Helgen

Fredag: Matte tog studenten så var  på hans mottagning hemma. Massa gott att äta och dricka, var lite små onyckter när jag åkte därifrån. J var snäll och hämtade mig efter det vart det film men var så jäkla trött så missade typ hela..

Lördag: Åkte och hämtade C hos J och lykades sätta bilen i diket så fick ring J och be om hjälp så haha så nu vet alla på AK att jag satte bilen i diket eftersom att många av dom bor där brevid och såg det.. Efter att vi fått upp bilen drog C och jag in till stan för att gå på musseum men det blev inte så pga av maratonet bussarna gick ju inte, så vi drog till gamla stan och drack milkshake och sen gick vi till  hm eftersom att jag ville ha ett par snygga leggins men kom ut med ett bh sätt så snyggt!!
Efter åkte vi och handlade och sen hem till mig där vi gjorde oss i ordning drack och snackade innan dom andra kom och grillade.. Vid nio tog vi taxi till tumba och drog in till stan för att dra till infinty men det var stängt så vi bestämde oss för att dra till toxic men det var oxå stäng så C,L och A drog hem medans jag J och S drog till HJ vart en ganska nice kväll ändå. Efter det blev det donken och sen taxi hem..

Idag: Tog det lungt i solen en studn på förmiddagen sen åkte jag och hämtade E och åkte till N´s landställe där vi solade lite sen badade jag och E det var riktigt skönt i vattnet! var ju så till och med jag kunde bada..
Vid typ fem tiden så drog jag och E och käkade samt promenerade runt lite innan jag körde hem henne och sen åkte hem.  Nu ska jag snart dra på bio..

Hel skön helg enligt mig!
 

Måndag tisdag

Måndag: Satt ute i solen en stund på dagen innan jag var ute med hundarna. Sen så grillade jag med J och S.. Trevligt..

Idag har jag suttit ute i solen en lite stund, sen så vill C åka till tumba och titta lite.. Kollade på kläder och  sådant sen mötte vi M och C.  M och C drog efter en lite stund så jag och C gick upp köpte jordgubbar sen tog vi en latte och snackade.. Efter det så kollade även vi på kläder hittade ett två linnen och en klänning..

Har precis ätit och sitte nu och kollar lite på tv och slappar..  ska äta jordgubbar och grädde Mums..


Missade arbetsintervjun

Jupp det är sant jag missade min arbetsinterju jag tydligen skulle ha haft idag kl 10.00 Efterosm att jag inte har kollat min mail dom senaste dagarna  utan kollade den nyss.. Klantigt..
Men varför ringer man inte för att boka en intervju..

Får ringa dom och förklara kan ju hoppas att det går bra ändå men det känns som om detta inte ser specielt bra ut!

Dumma dumma Mig!!

Onsdag

Skrev inget igår då jag inte kom hem efter jobbet.. Jobbade i alla fall först på mitt vanliga jobb sedan på D företag.. blev 9,5 timmar där igår och i dag blev det fem timmar eller ska jag räkna det som 7 timmar måste fråga hur det blev egentligen eftersom att vi satt i bilköer påväg in till kontoret..
Nu hoppas jag på att dom ringer och vill ha hjälp snart igen

Ska snart åka och handla mat blir benveto i dag en sjukt god pizza :) i kväll vet jag inte vad jag sak göra är sugen på film kväll men massa gott men får se..

Måndag med nytt jobb

Regnig måndag, inte alls kul väder i dag. Men har ändå varit inne mest :) började på ett nytt jobb i dag, går typ ut på att dölja data sladdar och montera upp datorerna under borden men det är ganska svårt att förklara exakt vad det går ut på..

började i alla fall kl 05.00 i morse och slutade kl 17.30...  I morgon börjar jag kl 07.00 och sluta typ kl 17.00 och innan detta ska jag jobba på mitt vanliga jobb mellan kl 04.00 och 06.00 hehe lång dag i morgon.. Men det funkar när man bara gör det ibland..

nu blir det film sen sova..


helgen

Igår så körde jag som sagt in J, stefan och K in till stan.. Vi hamnade på något ställe som jag inte mins vad det heter men där lyssnade vi på musik och spelade biljard. En trevlig kväll drog därifrån vid 20 i 1 för att åka hem och byta om och sen åka till jobbet.. Var riktigt trött påvägen hem efter jobbet.

Glömde bort att fota igår även om jag hade kameran med mig.



Här är iallafall en bild på mig i bilden.


Och här har vi S som brukar ha lite skumma saker för sig när han dricker :)

I dag så har det inte hänt så mycket har kollat på lite repriser på tv..
Ska snart äta sen ska jag dra till J och kolla på film..

Lördag

Vad varmt och skönt det har varit i dag..
har varit ute en hel del, Först så klippte jag gräset sen så åkte jag till M och var med honom och J satt ute och tittade på när M fixade något på huset :)
Efter det drog vi till röda cafet i fittja och fikade härligt att sitta vid vattnet..

