Kärlekens tio budord

♥Kärlekens budord nr 1: Följ ditt eget hjärta! Den gamla klyschan om att följa sitt eget hjärta har en sann innebörd, för följer vi egentligen vårt eget hjärta eller låter vi andra styra det i form av normer från samhället?

♥Kärlekens budord nr 2: Våga vara självständig! Visst är kärleken någonting underbart och man vill göra allt för sin älskade! Du får aldrig glömma att du har en egen personlighet, vänner som du ska ta tillvara på - glöm inte att kunna vara självständig och låt inte ditt livs kärlek styra över dig till 100 %.

0 Kärlekens budord nr 3: Njut av alla positiva stunder! För visst är det härlig med kärlek och visst finns magin där mellan er? Genom att ta tillvara på alla positiva stunder, vågar du visa de äkta känslorna, kärleken är evig, även om ni av en händelse skulle gå skilda vägar.

♥Kärlekens budord nr 4: Våga ge och ta! Kärleken har sitt pris - genom att kunna ha förmågan att både ge och ta. Ett äkta kärleksförhållande bygger på ömsesidg förtroende och respekt och ett likvärdigt beroende av varandra!

♥Kärlekens budord nr 5: Visa kärlek varje dag! Förutsätt inte att kärleken finns där, om ni inte aktivt arbetar för att låta kärleken blomstra ut varje dag. Visa kärlek varje dag, ofta räcker det med små, enkla kärleksmeddelanden eller tecken för att ni ska veta var ni har varandra.

♥Kärlekens budord nr 6: Var trogen din kärlek! Att gräset skulle vara grönare på andra sidan må vara möjligt. Vill du ha gräset som finns på andra sidan, visa ärlighet och berätta det för din nuvarande kärlek - ärlighet ger resepekt och visar på viljan för öppen kommunikation.

♥Kärlekens budord nr 7: Stimulera kärleken! Låt er unna er av en extra krydda i ert kärleksförhållande - en romantisk weekend, fin romantisk middag eller dejta för att åter känna fjäriljarna i magen.

♥Kärlekens budord nr 8: Var lite kärleksgalen! Ta fram poeten och trubaduren i dig - skriv en kärlekssång till din älskade och visa din äkta kärleksförklaring som i en dikt.

♥Kärlekens budord nr 9: All kärlek är bra kärlek! Visa att du älskar den du älskar - för all kärlek är bra kärlek, så länge det är ömsesidigt, frivilligt mellan er båda och respekt er emellan finns.

♥Kärlekens budord nr 10: Kärleksmagi! Visst vill du vara lite magisk av dig, när du ser din älskade vara så där tindrande som ingen annan kan se? Våga göra lite galna saker tillsammans, gör något nytt och genomför kärleksfulla saker tillsammans - för det binder er samman på ett kärleksfullt sätt som för ert förhållande vidare.

Kommentarer

Lämna ditt tassavtryck här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Var hittar jag dig?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0