterna och för ner överkroppen tvärs över kroppen så att ena handen rör vid motsatta foten. Lyft kroppen till sträckt position och gå ner mot andra sidan.

Upprepa i raskt tempo 15 gånger åt varje sida.




Övning 4

Ligg på rygg med böjda knän och händerna bakom nacken. Lyft och böj ena benet och lägg det över det andra benet. Lyft överkroppen och för upp ena axeln tvärs över kroppen mot knäet på det lyfta benet. Gå tillbaka igen. Den andra axeln får inte släppa underlaget under tiden.

Upprepa övningen i lugnt tempo 15 gånger. Byt sedan ben och upprepa övningen med andra axeln.



Övning 5

Ligg på sidan på golvet med en kudde under höften och fötterna "fastlåsta" under t ex en pall eller få en partner att hålla fötterna. Korsa armarna över bröstet. Håll kroppen rak och lyft upp den i en sidoböjning.

Utför övningen lugnt och kontrollerat. Upprepa 2 x 8 gånger och gör detsamma med andra sidan.



Övning 7

Stå med sidan mot en dörrkarm och båda fötterna pressade ända in till kanten. Fatta tag om dörrkarmen med innerhanden nederst och den yttre överst. "Fall" utåt i en sidoböjning och känn sträckningen i hela sidan.

 Håll ställningen i 20 sekunder och upprepa övningen med andra sidan.


spänstigare underkropp

1. Sitt på golvet med sträckta ben. Sätt händerna i golvet.



2. Böj nu det ena benet och för knäet över det andra sträckta benet. Försök röra vid golvet med knäet. Upprepa rörelsen med det andra benet. Fortsätt att rulla från sida till sida i fem minuter.


Fasta lår på 5 min!

Ligg på rygg med armarna utåt sidorna. Lyft benen rakt upp i luften med tårna pekande upp mot taket. Sträck både knän och fötter.

Vinkla fötterna och för benen utåt sidorna. Räkna till 2 medan du sänker benen, och till 3-4 när du lyfter dem igen. Upprepa 10 gånger i en glidande rörelse. Håll en liten paus.

Upprepa 3x10 gånger.


Fast och fin rumpa

Ja det vill väl alla ha här är två enka övningar som du kan göra hemma.

Benlyft med eller utan vikt

Ligg på sidan med höften böjd som på bilden. Höftställningen är viktig för att kunna använda stjärtmusklerna ordentligt. Lyft knäet så högt du kan. Sänk det igen utan att slappna av i skinkan. Behåll spänningen i ben- och stjärtmuskler. Håll inte låren för tätt när du sänker benet, låtsas t ex att du har en ballong mellan låren.

Upprepa övningen 3 x 15 gånger. Räkna till 5 när du sänker benet igen.




Stenhårda stjärtmuskler


♥ Lägg dig på magen över armstödet på en stol eller en fåtölj. Låt höfterna vila på kanten av armstödet precis där de "böjer". Rikta blicken i golvet så att nacken rätas ut.

♥ Spänn magmusklerna. Lyft ena benet så högt du kan utan att släppa spänningen i magen. Sänk benet tills tårna precis nuddar vid golvet.

♥Upprepa övningen 15 gånger i mycket långsamt tempo. Låt rörelsen följa andningen så att du lyfter benet när du andas ut och sänker stjärten när du andas in.


Godbitar från gina



Grå kjol med mönster, vet inte rikigt om man ska kalla det för zebra mönster känns inte helt rätt. Gillar denna kjol i alla fall.  Finns hos gina för 149kr



En lite speciel klänning/tunika. Tycker den är ganska snygg på sitt sätt men det är nog inget som skulle passa mig. Föresten förstorar inte vitt och svart förminskar, känns som om det gör det på mig eller att dom två färgerna framhäver olika delar av kroppen. Så skulle det inte lätt se konstigt ut när man har den på sig? Även denna från gina för 149kr



Denna kjol ser hel fin ut på bild, undra om den är lika fin i verkligeheten då måste jag bara ha en! Vet dock inte vilken färg man ska ha vit eller röd? Dom finns även i svart och grått.. Även dessa från gina för 149kr

inga bilder

Hm kan inte ladda upp bilder i bloggen just nu. jag som hade tänkt att blogga lite.. jaja får väl se om det går att göra det senare.