Nu så har jag precis ätit och ska göra mig i ordning.. Har inte bestämt mig för om jag ska till L och vara med tjejerna eller om jag ska vara med J och S och typ dra till någon ute servering inne istan känns som om det är något jag kan göra även om jag ska jobba..

nee nu ska jag ta på mig något varmare

Fredag

Så var det fredag.. vet inte vad jag ska göra det var meningen att jag och N skulle träffas i dag men N är fortfarande sjuk så blir inte så.. Funderar på om någon kanske har lust att gå på bio, skulle vilja se Änglar och demoner..

Har precis bakat ost och skink muffins. HIttade ett recept och var bara tvungen att prova, Får väl lägga in receptet här sen om det smakar bra..

Fikan igår var riktigt trevlig massor att prata om när det var så länge sen vi sågs.. :) kom hem vid elva eftersom att jag missade pendeltåget och fick vänta en halv timme på nästa hehe..
Innan fikan var jag förbi hos min kusin och fick smink och en sommar kappa av min gudmor :)

Nu blev det bestämt att lino kommer hit och promenerar med mig och hundarna..


Guld



Åhh kolla på dessa skönheter ifrån topshop.. Är dom inte underbart snygga..
Svårt att låta bli att klicka hem dem.. Skor är verkligen min svaghet, älskar skor, kan inte ha förmånga par!

Torsdag

Vaknade vi två i dag eftersom att jag inte kom i säng fören kl tio.. men har i alla fall hunnit städa klart duscha och sånt.. nu ska jag klä på mig och sen ut med hundarna. Direkt efter det ska jag åka till A för att hämta något som hon hade till mig.. Sen åka in till stan för en fika med O ska bli trevligt var länge sen vi sågs.. :)

Ha egentligen inte tid att sitta här ska ju åka om senast 20 min.. så nu ska jag sluta skriva och göra mig klar..


Onsdag kväll

Trevlig att träffa S för en fika.. snackade fikade och så kollade vi lite i butiker. Det måste göras om :)
Efter stan så var det dags att åka hem och gå ut med hundarna men hon som äger hundarna hade tänkt fel och hon var hemma när jag kom hehe hon hade helt missat att det var onsdag så hon hade blivit sen till jobbet och allt hehe duktigt..

sitter och snackar med några kompisar och kollar på tv.. Har ev hittat ett extra jobb oxå behövs nu när det inte finns så mycket jobb på mitt jobb och jag har en thailands resa att spara till.

Ska lägga mig tidigt idag kommer inte få komma i säng fören kl tio i morgon men det är det värt får ju lite extra pengar :)

Godnatt så hörs vi i morgon

Onsdag

Känns som om jag har hunnit med en hel del i dag.. har klipp gräsmattan, färgat håret, kommit en bit med städningen men får forsätta i morgon oxå.. måste bli klar med den i morgon.. Nu ska jag snart fixa mig för att åka och fika med S.. Synd att solen har försvunnit annars hade det varit trevligt att sitta på en ute servering men inne funkar oxå.. 

Efter fika blir det hem igen för att gå ut med hundarna och sen kanske städa lite till..

Hoppas att N blir fisk så vi kan ses på fredag som vi hade sagt..

nee nu ska jag byta om..


Tisdag

Nu är man ledig en natt sen börjar det om igen. På torsdag ska jag stanna kvar i huddinge efter jobbet en stund oxå för att jobba lite..  Får väl ta med mig en bok och läsa mellan dom två jobben.. Men borde vara hemma till kl tio igen och så sova..
Ska iväg och fika sen på kvällen och då vill man ju inte sitta som död hehe..
 
I dag ska jag iallafall forsätta med städningen.. håller oxå på och tvättar andra omgången ligger i maskinen nu.. :) ska se till att få i en tredje omgång oxå..
Annars så händer det nog inte så mycket mer i dag, har ju inga hundar i dag heller men kanske ska ta en promenad ändå..

Veckans planering ser ut på detta sätt:

Tisdag: Städning
Onsdag: Inga planer. ut med hundarna
Torsdag: jobba, hundarna och så fika
Fredag: Hundarna och så träffa N
Lördag: Var det tjej kväll?
Söndag: Inga planer

En ganska härlig vecka..

Måndag

Så var det måndag igen.. Mulet är det oxå inte alls kul.. Men ska väl berätta lite om helgen..

Lördag: D kom som sagt hit och vi umgicks ett tag och så gjorde jag det jag bestämt mig för att göra, att göra slut. Efter det så umgick vi ett tag till och det känns som om jag tog rätt beslut.. Efter ett tag åkte D hem och jag började med middag en och sen kollade jag på film..

Söndag: var med J och kollade på lite inredning och så. Efter det hyrde vi film och så kollade vi på två av dom..

Idag så har jag varit ute med hundarna och skrivit ett personligt brev. Ska väl städa och tvätta lite om jag orkar ska väl läsa lite oxå..