Tänkte skriva om lite kläder jag spanat in och så lite tips om träning men som sagt det får vänta till senare.

Hörs senare

Måndag

Blev inget bloggande då jag åkte till daniel direkt efter jobbet igår morse sen så var jag kvar tills jag åkte till jobbet i natt. Det tog verkligen emot att gå upp och åka till jobbet i natt då daniel låg kvar och sov. Enklare att komma upp när man är ensam. Ska antagligen till daniel i morgon kväll igen då jag är ledig natten mellan tisdag och onsdag så man sliper gå upp mitt i natten.

I dag har jag inte så mycket planerat skulle ju ha varit hund vakt men hennes granne erbjöd sig att vara det gratis så då förstår jag att hon välje grannen. närmare och billigare. men det är lugnt ändå, jag skulle mest ha varit hundvakt för att det var kul.

nee nu ska jag fixa lite ha det bra

Räkna räkna

Har hela huvudet fullt av siffror har suttit och räknat hela kvällen typ.. men nu är det fixat och allt kommer funka som det är tänkt till och med bättre! Ska snart åka och jobba sen åker jag till daniel direkt efter jobbet och sover där mysigt! Juste måste packa en väska med ombyte vill ju inte ha arbetskläderna på mig i morgon..

Kollade smhi för natten med, det är ca 1 minus och blåser ca 8 meter i sekunden, det blåser egentligen lite mycket för att det ska vara 100% okej med vädret men det funkar ändå :) 

I morgon kanske jag ska på en litet möte för att ev vara dag matte åt en franskbulldogvalp men det är inte säkert.

hoppas ni har det bra.

Gårdagen

Har inte kunnat logga in fören nu. men det verkar ha funkat för många andra, skumt.

Men i alla fall så tänkte jag skriva lite om går dagen. Började med att jag åkte till rosenhill för att hämta carro men dom låg efter så fick hjälpa dom att stänga så vi kom inte där ifrån fören halv sju. då åkte vi till mig och drack vin beställde skor och kläder från hm och fixade oss. sen körde mamma oss till vårsta men halvägs dit så var värmen i motorn så¨hög att det var på väg att koka så fick stanna och kolla vad det var och det var kylar vattnet som hade läkt ut.. men men vi kom till vårsta sen tillsist. där mötte vi malin och gick till JL och åt middag snackade skit och fixade håret. Sen drog vi till viper. Där var vi ett tags en drog carro och jag till mango istället massa skratt och så på vägen dit. Vi var inte på mango så länge utan drog hem ganska direkt..

men kvällen var helt okej men tråkigt avslut påden..

Hur var eran fredag

Fredag kväll, Tjej kväll

I kväll är det Tjej kväll som gäller middag och snack hos JL först sen verkar det bli krogen. men innan middagen kommer carro hit och vi ska dricka vin och göra oss i ordning och så beställa från hm. :) Detta blir nog en riktigt rolig kväll. Skriver nog inte mer i kväll men antagligen blir det att jag skriver i morgon med bilder från i kväll!

Några bilder när vi spelade biljard kommer här i alla fall :



Oj vilken tid det tar att ladda upp bilder men här är tre bilder i alla fall :P

Fredag

Sådär ja ju har man städat och duschat! så det är fixat tills jag ska hämta carro.. Nu blir det ganska lugnt till det är dags. kanske läsa en stund.
eller ringa ett samtal som jag skule ha ringt om redan för några dagar sen. måste göra det snart annars blir det problem..

Hoppas ni har en bra fredag

Beställning




Detta blir det nog en beställning på hos hm.  ska beställa i morgon när carro är här hon ska oxå beställa lite så vi tar det på en frakt kostnad :)

Lev i nuet

Mår så bra nu! Har börjat hittat tillbaka till mitt gamla vanliga glada humör. Har mycket kul att se fram emot.
Man ska leva i nuet inte fundera över det som har hänt och inte oroa sig över framtiden. Lev i dag så ordnar sig allt till det bästa :)  

Har ju så mycket att vara tacksam för varför fundera över allt gammalt som hänt. och det är ju ingen mening men att grubla över vad som händer i morgon då glömmer man bara att leva i dag..

"The past is history; The future is a mystery; This moment is a gift; That is why this moment is called the present; Enjoy it." - Allan Johnson

Drömmer om värme



jag vill ha värme och sol nu! hittade lite bilder från gran canaria. Oj vad kul vi hade det där. varm och skönt!
Ge mig värme nu!

natti natti

Nee nu ska jag sova lite innan jobbet då det är första jobb natten efter ledig het och då har man ju klivit upp tidigare på dagen. Hoppas det blir en bra natt på jobbet och så måste jag komma ihåg att pratat med chefen oxå.

nee nu ska jag ta och ringa helle och prata om fredagen sen ska jag sova vi hörs i morgon igen.

sov gott

Skor och armband



Snygga armband att ha på brunbrända armar. Dom bruna skorna är ju bara för snygga och kilklack är ju otroligt skönt att gå i. Sen är det ju vanliga tygskor som nästan är ett måste att ha passar till det mesta på sommaren och dessa kostar bara 129kr

Allt kommer från Hm.com

Oj vad jag tittar och bloggar om vår och sommar kläder kan bero på att jag längtar dit är så trött på vintren nu vill ha lite värme.

Urs

oj dagara går för fort kl är redan 20 över åtta. urs. jag vill inte. i natt ska jag jobba och det verkar bli kallt inatt me 10 minus urs! men såg nu att det ska bli varmare sen igen på fredag morgon ska det vara 1+ då blir det blött ute igen, ifo är det inte mycket bättre heldre någon minusgrad. Varför ska det antigen vara plusgrader och blött eller 14 minus? kan det inte vara någon minus eller 25 gradera varmt?

längtar till värmen vi ha den nu!!

vår nytt

                                

Snygga vår kläder hos hm. Byxorna och kjolen tycker jag är otroligt snygga och klänningen är enkel och verkar skön att ha på sig perfekt en varm sommar dag när man ska ner till stranden.

Vad tycks?

Önske outfit



Detta skulle jag gärna klä på mig i sommar. Denna klänning gillar jag trots mönstret brukar oftast välja omöstrade plagg eller plagg med lite mönster men tycker denna klänning är så otroligt söt. precis som sommaren ska vara.

På kvällen sen så kan man bara dra på sig en cardigan någon av dessa som jag bloggade om tidigare kanske?

Allt kommer från hm

Vårens och sommarens måsten!



Cardigan är ett måste i garderoben nu i vår och sommar. Passar till allt kjol, klänning eller byxor! Och så finns det ju så många snygga. Alla dessa kommer från hm.  Och kostar under 300kr.

Onsdag

Godmorgon eller goddag kanske man ska säga. I Dag blir den en lugn dag ska bara städa lite här hemma och så.
Känns ganska lagom mycket att göra. I natt jobbar jag igen men bara två nätter sen är jag ledig en natt :) sen blir allt som vanligt igen. Ska forsätta med två trakter minst hela januari så man får bra lön i februari.

Ska skriva mer om gårdags kvällen sen när jag kan lägga in bilderna.

kort

I dag har jag och daniel varit och åkt skriskor har inte åkt sen feman typ men det gick skit bra! sen så kollade vi på en en film och så åkte han nyss hem och jag ska strax åka och hämta upp carro så ska vi hem till henne och sen dra och spela biljard trevligt..