 

Lördag

Bilen gick igenom besikningen även om ena däcket var väldigt slitet men då allt annat var åtgärdat så slapp jag tvåa på det :) härligt..

Efter besikningen så hängde jag med j när han skulle köpa lite saker sen efter det var det promenad med hundarna och så grilla med J och R Gjorde grillspett med någon slags potatis som jag inte mins vad det hette och till det vart det vitlöksås.. Gjorde även blåbärs paj till efterrätt mums..

I dag har jag sovit till kl ett sen har jag varit ute med hundarna:) Och nu så håller jag på med en socker kaka som just nu ligger i ugnen..

D kommer hit om en stund eller skulle egentligen vara här för en timme sen men är sen som vanligt inte förvånnad..

Fredag

Kom hem sent i morse från jobbet så har bara sovit i  ca två timmar var tvungen att gå upp tidigt för att åka iväg och fixa bilen och sen besikta den.. Ska åka hemifrån strax..  Ska först till tumba och fixa en små sak på däcket och sen ska jag vidare till nynäs och besikta bilen..

Efter det vet jag inte vad som händer.. hoppas det fina vädret håller i sig tills jag ska ut med hundarna i eftermiddag.. isånna fall kanske det blir en promenad till vattnet med dom..


Torsdag

Urs blev typ ingen sova i dag efter jobbet.. Kom hem och vilade en stund innan jag åkte och fixade punkteringen och köpte vindrute torkare.. Meningen var att jag skulle besikta bilen efter det men det får vänta tills i morgon är en sak till jag måste fixa..

Efter det kom jag hem och såg fram emot att sova haha precis när jag somnat ringde kenta sen när jag somnat om igen så riger min morbror och sen precis efter att jag somnat om ännu en gång kommer mamma in.. Sen fick jag sova en timme innan mormor kom hit och hälsade på..  Får se till att sova i kväll innna jobbet.. Har i alla fall planterat lite solrosor utanför mitt fönster får se när dom börjar växa :)

Har hundarna vid fyra och sen så kan jag hämta mitt paket från hm på ica efter kl fem! Gick riktigt fort att få sakerna gjorde beställningen i måndags och idag kom avin.. Vet att det är två plagg som skulle komma senare men resten skulle komma direkt :)

Nee nu ska jag väl städa lite innan jag ska ut med hundarna...

Hm beställning



En lite beställning från hm...
Rosa 3/4 mjukis byxor 98kr
Vit huvtröja 198kr
Shorts 79:50
Mörk rosa tygskor 129kr
Vit top 49:50
topp med zebra mönster 149kr

Äntligen så har jagbeställt nya tygskor dom fanns inte kvar i vitt eller svart med i mörkrosa och mörkblått så det fick bli det rosa. Dessa skor är så otroligt sköna så att man kan sova i dom:)
Även lite andra plagg klickades hem :) fyra av plaggen kommer nu om ca två veckor och två kommer lite senare..

Sitter hos daniel och bloggar nu vet inte vad vi ska hitta på men blir väl någon film elle så..

Måndag

Nu var helgen över för denna gången och det fina vädret oxå verkar det som.. Regn i dag inte kul.. regnade i natt oxå det började regna när jag skulle börja jobba typiskt..

Ska väl berätta om helgen oxå

Lördag: Drog som sagt och grillade med jens, stefan stefan och matte.. Ensam tjej just då men det var kul ändå.. Sen drog vi till Tb´s hehe nära och bra.. hehe satt och drack och snackade lite sen kom Lisa och nicki oxå dit då vart det dans och så.. Drog när dom stängde och då vart det lite mer dricka hos jens haha..

söndag: Lite bakfull hehe så vart en film vi börjat sett tidigare men aldrig såg klart sen åkte vi och hyrde en film till, käkade glasss och så köpte pizza till middag.

Idag så har jag tagit det lugnt läst lite hjälp mamma att paka upp matkassarna och så.. nu ska jag börja göra mig i ordning för att åka till Daniel..  Blir nog inget mer bloggade för mig i dag

Lördag

Puh.. Har hållit på med mossrivaren och sedan krattat hela gräsmattan i dag.. Och våran gräsmatta är inte liten.. Har precis blivit klar och har precis duschat.. ska göra mig i ordning för att dra och grilla och dricka lite vin :) sen blir det ev utgång men får se hur jag gör med det.

igår så var jag ocj käkade på olarys i huddinge och sen efter det blev det bowling på heron.. Efter det började jag kolla på film men såg inte alls mycket utan somnade istället..

Nee nu måste jag göra mig i ordning..

Promenad med hundarna



Lite bilder från när jag var nere vid vattnet med hundarna.. Härligt väder var det precis som i dag.. :)
Man kanske skulle ta en promenad ner dit sen efter att jag har städat.. Har tyvärr inte hundarna i dag men ändå...



Lille Freddy.. Tycker denna bilden blev så söt på honom..

RSS 2.0