Hoppas ni har haft en bra dag

Minnen

Hittade lite gamla bilder när jag kollade igenom alla bilder på datorn..



Bland annat denna dålig kvalite då den är tagen med mobil kamera. Denna togs på toxic i mars. kolla vad långt hår jag hade där. vill ha de igen. Det var även denna kvällen jag träffade Daniel för första gången och nu ligger han och kollar på tv i min säng inte illa :D



Denna bilden är taget på viper room när jag och carro var och firade janne som fyllde 20. Massa minnen när man kolla på gamla bilden :P
Säger bara en sak: FÖRÄDARE!!

Två outfits

Ännu två outfits som jag har gjort på hm.com



.

Båda dessa skulle jag gärna ha på mig. Skorna på outfit nr två tycker jag ser riktigt snygga ut skulle gärna få flytta in i min garderob.

Nu ska jag kolla på tv. snart börjar filmen 13 snart 30 som jag ska se.

ha en bra måndag kväll

Caio

Mina tatueringar



Min första tatto som jag gjorde på gran canaria i jan 08 :) (sitter på armen om ni inte ser det)



Min andra som jag gjorde i sep? eller okt 08.

Är jätte nöjd med dom båda :)

Vad tycks?

Godmorgon typ

Vaknade för ett litet tag sen, och har ätit frukost och duschat ska snart åka iväg och handla lite till middagen och så nya snörern till skriskorna. ska ju ut och åka i morgon.  Senare så kommer daniel hit vet inte vad vi ska hitta på men jag vill i alla fall se filmen 13 snart 30 som går på trean kl nio i kväll. sen är det ju en annan sak om daniel vill det oxå kan ju hoppas att han gör det för min skull :)

Vad ska ni hitta på i dag då?

2008

1. gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Tatuerade mig :)
2. höll du några av dina nyårslöften?
Hade inga
3. blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Ja
4. dog någon som stod dig nära?
Nej
5. vilka länder besökte du?
Gran canaria och finland
6. är det något du saknar år 2008 som du vill ha år 2009?
Fler resor
7. vilket datum från år 2008 kommer du alltid att minnas?
Vet inte
8. vad var din största framgång 2008?
Att jag tog körkort tror jag
9. största misstaget?
Vet inte
10. har du varit sjuk eller skadat dig?
Sjuk har jag varit men inte något allvarligt
11. bästa köpet?
Ja du svårt
12. vad spenderade du mest pengar på?
Bilen tror jag
13. gjorde någonting dig riktigt glad?
Mycket som har gjort mig riktigt glas
14. vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2008?
Vet inte
15. var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Blandat
16. vad önskar du att du gjort mer?
Fler uppleverlser och kanske sökt in på högskola på allvar
17. vad önskar du att du gjort mindre?
Svårt att veta
18. hur tillbringade du julen?
Med familj och släkt
19. blev du kär i år?
Ja det vart jag
20. hur många one night stands?
Inga :)
21. favoritprogram på TV?
Inget kollar inte så mycket på tv
22. hatar du någon nu som du inte hatade i början av året?
Det tror jag inte
23. bästa boken du läste i år?
Twilight
24. största musikaliska upptäckten?
Ingen annaing
25. något du önskade dig och fick?
Jo :)
26. något du önskade dig men inte fick?
Hm inte som jag kan komma på
27. årets bästa film?
Många med twilight står högt upp på listan
28. vad gjorde du på din födelsedag 2008?
Firade med middag med familj och släkt
29. finns det någonting som skulle ha gjort ditt år ännu bättre?
Fler upplevelser skulle ju inte varit fel
30. hur skulle du beskriva din stil år 2008?
Som alltid. Det jag gillar
31. vad fick dig att må bra?
Ärligt så var det att jag och mitt ex gjorde slut gjorde ont då men jag var inte lycklig i det förhållandet.
32. vilken kändis var du mest sugen på?
Ja du vet inte
33. vem saknade du?
det tänker jag inte säga här
34. de bästa nya människorna du träffade?
Många bra människor däribland helle som alltid ställer upp tack gumman!

Skriskor

Har precis kollat på you me and dupree. funderar på om jag ska vila en stund innan jobbet. kommer vara kallt att jobba i natt bli varma kläder kan jag lova ska ta mössa och så oxå.  Sista natten innan två nätter ledig i alla fall ochs en fick jag ju ledig på lördag med:P så jag kan köra en riktigt tjej kväll :)

I morgon så ska jag tvätta en sista maskin och vika lite tvätt sen så måste jag åka och få skriskorna slipade Jag och daniel ska åka skriskor på tisdag. jag har inte åkt sen femte klass typ.. Daniel kommer till mig i morgon efter jobbet blir nog en lugn kväll i morgon så åker vi sen tillsammans härifrån och åker skrikor.. kommer bli kul!

Hoppas ni har haft en bra kväll

Roliga skor



Vad tycks om dessa skor? Jag älskar dom snygga och väldigt mycket roligare än dom flesta skor.

Så här står det i beskrivningen: Du kommer att få massor av komplimanger för dina skor från engelska SpotOn! Dessa skor har allt - höga klackar, roliga dekorationer (den på vristbandet är avtagbar), lack och massor av glada färger!

Och det kan jag verkligen hålla med om.

Du hittar dom här

Rolig klack



Ett par väldig annorlunda skor eller vad säger ni? inget som faller mig i smaken men tycker klacken är lite roliga istället för dom vandliga klackarna. Finns hos have2have

Två outfit





Två outfits jag gjorde på hm.com.
Detta speglar min stil ganska bra.

Cardigan och linne



Set med Cardigan och linne för endast 49:50. Riktigt bra pris passa på och köp. Finns hos hm.
Perfekt till vår och sommar.

Fun, Flirty and Fabulous



Väska: 179
Halsband: 29:50
4-pack armband:59:50
Topp: 98

Så snygg outfit. Tyvätt framgår dert inte vad jeans shotsen kostar men dom brukar inte vara allt för dyra.

Godnatt

Tänkte blogga en sista gång i kväll. ska försöka sova lite innan jobbet i kväll så jag inte är så jätte trött på jobbet i natt. kommer vara kallt i natt igen typ 5 minus urs.. men ska bli kallare senare i veckan typ 12 minus på natten urs inte kul att jobba då.. I natt blir det nog en ganska lätt natt i alla fall brukar vara så på lördag och söndagar. 
Kom ju på nu att jag är ledig på tisdag oxå och sen är det som vanligt min lediga dag på onsdagar skönt med två dagar ledig igen.

Juste har färgat håret nu på kvällen med färgade rött ännu en gång och denna gång vart det verkligen rött.. får se bättre i morgon i dags ljus hur det ser ut svårt att se nu när man bara har belysningen innom hus..

Godnatt

Nyåret

Spenderades med daniel och några kompisar till honom. Vi började med 3 rätters middag, Riktigt god mat och mycket snack det var trevligt sedan snackade vi vidare och drack i en timme innan vi åkte till stadtshuset och kollade på fyverkerier. så början var bra sen hittade vi tyvärr ingen fest ver ganska dött på det bland dom flesta kändes det som. så Vi kvart i tre vad jag och daniel hemma hos honom och firade in det nya året i sängen i stället ;P inte illa det heller.

Igår så vaknade vi inte fören kl halv två så då blev det duscha och äta frukost sen mös vi framför tv, käkade middag och mös en stund till. åkte ifrån honom vid nio tiden så därför vart det inget bloggande igår.

I dag blir det ganska lugnt tror jag. har lovat att hjälpa mamma och handla men i övrigt har jag inga planer.

Ska lägga in en bild på min nyårs outfit såfort jag får bilden från daniel :)

 
hur var erat nyår?


RSS 2.0